Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bi vi naredili v moji situaciji?

Kaj bi vi naredili v moji situaciji?

Odgovor na objavo uporabnika
razdvojen, 31.10.2024 ob 14:30

Z ženo se ločujeva, jaz imam drugo, mlajšo, s katero bom imel družino in tako dalje. Naslednji teden moji (skoraj že) bivši ženi odstranijo maternico, po posegu ne mora voziti. Čeprav greva narazen, me je prosila, da jo pridem iskati. Kriza je, da ta isti dan sem obljubil ta novi, da jo peljem v Kranjsko na vikend. Danes sem ji slabe volje povedal, da bom moral bivšo peljati domov in bova naslednji dan šla na vikend. Odzvala se je kot zmaj, me udarila, govorila, da sem prevarant, da kaj njo boli k* za operacije moje bivše, da kako si drznem jaz njej menjati “urnike”, da če grem, je konec, da ne bom z njo, ne bo rodila mojih otrok in tako naprej.

Kaj bi vi naredili v moji situaciji?

dobro pravljico si napisal…

če bi bilo pa kaj res, pa človek iste pizde se lepijo nate, nebi razmislil o popolnoma drugi?

Tvoja “bivša” ima pravico do reševalnega vozila iz bolnice. 🙂

Vem iz prve roke. 🙂

Ker si budala bo pa itak tvoja naslednja poteza pač še ena izmed serije🤣🤣🤣🤣

Ta novo pelji v Krajnsko goro pa naj te nahobla kot bika spet. To bo najboljša rešitev za bivšo ženo.

Odpusti, mlajšo nima smisla da te oskubi koliko le more. To je prvo kar naredi, drugo pa premisli,so tudi taxsi in druge institucije. Jaz osebno ti povem da skoraj 95% za ljudi mi je vseeno. Ti veš vajino preteklost. Izbrati boš mogel sam

To zgodbico si napisal že pred tremi tedni.

….jaz bi to novo prasico tako okoli kepe oslinil, da bi se ji še tri dni bliskalo v glavi…

Pusti prvo, se bo že pocelila in prej kot slej zaživela srečno življenje. Ta druga, ta je prava žena zate! Ti privoščim srečo v zakonu, res!

Se ponavljas 🙈, kaksen clovek pa si ti, ce veckrat pises, da je zena, ali bivsa zena hudo zbolela? Po tihem ji privoscis, al kaj?

Seveda, si vse skupaj izmisljujes.

“Kaj bi vi naredili v moji situaciji?”

Če je to res, potem ne bo rodila tvojih otrok, ker te ima samo za izkoriščanje! Če pa jih že bo rodila, jih bo  zato, da te bo cuzala za denar za njih.

Če človek ne dojameš, da si ti samo njena denarnica, si res močno umsko omejen.

Iz tebe dela psa na povodcu. Če si mazohist, ji boš itak klonil… ker mazhoist pač rabi trpljenje.

Zveni tako, kot da ti je pripovedovala neke pravljice, ampak ob najmanjši ovirici, ti je pa že grozila in izailjevala, pa še nič nimata razen zgodbic….

Pa človek, ti si idiot.

Vsekakor mislim, da te je premalo butnila v tvoj fris. Naj lepo nadaljuje in stopnjuje. Si zaslužiš.

Kakšen gnoj si ti od človeka? Žena ima raka na maternici, ti pa že imaš drugo, da ji napraviš pamže. Kako te ni sram?

Še enkrat bi pogledal, če je ta druga meni ok…mislm halo

Kenslaj ta drugo v vsakem primeru. Res hoces ob sebi neko manipulativno psihopatko brez empatije, ki izsiljuje ko nekaj ni po njeno? Kaj pa ko boš ti bolan?

Se strinjam. Igra zrtev, da bi jo vzel nazaj. Vecina bivših tako dela, ker vedo, kako bivšeg prenest okrog in ga dobiti nazaj. Kako bi se ti počutil, če bi šla tvoja nova malo bivšega tolažiti?

New Report

Close