Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bo božiček prinesel vašim 6-letnicam?

Kaj bo božiček prinesel vašim 6-letnicam?

Žalostno (ali pa tudi ne) je to, da naša pupa ima praktično vse. Pa ne da bi se hvalila s tem, tako pač je, in z možem se “ubijava” kaj naj ji kupiva, da bo pametno, uporabno .. da ne bo le navlaka, krama … nekaj kar zaseda prostor.
Če vprašamo njo, potem bo izbrala konja ali Barbiko. Eno Barbie ji je prinesel že Miklavž. Nekaj jih že ima od prej. Nikakor mi ni, da bo imela na koncu 15 Barbie punčk! Dodatkov (Barbie) ne kupujemo, ker ima sosedova pupa vse možno in se hodi tja igrat, itak se najraje z Barbikami igra v družbi in kuhinja, spalnica ali celo hiša .. se mi ne zdi, no. Pravzaprav lahko rečem, da sem izrecno proti.
Nima niti dajati (v sobi) kam te robe.

Konjev imamo že za celo farmo.

Dojenčke ima že 4, ima zibelko, voziček. Ima kuhinjo, blagajno, kupe posodic … Nekaj dobrih družabnih iger, ki jih zelo radi igramo …

Zelo rada riše, barva … in tudi tu smo izčrpali že vse- barvati odlitke iz mavca, ustvarjati z barvami za okna, barvati porcelanaste posodice, lončke … ustvarjati z vodenkami, prstnimi barvami …

Aha, še nekaj je kar je omenila, da bi imela – tistega kužka, ki lula … Pa ne vem no, se mi zdi da bo to za njo aktualno ravno 1 dan.

Zdaj pa recite da brezveze kompliciram, naj ji vendar kupimo Barbiko ali tega kužka .. Saj vem, to si želi … Ampak ni mi prav, ker se mi včasih zdi, da si želi le zato ker ve, da bo božiček itak nekaj prinesel. Ni to tista globoka želja po nečem …

Dajte punce kako idejo, prosim 🙂

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Moja si je zaželela papirnatega zmaja za spuščat … in Barbie konja, hi hi hi :-))))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Pri nas se je boziček pojavil lansko leto…. prej smo vedno delali darila (oz. kupovali) en za drugega :)))

Lani nam jih je pa kar omenjeni mož pustil pod smreko :((((

No ja, letos otroke ze pripravljam na to, da se bomo kar sami obdarili ……

Kaj pa kakšni kemični svinčniki z bleščicami? Kot vem je to zelo popularno. Moja je čisto out, ko jih dobi, čeprav jih ima že nekaj. Ali pa taki, ki spreminjajo barvo, ali pa pišejo mavrično?
Pa kakšna luštna beležka, mogoče z imenom?
Ali pa špangice, …

kaj pa kakšno knjigo? ali pa dnevnik na ključek?

Ali pa kakšna knjiga, otroška enciklopedija ipd…
Kakšen majhen akvarij za 2 zlati ribici.

LP A.

…odkar te poznam, berem tvoje poste z drugačnimi očmi. Pa preprosto ne znam povedat, ampak tako živa je slika, ko vidim tistega na drugi strani, ki mu prsti sem ter tja skačejo po tipkovnici.

Kar se mene tiče bi rada spoznala kar vse Babe.

Kaj pa kakšni žebljički? Zdaj jih imajo že toliko vrst za različna leta otrok?

Ej, pa tako mi je žal, da ste nisva srečali. Tudi jaz te zelo rada berem.

(oprosti taja, da sva si sposodile tvoj post :))))
T.

TNaša petletnica je v Božičkovo pismo napisala Barbi samoroga s kočijo, pa Bratz glavo za firziranje, pa Barbi xy princeso, pa ene dojenčke… Ampak vem, da hoče imet te stvari samo zato, ker jih vidi na reklamah, potem pa bodo aktualne 5 minut. In letos sem se odločila, da bom neizprosna… Tako bo (je) od igrač dobila le Barbie glavo za friziranje, ostalo pa kar potrebuje (pa še rojstni dan je imela…): rolerje in ščitnike, smuči, čelado in očala, en gromozanski komplet za risanje (potrošni material, ni nikoli preveč…), budilko (je bila v pismu) in CD Labodje jezero … Že zdaj vem, da bo razočarana, ker ne bo tistih igrač iz reklam in plakatov, ampak … mislim si, da je to na dolgi rok za nas in še posebej za njo bolje …

MTP, Barbie konja že ima :-))

AniTa, takšne super flomastre, s katerimi si lahko riše tattooje sem ji ravno pred 14dnevi kupila, ko sem bila neodložljivo cel dan odsotna, ona pa je uboga revica doma bolna ležala. Tudi takšnih beležk ima že polno 🙂

Tinkara, knjigo kupimo kakšno vsake 3mesece v Svetu Knjige, pa še lani ji je Božiček prinesel tisto veliko Feliksovo kuharsko knjigo in se mi ne zdi, da bi ji letos spet prinesel knjigo, čeprav je knjiga res lepo darilo. Tudi dnevnik ma ključek že ima (ga je dobila letos za RD).

a:, Otroških enciklopedij obstaja ogromno in ravno jih imava doma iz knjižnjice sposojenih mislim da 6 različnih, tako da to v tem trenutku ne bi bilo dobro darilo. Kar zadeva pa ribice, pa za to še nisem, ker se mi zdi, da bi ji s tem naložila le skrb, nobenega užitka (mogoče se motim). Bi bila dosti bolj za kakšne želvice ali hrčka, vendar so mi (ravno letos, ko sem hotela, da ji jih z možem za RD kupiva) želvice odsvetovali ker da blazno smrdijo če jim ne čistiš vsak dan, ona pa bi jih imela v svoji sobi kjer spi in se mi potemtakem ne zdi pametno, hrčka sem pa tudi imela že priložnost videti kako se obnaša z njim in se mi zdi da bi ubogo živalico mučila – ona bi ga namreč non stop vlačila po rokah 🙁

1Missy, glavo za friziranje in ličenje že ima (tudi lanski božiček :-)) Si mi pa dala super idejo z budilko :-))) Vstajanje je namreč nekaj izjemno hudega in mogoče se ji z novo budilko priljubi :-))

Zdaj sem se full razpisala in mogoče bo zvenelo, ko sem odgovorila vsaki posebej, da sem se le hotela pohvaliti, da naša pupa že ima vse. Pa ni tako! Verjetno vam je zdaj jasno zakaj je tako težko še kaj pametnega kupiti.
Ob vsem tem pa je problem še to, ker me moja mami in svakinja vsako leto kličeta kaj naj kupita in potem moram še zanju tuhtati, jaz pa še zase nimam ideje :-((

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Kaj pa kakšna plišasta živalca? sem zapazila v jysk-u al kaj je že…Medo zelo velik in puhast za samo 11 evrov,pa tudi lep samorog (le da ni plastičen :D)
ampak je lep velik in plišast,prav tako 11 evrov. 😀
Še jaz bi ga bila vesela =) Upam,da sm pomagala.

New Report

Close