Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj bi ve, če???

kaj bi ve, če???

Kaj bi storile, če vaši možje se ne bi tuširali po tri, do štiri dni. (Ne ljubi se mu) haloooooooooooo!!!
Moj je ŽAL takšen! Smrdi pa tako, da……………….
Da ne bo pomote, pa sexsa NIČ!

hej hej, ti ti!!

Men pa moj tko diši, k se ene tri dni ne stušira, da b ga celga prelizala. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ha, ha ha Žogica!
lp,

Lep pozdrav --------------------- Vse se vrača, vse se plača!!!

Sicer si tega ne znam čisto dobro predstavljati. No, tiho zagotovo ne bi bila. Po moje bi mu najprej med vrsticami in če mu ne bi potegnilo (dvomim) pa kar direktno držala “kakšno predavanje” o osebni higieni. Ziher bi se v tla ugreznil….

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

pIŠUKA, JST PA NE ŠTEKAM, KAKO NE MORETE O TEM ODKRITO SPREGOVORIT s partnerjem in ga spravit pod tuš, pa magari v dvoje, hehe…
Moj tud ni imel navade, da bi se redno čisto vsak dan tuširal, pa sem ga počasi navadila, da zdaj že sam misli na to in ga ni treba več meni spominjati, da mora še pod tuš 🙂

Ni mi jasno kako imate neko fiksno idejo, da če se pa trikrat dnevno stušira je pa zeloooo super. In obratno – kdor se ne tušira je pa poden.

Jaz sem celo nosečnost in prvi dve leti starejšega živela v sobici brez vode in kopalnice. Vodo sem pač znosila v vedrih iz hodnika pogrela in…………

Smo bili manjvredni ker se nismo tuširali – ali pa mogoče sedaj, ko imamo ogrevano kopalnico s tušem in se še vedno umivamo v umivalniku?

Če me moti možev vonj ko pride iz vrta, ga pač usmerim k vodi – pa magari k vrtni pipi.

Po štirih dneh pa verjamem, da že tako smrdi, da ni za spat ob njem. Pa si mu povedala, da te to zelo moti, da te tak vonj odbija…? Mislim čisto direkt? Če si mu in kljub temu nič ne stori…Ne vem, zame bi bila to huda žalitev. Po vsej verjetnosti ne bi več spala v skupni postelji. Kam pa to pelje, pa vemo. Pogovori se še enkrat z njim, čisto direkt, brez ovinkarjenja in olepševanja.

Spravla bi ga pod tus.
Saj si sploh ne predstavljam. Verjetno sem imela sreco, da sem bila vedno s takimi, ki niso imeli teh problemov.
Ja, se ni tusiral tri dni. Ko je bolan oblezal.

vrgla bi ga iz postelje

ste pa obsedene s tuširanjem
:))

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

…hihi travnik, nisi edina, ki ima te probleme in ni tvoj mož edini tak pacek. Veliko jih je, verjemi…pa pozabi na vse tiste, ki tako pametujejo o tuširanju. Mogoče imajo same tak problem, pa se bojijo o njem odkrito govoriti (zanikanje še ni laž!). Mej se in uživaj, ko bo stuširan ležal zraven tebe…vse lepo hitro mine.

Fajn bi bilo, če bi brali, kar je dejansko napisano….

1. Nihče ni rekel, da se je potrebno trikrat dnevno stuširati.
2. Travnik je povedala, da se njen mož ne tušira včasih tudi 4 dni in da smrdi…. To pa, v današnjem času, ni več potrebno, kaj misliš?
3. O manjvrednosti pa sploh ni bilo govora.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Pa kaj ste jim mamice al kaj? Da moraš odrasli osebi govotit kdaj naj se gre umit mislim halooo. Ja ne vem pa mu enostavno povej da naj si povoha gate če drugače ne ve kdaj se mora umit ali pa preoblečt. Pa strinjam se z gospo višje da tudi prej ko ni bilo tušev je še zmeraj obstajala voda in milo pa lavor tudi in noben ni smrdel. Verjamem da se tudi ve ne tuširate glih vsak dan in to po parkrat na dan. Jast včasih po napornem dnevu z twinsi enostavno padem v posteljo in sploh ne razmišljam o tem a smrdim ali pa ne.LP

Jaz pa s takim packom ne bi mogla živeti. Ni se treba tuširat trikrat na dan, vsaj enkrat pa sigurno. Če je pa tistih par minut pod tušem res tako odveč…ja potem pa ne vem. A zob si tud ne umivate?

bljak….. smrdi,smrdi,smrdi…..joj,kako smrdi.
Na žalost je res tako,da večina moških je z osebno higieno skregana. Tudi moj mož je med njimi. Ko pošizim in ne sexava enih par dni,pol se pa gre stuširat in to drži par tednov. Pol pa zopet jovo na novo. Toda starega osla,na žalost ne bom prevzgojila.
Mislim,da so krive kr njihove mame. Saj pri mojmu je,kolkr jaz opažam..
Ko je bil majhen,mu je zmeraj rekla,da ni tok nujno,da se stušira,sam da ma čiste noge!!!!
Halo?
:):):) še sedaj ma čiste noge,ostalo pa bohpomagi ,včasih.

joj joj kam ste pa prej gledale ko se nibil vaš moz , sej ce je tko navajen se ze prej ni tusiral , a vas je zacelo sele sedaj motiti , joj zenske , ne veste kaj bi , pol se pa nad mozove znesete , k ne veste kaj bi same s sabo počele :)))

Ne bo povsem držalo. Moj mož se tudi ni bil navajen tuširat. Zato sem mu kar hitro povedala, da me moti, če zleze v posteljo nestuširan ali celo “dehteč” po potu. Je pokapiral s prve.

Ne bo čisto tako držalo. Na začetku veze večina ljudi dela stvari, samo, da bi ugodili svoji ljubljeni osebi. Ko jo dokončno osvoji, planejo na dan njihove slabe lastnosti. Med njimi je tudi osebna higiena.
lp

Pa ženske kdaj pokapirate s prvo? Ne hudičevo ste užaljene in jokcate kot babuške. Tečke ste vse.

Mene pa zanima, ali res lahko po treh štirih dneh netuširanja človek smrdi. Moj se tudi tušira bolj poredko, pa nikoli ne smrdi.

Ne, če je lesen!

No to je pa grozno, jaz bi ga verjetno kar prisilila . Postavi kakšen ultimat , da nej spi kje drugje ker tako smrdi da zraven tebe ne more. Naredi vse …
Res je grozno, pa da ne boš mislila da je edini , sem že kar nekajkrat slišala da se ženske pritožujejo nad nehigieno moškega. Porkaš , a se ne vohajo sami , a jih ni sram , bljak, fuj !

Se hecaš??? Seveda nič hudega, če se kdo ne tušita vsak dan, če se le umije, ampak ej, da smrdi in se ne tušira mi je pa brrrrrrr. In še sprašuješ kaj narediti, ej tale toj dečko ni od danes tak, takega si že poročila, torej ne nas zdaj spraševat kaj narediti, le kaj, redno umivat ali pa naj spoka smrduh!!

Šanti, moški imajo slabše razvit voh in sami sebi ne smrdijo!

Moj se tudi ne tušira, pa kaj!? Meni pa super diši.

Po štirih dneh netuširanja po zimi NE more smrdet, če ne opravlja fizičnega dela.

Enkrat sem brala, da je Napoleon ljubici prepovedal umivanje en teden pred sexom!;-)))

New Report

Close