Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bi vi naredili, če bi vas mehanik na suho……

Kaj bi vi naredili, če bi vas mehanik na suho……

Kličem mehanika in ga vprašam,…:tole se mi dogaja, kaj bi to bilo. On meni to in to sigurno je. Pravim ok, koliko to pride? On meni 300 eur. Prav samo da mi zrihta, ker se zafrkavam že nekaj časa s tem in vozim okoli in pravijo nič in nič… Pravi on meni vozite se še kakšne 14 dni in se vmes slišiva, ga vmes kličem, da stanje spet isto, pravi ok pripeljite. Ga vprašam potem to pride vse komplet 300 eur on meni ja in še garancijo dobite. Ok. 300 pa naj bo 300 samo da bo ok.
Pripeljem avto, kličem čez 2 dni kaj je, on meni kaj naj razlagam saj sem vam vse povedal in lahko pridete po avto on meni prav zadirčno!
Prideva z može pol avto, on vpraša a z računom ali brez, če je brez računa potem tudi garancije ni.
Jaz njemu narediva tako kot sva rekla z garancijo in 300 eur.
On se začne zadirat, ne 360 je, ker morate vedet da sem jaz davčni zavezanec in ratuje nesramen…ja pravim vem ja, ampak rekli ste 300 in da imam v tem všteto garancijo! Ne in on mi račun napiše 360, prej pa ves čas 300 in to bo to!
Grem besna v avto, se vsedem v avto in ugotovim, da je tip v teh dveh dneh naredil še skoraj 500 km z avtom!
Je to normalno!
Brezobraznost pa taka…sem se odpeljala da se je kar kadilo, malo je manjkalo, da ne bi stopila še ven in ga vprašala, če je bil vmes z mojim avtom še na dopustu…
Nesramenost pa taka, da ni primere!
In to eden uglednih mehanikov v Medvodah!??
NIKOLI VEČ ME NE VIDIJO TAM!

Če ne mažeš, ne pelješ…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

V Medvodah ni nobenega UGLEDNEGA mehanika!

Kir pa je tm ugleden?

Sem mislila da je, pa sem na lastni koži se prepričala, da ga res ni..
Ni čisto iz Medvod, ampak vas poleg…
lp

pač nateg, nič novega

Kakšna okvara je bila?

Ampak ok, da se vmešam z vprašanjem, a lahko kdo priporoči kakšnega na relaciji PO-LJ? Zanima me mehanik, ki bo imel korekten odnos do stranke, povedal kaj je in koliko bo koštalo, izdal račun za opravljeno delo (ne tista varianta: brez računa je tolk z računom bo pa tolk), ne me jebat, ne zavajat.

Ladja al Senica?

AHA, mogoče vem kirga mislš, če je pravi, FA mi ne deluje nategator, ok, če pride ženska k njemu je pa možno 😉

kogovšek dravlje.

In zakaj nisi sla nazaj in se pomenila glede kilometrov?

Pa mimogrede, sem prejsnji mesec menjala diske in zavorne obloge (originali) na uradnem servisu – racun 2€ nizji, kot mi je povedal po telefonu in dobrih 100€ nizji od lokalnih mehanikov z neoriginalnimi deli :). In dobro vedo, da bom avto k njim vozila dokler me bodo obravnavali kot dobro stranko in posteno delali z mano. Tudi ko sem jim par dni (od petka zjutraj do ponedeljka popoldan) pustila avto tam, ko so mi menjali sprednjo sipo, avto ni imel niti enega kilometra vec. Vcasih so uradni servisi celo najbolj ugodni:)

Barca,
ja se strinjam,….
Sem bila čisto šokirana, ker sem človeku zaupala in sem mislila, da je na mesto-vsaj do sedaj je bilo tako.
Pač ne bom šla več tja in to je to..
Se ti pa taka ali podobna reč lahko naslednjič zgodi tebi, tako da…, nikoli ne reci meni se pa to ne more zgodit..

Khm, peljal sem se mimo, se ustavil pri njemu, pač, akumulator je kazal zadnje znake življenja, sem jih prosil, če naredijo meritev, da vem ali je za stran ali ne, človek bi računal, ostali ne računajo, sem se usedel v avto in mu pomagal, vrrruuuuummm…

pa mu povej, da ga obveščas,d a boš njegovo ponujanje storitev brez računa tudi primerno poskrbela…
v zahvalo za neverodostojno dajanje informacij pa mu boš naredila še brezplačno “reklamo” od ust do ust…
pa naj ve 🙂
se bo zamislil drugič, da ga luplenje ene stranke za 60 eur lahko posredno stane mnogo več minusa kot je ta njegov zaslužek…

Hehe, hotel sem napisati…..pomahal in ne pomagal

No, pol pa povej za katerega gre no.

zelo verjento je da majo kak popust za redne stranke oz kake bonitete za starejša vozila. KIA ma tako da starejš k je avto cenejš je delovna ura, tko da te navadn servis na par let stari kiistane manj kt na novi, ob predpostavki da se menjajo iste zadeve istih cenovnih razredov (olja, filitri itd)

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Khm, peljal sem se mimo, se ustavil pri njemu, pač, akumulator je kazal zadnje znake življenja, sem jih prosil, če naredijo meritev, da vem ali je za stran ali ne, človek bi računal, ostali ne računajo, sem se usedel v avto in mu pomagal, vrrruuuuummm…[/quote]
Govorim o mehaniku, ti meni o električarju. Meni je vedno popravil in naprej povedal koliko bo stalo, in poklical ali zamenja to in to. Še enkrat govorim o mehaniku.

Khm, peljal sem se mimo, se ustavil pri njemu, pač, akumulator je kazal zadnje znake življenja, sem jih prosil, če naredijo meritev, da vem ali je za stran ali ne, človek bi računal, ostali ne računajo, sem se usedel v avto in mu pomagal, vrrruuuuummm…[/quote]
Govorim o mehaniku, ti meni o električarju. Meni je vedno popravil in naprej povedal koliko bo stalo, in poklical ali zamenja to in to. Še enkrat govorim o mehaniku.[/quote]
Isti je.

Definitivno bi se sama pomenila z njim glede kilometrov, glede tega sploh ni dvoma 🙁 Ti je vsaj napolnil tank za te kilometre?

Glede izkusenj pa se sama res drzim servisa, kjer imam dobre izkusnje, obicajno sicer poklicem se kam drugam (vsaj se dva, tri servise, uradne in navadne), pa se je do sedaj res izkazalo, da je kar dobro se drzati teh 🙂 Tudi kako uslugo naredijo, npr.ko so mi menjali sipo, cisto v zacetku januarja (sicer kril kasko), sem se lahko domenila, da so avto prek vikenda obdrzali na toplem v delavnici, saj sama nimam garaze, Carglass bi mi to naredil kar doma pred hiso, s komentarjem, da vsaj preko noci bi bilo dobro ga dati na toplo, da bo res OK 🙁

In priznam, ko sem menjala znamko avta, me je skrbelo, kako bo z naslednjimi servisi..

Govorim o mehaniku, ti meni o električarju. Meni je vedno popravil in naprej povedal koliko bo stalo, in poklical ali zamenja to in to. Še enkrat govorim o mehaniku.[/quote]
jst ne vem no – sicer govorim na splošno ne o dotično omenjenem – ampak men je mehanik izmeril koliko še zmore moj akumulator in ga tudi zamenjal, ko je ugotovil, da je v zadnjih izdihljajih…

zelo verjento je da majo kak popust za redne stranke oz kake bonitete za starejša vozila. KIA ma tako da starejš k je avto cenejš je delovna ura, tko da te navadn servis na par let stari kiistane manj kt na novi, ob predpostavki da se menjajo iste zadeve istih cenovnih razredov (olja, filitri itd)[/quote]

Seveda imajo popust na delo za redne stranke in se popuste za originalne dele, ki so me tako prisli ceneje kot neoriginalni rezervni deli s popustom pri lokalnem mehaniku (preverjeno pri treh).

Ne ni mi napolnil tanka za te kilometre ki jih je prevozil z mojim avtomobilom.

Lahko le poudarim, da je bil tako nesramen, aroganten in ignorantski, da sem se ga dobesedno ustrašila, samo odpeljala sem in bila čisto iz sebe.
Kaj takega nisem doživela nikoli. Dobesedno me je bilo grozno, ker tega nisem vajena..
Zgledal je kot da ima nek velik problem, prav depresiven,…metal je stvari, grozno..

Je pa eden od znanih mehanikov blizu Medvod,…in bila pred leti že pri njem in situacija je bila popolnoma druga kot zdaj.
Verjetno ima hude težave v življenju, vendar se do strank tako ne obnaša,…..ali mu je pač tako lažje…
Skratka mene videl ne bo več nikoli, mi je žal, da ga nisem prijavila,…mogoče pa še.

zelo verjento je da majo kak popust za redne stranke oz kake bonitete za starejša vozila. KIA ma tako da starejš k je avto cenejš je delovna ura, tko da te navadn servis na par let stari kiistane manj kt na novi, ob predpostavki da se menjajo iste zadeve istih cenovnih razredov (olja, filitri itd)[/quote]

Seveda imajo popust na delo za redne stranke in se popuste za originalne dele, ki so me tako prisli ceneje kot neoriginalni rezervni deli s popustom pri lokalnem mehaniku (preverjeno pri treh).[/quote]

Hehe, in ti misliš, da so tebi oriđiđi dele….hehe, to ti misliš.

New Report

Close