Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj bi zeleli od punce -iscem nove ideje za fanta hihi:$$$

kaj bi zeleli od punce -iscem nove ideje za fanta hihi:$$$

Sam se to objavim pa letim vn iz foruma 🙂
Kaj si moski/fantje zelite od punc (spolnost). Naaajbolj skrite zelje…

ene 3 – 4 luknje ala frača ☺
pa, da ima 5 radodajk za frendice ☺

Da ima dve frači.

Ena se hladi, ko druga dela.

Jaja
kje lahk jst zbrisem temo?

Ti nikjer, lahko ti jo pa moderator zbriše, če ga prosiš za to in če se bo za to odločil.

Drugače pa, je bilo tvoje vprašanje zgolj tehnične narave ali si kaj širše razmišljala?

Aha hvala 🙂 ne bom sla naprej tezit.. pa naj ostane. Odgovorov itak ne iscem vec tu, ker so usi nezreli.

Pocitnice mam in mi je dougcas pa sem razmisljala s cim novim bi se lahko fanta presenetla ko se vidva, ce ga vprasam konkretno pa vedno rece da mu je use zelo usec.

Torej, kaj se sekiraš? 🙂

Ti samo ohrani iskrice v očeh, več ne rabiš…. 😉

da se oblečeš kot nedolžna punca in se igrata volka in rdečo kapico

da se oblečeš kot nedolžna punca in se igrata volka in rdečo kapico[/quote]

in brez kapice

oz rusko roleto, oba plodna in pull-out ruleta 🙂

Samo s “tamalo” na drugačen način.

Ne poslušajo On_ – ta. Ta nima kaj pestrega za povedati. Živi v “rigvercu”. 100 let za trenutnim časom.

Naredi si lepo.

Ne poslušajo On_ – ta. Ta nima kaj pestrega za povedati. Živi v “rigvercu”. 100 let za trenutnim časom.

Naredi si lepo.[/quote]
Njej je že lepo, bučman!
Ona bi rada še njemu polepšala doživetje, ki mu je že itak lepo…torej, tvega, da bo že kičasto, če še kaj spremeni 😛

Ti si se pa v reduktorju zašaltal zato tako slabo dojemaš?…. :O

Naredi si lepo.[/quote]
Njej je že lepo, bučman!
Ona bi rada še njemu polepšala doživetje, ki mu je že itak lepo…torej, tvega, da bo že kičasto, če še kaj spremeni 😛

Ti si se pa v reduktorju zašaltal zato tako slabo dojemaš?…. :O[/quote]

No. Prebral sem par tvojih komentarjev in z njimi greš na qurac.

Ne igraj nekega Kačurja in ne spreminjajo sveta s svojo silo. /beri svojo travmo, zamorjenostjo…/

Ajde. Vozi….

Pa ne se kregat pod mojo objavo…

Eh, to počnejo(mo) pod vsako objavo. 😉

Nekateri bi samo po drugih gazili, ko pa njim kdo na rep stopi je pa hudo… potem začnejo žalit, bi se tepli, klicali modija pa mamico in atija, se sklicujejo na zakone in policijo, iščejo ip-je….itd. itd
Samo svoje večne neotesanosti ne opazi nihče od njih.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kar si jaz želim in kar si želi tvoj fant je lahko zeloooo različno. Tako da take stvari raje njega vprašaj… 🙂

Nekateri bi samo po drugih gazili, ko pa njim kdo na rep stopi je pa hudo… potem začnejo žalit, bi se tepli, klicali modija pa mamico in atija, se sklicujejo na zakone in policijo, iščejo ip-je….itd. itd
Samo svoje večne neotesanosti ne opazi nihče od njih.[/quote]
Neotesanci pri takšnih komentarjih izpadete nerelavantni. Ko se boš sam začel lepše obnašat, šele potem boš lahko drugim žugal, prej ne.

na seks seanso pripelji še dve gajstni bejbi za mene in curastega (30+ ) tipa za tvojega fanta ☺

Samo svoje večne neotesanosti ne opazi nihče od njih.[/quote]
Neotesanci pri takšnih komentarjih izpadete nerelavantni. Ko se boš sam začel lepše obnašat, šele potem boš lahko drugim žugal, prej ne.[/quote]
V katero skupino si se pa ti sedaj uvrstil?
Med žugajoče neotesance al med relevantne?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kljub temu, da so moški načeloma zelo enostavna bitja, bo najboljše, da to kar njega povprašaš, saj se pri teh stvareh vseeno precej razlikujejo, ko greš v detajle. Verjemi, svašta slišiš 🙂

Mu lahko pa v zameno za to, da ti jih zaupa, vsake tolikoizpolniš eno (seveda le, če so to želje, ki se bodo tudi tebi zdele okej). Bi ti znal biti morda zelo hvaležen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close