Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kaj bo s kriptovalutami?

Kaj bo s kriptovalutami?

Tudi mi smo prodajali na nastavljeno vrednost. Problem je, da jo kar naenkrat kripto več ni dosegel, ker je šlo samo dol, zato smo prodali po trenutni vrednosti, da nismo še več izgube naredil.In še enkrat, ne sekiram se za 250 eur, jih bom že drugje notri dobila. Ampak to sem morala doživeti na svoji koži, ker mi ni dalo mir. Zato sem šla v to. Ko pa vidiš traderje, in potem vidiš, da se eni in isti pojavljajo. Tisti ki kreirajo vrednost. Dajo notri po 20 , pa po 10, pa po 30v kripto … Skoz ciklajo in tako kreirajo vrednost. Tečaj pa gre samo na ponudbo in povpraševanje. … Ma glejte, ne da se mi več pregovarjati. Povedala sem svoje mnenje. Vi pa modrujte dalje. Adijo 🙂
[/quote]
resno – pojma nimaš o trgu sploh ☺
tisto kar vidiš je suma vseh, ki prodajajo/kupujejo po isti ceni ☺☺ – je to eden ali pa 100k+ postavk … no, ne, da se ne bi dalo vedeti – nima pa smisla ☺
Kar pazi to: kripte so zgrajene na verigah blokov, ki se na borzi ne sestavijo v en blok …
Itak pa … internet je pač globalna igrica … tudi MON ☺

tehnična univ. izobrazba ??? heh …

Prav posrečeno se mi zdi, kako se spretno izmikaš odgovorom na direktno zastavljena vprašanja. Malo z nesramnostjo, malo s pokroviteljstvom,… raje pa crkneš, kot da bi priznal, da je povsem možno, da bodo vlagatelji ostali na koncu brez vsega.

Ne pravim, da je to nujno. Je pa pač možno in kdor je vložil, mora ta riziko sprejet. Nihče pa ne ve, kam bodo stvari šle.
[/quote]
Ne vem po čem sklepaš da se izmikam, ampak z vsakim novim zapisom se bolj zapletaš in kažeš, kako res ne razumeš nič.

Kot si že napisala, je kup kript že propadlo, ampak mi vsi, ki vlagamo, imamo še vse, kar smo nakupili, no, vsaj večina nas, večino nakupljenega 😊

Brez vsega bodo ostali zgolj tisti, ki bodo vložili v eno samo tvegano valuto, kar pa je že v osnovi neumnost.

Če pa misliš, da bo tehnologija kar izginila, potem si pa še večja nevednica, kot je bilo sprva sklepati😄

Spet nekaj podtikaš, meni se pa ne da več odgovarjat, da nasprotuješ nečemu, česar nisem nikoli trdila. Tema je bila itak premaknjena na forum, na katerem ne sodelujem, tako da zaključujem.

A zdej pa podtikam? Ženska, nimam pojma kaj bi ti sploh rada. Spustiš se v temo, o kateri očitno ne veš veliko, potem pa nos do tal. Smešno.

3€??? 5000€ pa res ja..

najnovejši nateg? Bitcoin je star 10 let…

Nivo pogovora Eb butl TM je pa na nivojugreznice. Vsem ki povejo da so kripto valute odvisne od ponudbe in povprasevanja, vse zmerja. Mogoce si ti eb butl, sploh po tem kako zmerjas ljudi. Sam negativizem. Sama se teh kripto izogibam in ne nasedam ljudem ki govorijo koliko so zasluzili. Imam v firmi ebega, pravi da ima milijon v bitcoinu, a se vedno hodi v skuzbo za 900 eur in lize tla pred sefom. Zakaj ce ima milijon eur? Naj proda, kupi 5 stanovanj in joh oddaja in mu nikoli vec ne bo treba hodit v sluzbo. Potem se je v firmi en student hvalil, da je vlozil 100 eur in ven dobil 5000 eur. Vav, amasing. Ko pa ga mal detaljno sprasujes, se pa zacne zapletati…. eno samo nabijanje. Kripte grejo dol

Jaz sem vložil, samo toliko, kot sem pripravljen izgubiti.
Trenutno sem vsaj 60 % v minusu, glede na EUR.

Trenutno se v kriptovesolju dogaja toliko projektov, da ni nenavadno, če jih veliko ne bo uspelo.

Nekatere ideje pa bodo prodrle in se obdržale.

Čar je v tem, da si prebereš, kaj posamezen coin ali token ponuja, podpreš idejo in vložiš.

Glede na potencial novih tehnologij, lahko del premoženja razpršiš tudi v kriptosvet.

Mimogrede, imel sem priliko izstopit iz kriptosveta s 100 % zaslužka v ekstremno kratkem obdobju, kar bi bilo več, kot sem kdajkoli zaslužil z oddajanjem nepremičnin, delnicami, skladi, obrestmi in plemenitimi kovinami.

Ampak če ni potrebe za prodajo, zakaj bi paničaril?

Me pa vedno fascinira, kako se neznanci na spletu obremenjujejo, kako porabljam svoj zaslužen denar.

Popravki navzgor, če bodo zdržali, ali jih bo pomendral medved …

seveda bodo zdržali, do konca leta bomo višje kot smo bili konec 2017 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

BTC opleta … se pa da (riskantno) služiti z marginami ☺

Dnevno trgovanje v redu poteka. Če bo raslo bom tudi imel kaj prodajati, če ne, pač ostajam na dnevnem trgovanju. Večinoma ETH, tudi IOTA, nekaj NEO.

New Report

Close