Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj boste kuhali za kosilo?

Kaj boste kuhali za kosilo?

Jaz bom danes naredila:
– zelenjavno juho
– pečen krompir in file lososa s česnom in vegeta začimbami, ter skledo kumarične in zelene solate z jogurtovim prelivom
– tiramisu cupcake

Pa vi?

Pečena piščanjčja bedra + prečen krompir iz pekača + zeljna solata.

Joto.
Vecerja – pica z mocarelo.

Zelenjavna juha, kuhan krompir, riž, pečene prsi piščanec, stročji fižol kot solata in kumare paradajz solata.
Sladice ne bo
Za zajtrk smo imeli ovsene kosmiče in navaden jogurt, skuta, jabolko, pest oreščkov in eno pomarančo
Jaz za večerjo pojem samo še korenje in eno papriko oprano in narezano

Goveji polpeti, pire krompir, zelena solata, paradižnik, sladkiš po želji iz omare/hladilnika

Danes bodo široki rezanci z jurčki (sami nabrali), radič s fižolom. Popoldan bom spekla eno enostavno pecivo z narezanimi orehi in rozinami.
Jutri bo pa kisla juha in polenta.

Chana masala + Chapati

Nič. Včer zvečer nama je tašča prnesla joto tko da jo bova dans sam pogrela in pojedla.

špinačo pire mali šniclčk, regrat s krompirjem

špinačo pire mali šniclčk, regrat s krompirjem

Gobova juha, krompirjeva solata in suhe rebrce.

File lososa s sezamom, pire krompir in zelena solata

Pire krompir, hrenovke, dušeno zelje, radič s česnom v solati.

Goveja juha se kuha, osso buco meso iz juhe, za hči pečeno bedro, pražen krompir, korenček na maslu, kuhana cvetača z drobtinicami, zelena solata.

Kurja juha, mesna lazanja, zelena solata. Za posladek mogoče čokoladni puding.

Kurji želodčki v omaki, pire krompir in zelena solata. Popoldan bomo spekli čokoladne mafine

Jota iz repe (tazadnji kozarc), klobasa, sadna solata iz kleti.

Je fino da imaš takole dovolj vloženih stvari….zunaj piha burja k oštja…ti pa na toplem malo sanjaš…

Danes – jota! Z narezano panceto… se že veselim.
Za večerjo pa doza solate s fižolom – in da ne bo preveč zdravo, jo polijem s sojino omako.

Danes musaka in rdeča pesa.

Juha iz vrečke in testenine od včeraj.
Za večerjo pa sirove palačinke.

Mi pa prstace v vinski omaki, belo polento, rokola z rakci v solati, in ledena torta za sladico. Večerja …pehtrano štrudel nam bo tašča prinesla, da skupaj ga pojemo..

Ti, sem bila zunaj na burji, na sprehodu. Skoda da na travniku nisem imela surfa, ker to bi letela…😆
Prepihalo me je do kosti.😁

Ti, sem bila zunaj na burji, na sprehodu. Skoda da na travniku nisem imela surfa, ker to bi letela…😆
Prepihalo me je do kosti.😁
[/quote]

….je bilo pa zdravo iti na tak sprehod po burji!!

….je bilo pa zdravo iti na tak sprehod po burji!!
[/quote]

Ja. Samo za moje grlo in oci ne. Oci jokajo od burje. Grlo pa takoj ko sem prisla domov sploh ne morem pozirat. Ehhh.
Pa imela sem 2 sala. Povita do oci…😆
Gres ven zdrav, domov prides bolan od burje.😶😶😶

Madona, kaj vi vse kuhate in jeste…in cele dneve ležite doma…madonca kolk mesa požrete…bi bil dovolj krompir s solato

New Report

Close