Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bi vi naredili, če bi vas mehanik na suho……

Kaj bi vi naredili, če bi vas mehanik na suho……

K je glih Medvode v igri, jaz imam pa Kio, a je tale Črešnik za kej….

Ok, ce je skatla z deli, original zaprta, hologramske nalepke … pa garancija na kose, neoriginal… tudi prav … se vedno boljse in cenejse kot pa pri nekem XY serviserju na crno, brez da bi vedela, kako kvaliteto dobim in nimam nobenega papirja in garancije..

In koliko je bila cena??

No no, saj če ni uradni servis od neke firme, potem še ne pomeni, da je kar avtomatično na črno in brez papirjev in brez garancije.

No no, saj če ni uradni servis od neke firme, potem še ne pomeni, da je kar avtomatično na črno in brez papirjev in brez garancije.[/quote]

Razen ce sami povejo, da je to cena brez racuna …

Cena pa je bila primerljiva s cenami v avtotrgovinah (se peljem iz sluzbe mimo treh, pa sem sla povprasat), pa je bilo tule se zavorno olje in pa delo ..
Itak pa sem blazno kompliciran potrosnik, ne znam nobene stvari kupiti takoj, moram pregledat konkurenco, prespat, se enkrat preverit in premislit … vcasih se mi zdi, da za kako stvar naredim celo dizertacijo :((

Tudi mene zanima za katerega mehanika gre, ker zdaj vsi ugibamo in se potem ostalim dela škoda. Jaz namreč vozim svoj avto na Ladjo in sem tam zelo zadovoljna. Nikoli še nisem dobila predloga, da bi šlo kaj brez računa, vedno so prijazni do mene in enkrat, ko zadeva ni delovala tako kot bi morala, ker sem varčevala pri nadomestnem delu, so mi potem dali nov del višjega kakovostnega razreda, razliko pa nič računali.

Ne ni bil avtomehanik iz Ladje….

Če bi bilo vse to res,bi povedala kdo to je..zato si ne izmišljuj zgodbic.

Servis OPEL Kosec Domžale. Tega se pazite, ga ni večjega nategatorja.

Čezenj je kar nekaj pritožb, tema sicer stara 4 leta , ampak ne gre na bolje.

Na uradnih servisih so se najvecji nateguni. Ljudje mislijo “ah, to je uradni servis, ziher so posteni” in potem se lazje sleparijo. Nobena redkost ni, da so deli zamenjani samo na racunu.

Prej se poslikajo kilometri in prometne ni za puščat. Itaq pa majo mehaniki najmanj 35{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na rezervne dele, ki te potem na polno udarijo. Ostanej im več kot pol kolker plačaš. No ni daleč od tega kar sem napisal.

O jaz pa vem za koga se gre je iz okolice Medvod če prav je pa pravi maher za popravilo vozil.

New Report

Close