Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bi vi naredili v moji situaciji?

Kaj bi vi naredili v moji situaciji?

Ja, pel jo v Kranjsko, a ne. Samo pol ne cez en let spet sprasevati, kaj narediti v tvoji situaciji, ko bos imel ta tretjo.

Odgovor na objavo uporabnika
razdvojen, 31.10.2024 ob 14:30

Z ženo se ločujeva, jaz imam drugo, mlajšo, s katero bom imel družino in tako dalje. Naslednji teden moji (skoraj že) bivši ženi odstranijo maternico, po posegu ne mora voziti. Čeprav greva narazen, me je prosila, da jo pridem iskati. Kriza je, da ta isti dan sem obljubil ta novi, da jo peljem v Kranjsko na vikend. Danes sem ji slabe volje povedal, da bom moral bivšo peljati domov in bova naslednji dan šla na vikend. Odzvala se je kot zmaj, me udarila, govorila, da sem prevarant, da kaj njo boli k* za operacije moje bivše, da kako si drznem jaz njej menjati “urnike”, da če grem, je konec, da ne bom z njo, ne bo rodila mojih otrok in tako naprej.

Kaj bi vi naredili v moji situaciji?

Mocno upam, da ni tole provokacija….ob taki reakciji nove partnerke, bi ti morali zvonit vsi alarmi in se vprasat kaj hudica je to in kaj pocnem?

Nic nisi napisal kako stari ste vsi akterji AMPAK glede na napisano pri bivsi partnerki, bi rekla da ni ravno 30… operacija, ki jo omenjate ni macji kaselj. Je zelo zahteven poseg in veliko zensk po njej se nekaj casa, rabi ne samo prevoz domov, temvec tudi pomoc pri vsakdanjih gospodinjskih opravilih. Verjetno se bo tukaj nasla kaksna herojka, ki bo rekla da je 6 dan ze marataon odlavfala…NE si vzet njih za zgled. Pri tem je res pomebno, da zenska sledi vsem priporocilom in navodilom zdravnika in hkrati poslusa svoje telo. Ne vem ali imata z bivso otroke ali ne, ne vem ali ima koga, ki bi ji lahko pomagal v prvih tednih….ponudi pomoc in ce si ded na mestu, bos z novo prekinil takoj. Ker glede na napisano, bo s tabo ob poslabsanju zdravstvenega stanja zelo verjetno, delala slabse kot s smetjo. Zna bit, da bos na koncu ostal brez vsega in vseh bliznjih, sam kot zadnja pasja jajca… Torej poskrbi za bivso, novo nogiraj. Ni vama treba krpat odnosa z bivso, bi rekla, da je za njo vse skup ekstra bolece in se tega v takem stanju ne pocne. Pojdita vsak svojo pot naprej in ce se vama kdaj poti prekrizajo nazaj….

Kriza iz Pariza, 31.10.2024 ob 15:18

Zartrose, 31.10.2024 ob 14:33

absolutno skenslala drugo prasico.

ampak v tako situacijo se niti ne bi dala. moški se ne zavedate, da imajo ženske težave na rodilih zaradi vas. glede na to, da si ženo varal z drugo in jo zapuščaš zaradi druge, ki je očigledno prasica, moški pa na prasice padate-je žena zgolj tvojo slabo energijo absorbirala v maternici, ki jo posledično sedaj dajejo ven.

Tipi ste prasci, puste ženske na miru s tem vašim kurcolovcem!

kaj ti je Zartrose, zakaj bi pa tanova bla prasica? Saj ima prav, kaj njo zdaj briga za zdravstvene težave bivše? Če ji je obljubil, da gresta na vikend, naj gresta. Bivša naj gre s taksijem ali pa naj jo pelje prijateljica. Če bi imela nekaj ponosa, ga za prevoz niti ne bi spraševala.

iz več razlogov.. že res da jo nima kaj brigat zdravje žene njenega lubčka, a še kako jo je brigal njen mož, v tolikšni meri, da je šla z poročenim tipom. To počnejo prasice. Poštena ženska ne bo nikdar šla z vezanim moškim. Pri pošteni bi se tip najprej moral ločit, predelat in prebolet potem pa preverit ali je prosta zanj za spoznavanje ga.

Nadalje pa njen odziv. UDARILA ga je, ker ne bosta šla na izlet ampak bo prišel iskat ženo po obsežni operaciji, da jo odpelje domov? UDARILA GA JE in tebi se še vedno zdi, da se ne gre za sebično prasico?

Ker-lahko bi rekla, da ji ni všeč, da njune plane prestavlja in da naj ji taksi pokliče. Ali kako drugače. Ne s tem, da ga je udarila.

Tole je pa izmišljeno , 100%.

Zartrose, 31.10.2024 ob 18:08

iz več razlogov.. že res da jo nima kaj brigat zdravje žene njenega lubčka, a še kako jo je brigal njen mož, v tolikšni meri, da je šla z poročenim tipom. To počnejo prasice. Poštena ženska ne bo nikdar šla z vezanim moškim. Pri pošteni bi se tip najprej moral ločit, predelat in prebolet potem pa preverit ali je prosta zanj za spoznavanje ga.

Nadalje pa njen odziv. UDARILA ga je, ker ne bosta šla na izlet ampak bo prišel iskat ženo po obsežni operaciji, da jo odpelje domov? UDARILA GA JE in tebi se še vedno zdi, da se ne gre za sebično prasico?

Ker-lahko bi rekla, da ji ni všeč, da njune plane prestavlja in da naj ji taksi pokliče. Ali kako drugače. Ne s tem, da ga je udarila.

Na veliko sedaj predvidevaš in tolčeš po nepotrebnem. Kako veš, da se avtor ni razšel že pred novo oz. Je imel že dolgo mrtev zakon?  Meni njena reakcija, da je “prevarant” pomeni, da ji varanje ni nekaj normalnega. Ločitve pa lahko trajajo leta ali desetletja v kolikor ne poznaš realnosti.

Bolj me zanima zakaj avtor ni povedal bivši, da ima novo in plane za vikend? Mogoče obema govori pravljice za lahko noč. Pa valda veš, da se ne meni za nekaj, če si že zmenjen, pa nima veze ali je punca/prijatelj/bivša žena.  Očitno tale nova misli, da se nekaj plete in ti ki tako kruto obsojaš prevaro, res ne bi dala klofute tistemu, ki te vara? Ker jaz bi jo z lahkoto.

Tale tvoja ta nova je pa res en zmaj.

Avtor, če ste človek boste bivšo ženo peljali, vaša sedanja pa žal ni človek. Še velike težave boste imeli z njo, ker gleda samo nase, je tudi bolno ljubosumna in sčasoma bodo še druge pridružene osebnostne motnje pri njej izbruhnile na plano. Žal mi je za vas, ker tega ne opazite že zdaj.

Skoraj bi ti verjeli…

Kakšna reakcija “bodoče”…jaz bi se zamislil na tvojem mestu.

S to ki si že preživel nekaj časa…za voljo starih časov, jo pelji  … operacija ni ravno mačji kašelj.

Novi pa daj vedeti, da boš pomagal nekomu če to rabi…zdaj, ne čez en teden!

Anonimno 42295, 31.10.2024 ob 19:18

Kakšna reakcija “bodoče”…jaz bi se zamislil na tvojem mestu.

S to ki si že preživel nekaj časa…za voljo starih časov, jo pelji  … operacija ni ravno mačji kašelj.

Novi pa daj vedeti, da boš pomagal nekomu če to rabi…zdaj, ne čez en teden!

Zavoljo starih časov bi lahko kar z njo ostal…

No no, 31.10.2024 ob 18:28

Na veliko sedaj predvidevaš in tolčeš po nepotrebnem. Kako veš, da se avtor ni razšel že pred novo oz. Je imel že dolgo mrtev zakon?  Meni njena reakcija, da je “prevarant” pomeni, da ji varanje ni nekaj normalnega. Ločitve pa lahko trajajo leta ali desetletja v kolikor ne poznaš realnosti.

Bolj me zanima zakaj avtor ni povedal bivši, da ima novo in plane za vikend? Mogoče obema govori pravljice za lahko noč. Pa valda veš, da se ne meni za nekaj, če si že zmenjen, pa nima veze ali je punca/prijatelj/bivša žena.  Očitno tale nova misli, da se nekaj plete in ti ki tako kruto obsojaš prevaro, res ne bi dala klofute tistemu, ki te vara? Ker jaz bi jo z lahkoto.

“Z ženo se ločujeva, jaz imam drugo, mlajšo, s katero bom imel družino in tako dalje. Naslednji teden moji (skoraj že) bivši ženi..”

ja, dajmo verjet, da se ločuje že leta in leta 😁 priročen izgovor za vse varalice in ljubice obeh spolov.

Tudi mrtev zakon ni noben izgovor za imet ljubico/ljubčka.

da je prevarant glede na njene besede “da kako si drznem jaz njej menjati “urnike”,” se gre bolj za njene plane, torej ta izlet, kot da bi jo skrbelo, da je mogoče spet z ženo. prevaral jo je v njenem planu, da gre ta dan na izlet, čeprav je rekel, da gresta lahko naslednji dan. 

Avtor, na tvojem mestu bi se zresnil in začel odgovorno skrbeti za družino.

Izgleda, da še sam ne veš ali si v prvi vezi ali v drugi.

Glede na to, da imaš novo in če bi bil v tej vezi, bi bilo na mestu, da bi se o tem pogovoril z novo, preden si sprejel odločitev, da kamorkoli pelješ bivšo.

Nisi več z bivšo ženo, tako da bi bilo mogoče se dobro tudi tako obnašati. Iskreno je tvoja reakcija res žaljiva do nove. Verjetno boš tudi otrokom rekel, da žal ne greste na izlet, ker je imel očka v preteklosti bivšo ženo, ki potrebuje njegovo pozornost.

Ženo bi šla iskat v bolnišnico in ostala pri njej nekaj časa, da si opomore. Opravičila bi se za varanje in se poskusila pobotati.

Ljubico – pretepačico in norico pa bi odpisala.

p.s. Zgodba je itak izmišljena. Le kakšen bedak bi moral biti, da bi si dobil tako ljubico?

Rdeči ruj, 31.10.2024 ob 16:02

83800, 31.10.2024 ob 15:29

Rdeči ruj, 31.10.2024 ob 15:24

tebi pa glih ni jasno, da je ta nova prasi. Ca, ker se goni s poročenim tipom.

Kako ženske neumno razmišljate. Poročeni tip je sam šel k “prasici”.

Saj mu “prasica” ni dala pištole na glavo in rekla “zdaj boš bil pa moj”.

Sam se je odločil da bo ptevaral zdajšnjo ženo s “prasico”.

Ne reče se ženskam zastonj “kure”.

zelo se strinjam s tem zapisom. Toda, prasica ne bi bila prasica, bi lahko rekla ne. Moški se zgoni, ko ima priložnost seveda.

Pa ubogi moški no, saj zato se pa poročijo, da se bodo gonili le z eno do smrti ane? A ni za to poroka? Kaj so pol revčki, ki niso nič krivi ne dolžni? Jih je žena tudi silila v zakon z njimi?

No, 31.10.2024 ob 17:11

Jaz bi to v dogovoru s ta novo. Naj gre še ona poleg. Tako ji boš izrazil spoštovanje in bodoči bivši prav tako pomagal v sili. Očitno nima nikogar in je prisiljena prositi tebe. Tega nobena, ki ni res v hudi stiski ob vsej tej situaciji ne bi naredila. Če pa ima kakšne druge načrte, ji boš tako dal vedeti, da nisi zainteresiran. S časom pa tudi, da ji ne boš mogel biti na voljo, ker si ustvarjaš novo družino. Vse se da urediti s pogovorom med normalnimi, zrelimi ljudmi. Če pa kdorkoli išče drame, potem boš imel še pestro, v kolikor ne boš res odločen.

S tem se strinja. Operacija je zelo težka in bo še rabila pomoč in podporo še nekaj tednov. Jaz kot nova ločenemu partnerju, sem vedno na voljo za pomoč bivši ženi. Zdi se mi človeško. Še posebej, ker imata skupaj otroka in otrok nas ima vse tri rad. To so osebne zadeve in zdi se mi prav, da smo zmožni spoštovanja in sodelovanja. Seveda pa včasih bivše tudi izkoriščajo situacijo ali nagajajo s kakšnimi nepotrebnimi izgovori, ampak saj vsak zna presodit, kdaj je kaj zares pomembno. Jaz osebno mislim, da nova mora bit boljša kot prejšnja, torej sodobna po obnašanju in ustvarjanju odnosov, ne pa slabša in manj razumska, nezrela. Da se pa pritoži in celo udari, ker se ne gre na en izlet, ohh, sorry…prej bi bilo primernejše, če bi izrazila skrb in sočutje.

Marona, 31.10.2024 ob 20:50

S tem se strinja. Operacija je zelo težka in bo še rabila pomoč in podporo še nekaj tednov. Jaz kot nova ločenemu partnerju, sem vedno na voljo za pomoč bivši ženi. Zdi se mi človeško. Še posebej, ker imata skupaj otroka in otrok nas ima vse tri rad. To so osebne zadeve in zdi se mi prav, da smo zmožni spoštovanja in sodelovanja. Seveda pa včasih bivše tudi izkoriščajo situacijo ali nagajajo s kakšnimi nepotrebnimi izgovori, ampak saj vsak zna presodit, kdaj je kaj zares pomembno. Jaz osebno mislim, da nova mora bit boljša kot prejšnja, torej sodobna po obnašanju in ustvarjanju odnosov, ne pa slabša in manj razumska, nezrela. Da se pa pritoži in celo udari, ker se ne gre na en izlet, ohh, sorry…prej bi bilo primernejše, če bi izrazila skrb in sočutje.

Verjetno pa ti nisi neposreden razlog za ločitev, tako kot je tale ljubica avtorju, ki se šele ločuje.

predlagam, da gre tvoja nova po tvojo ženo, jo pelje v kranjsko goro in skrbi zanjo, ti pa pojdi pomagat v španijo, kjer so poplave

da boš vsaj malo koristen

Stara forumašica, 31.10.2024 ob 20:54

Verjetno pa ti nisi neposreden razlog za ločitev, tako kot je tale ljubica avtorju, ki se šele ločuje.

To je res, ampak lahko tudi njegova uvidi svoje obnašanje, če ne, pa očitno je polna straha in tekmovanja, kar pa ni ljubezen.

On ima otroka, avtor ga nima. Ne primerjaj jabolk in hrušk. Ona bo vedno mama njegovih otrok, to spremeni ogromno.  Če bi vsi pomagali vsem svojim bivšim za vse ne bi nikoli imeli časa za nič.

Ja, 31.10.2024 ob 21:06

On ima otroka, avtor ga nima. Ne primerjaj jabolk in hrušk. Ona bo vedno mama njegovih otrok, to spremeni ogromno.  Če bi vsi pomagali vsem svojim bivšim za vse ne bi nikoli imeli časa za nič.

Ni navadna bivša, bila sta poročena nekaj let. Nisi z vsako poročen, valda. In bolezen maternice ne pride kar tako.

Marona, 31.10.2024 ob 21:22

Ni navadna bivša, bila sta poročena nekaj let. Nisi z vsako poročen, valda. In bolezen maternice ne pride kar tako.

Poročiš se takrat, ko si v vezi in primernih letih, nič več nič manj. Samo papir.

Odpikala bi jo z svetlobno hitrostjo ( zelo resno govorim) in ostala z svojo ženo. Drugič te bo prebutala. Dobro, dobro, dobro premisli. Iskreno ti dam na dušo. Reši se je čimprej.

Nakladaš, da se iz aviona vid.

To s klafuto je res pretirana reakcija ampak jo razumem…da mene dedc skencla za vikend,zato,ker mora it bivši pomagat mu samo spakiram

New Report

Close