Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj boste počeli, če boste morali bit dalj časa doma in to tako rekoč skoraj v izolaciji?

Kaj boste počeli, če boste morali bit dalj časa doma in to tako rekoč skoraj v izolaciji?

Meni recimo ni in ne bo dolgcajt. Rihtam počasi vinograd, sadil nekaj tudi na novo, sadovnjak, vrt, gozdno parcelo, ker imam namen prihodnje leto imet kakega jelena. Za hobi imam fotografijo, še klasično sem malo obudil in nabavil nekaj filmov, streljanje v tarčo, s puško, z lokom, igre z otroki od badmintona do žoge. Malo televizije , interneta….tako tako, življenje je lepo, če ga živiš. Od hrane mi pa samo čebule primanjkuje, to bom dobil pa pri sestri, če je ne bo v trgovini. :-))

Koncno ne bom vec imela cas za izgovor in se bom lotila rekreacije v naravi 😁

Drugace bo pa itak gospodinjstvo vzelo veliko casa, saj ko smo vsi doma, je tudi vec dela s kuhanjem, pranjem, likanjem, ciscenjem…

Zjutraj dolge kave, zvecer filmi in serije 😁

Meni so dnevi vedno polni, ne glede kaj počnem.
Tisti ki paničarijo, pa tudi v izolaciji ne bodo mirnega uma.
Se je pa luštno sprehodit skozi mesto pa tak lep mir…

A to boste vsi kar frej, nič službe? Pri nas bo enako kot prej, le da bova oba z možem delala od doma in da bodo tudi otroci doma. Zato se bo treba izmenjevati z delom in varstvom, saj vse naenkrat ne bo šlo. Dopoldne bo delal eden od naju, drugi bo imel otroke čez, popoldne pa obratno.

Veliko ljudi bo doma, še posebej iz javnega sektorja. Delal boste drek od doma, ne domišljaj si. Kar naenkrat boste vsi delali od doma, koga vraga le. Vidiš da situacija sama pove, da je mešanja zraka bilo preveč in bo končno morda ljudi izučilo, da to ni vredno spoštovanja in se sploh ne more štet za delo.

Knjige,filmi,serije. Imam ogromno dobrih kriminalk doma za brat, serij na tone, filmov pa še več.. Ne bo mi dolgčas

Ženska si vedno najde delo, samo videt ga je treba 🙂

Ja saj res – ukinite javni sektor pa si vse sami rihtajte, saj znate in zmorete pa še vse bo zastojn 🙂

Tak komentar lahko napiše samo nekdo, ki ne ve niti kaj ne ve!

Ja v gospodarstvu moramo pa delati na polno in biti dnevno izpostavljeni povečani možnosti okužbe, da se lahko vi praskate po riti in da ima država za vaše plače.

Upam, da zmanjša nova vlada javni sektor vsaj za tretjino, ker se sedaj vidi, da nekateri pisarniški krompirji prav nič ne delate, več denarja pa naj nameni medicinskim sestram, ki so res požrtvovalne, a ne dobijo niti pol tistega, kar si zaslužijo.

Pozdrav vsem sborkam in soborcem, ki se borijo v teh kriznih časih in omogočamo, da se lahko nekateri lenuhi praskajo po riti.

Definitivno, da je 400 tisoč ljudi v javnem sektorju, največ v javni upravi in povezanimi zavodi, uradi in inštituti, kar je polovica vseh delovno aktivnih ljudi, je nenormalna številka, zaradi tega so prikrajšani vsi, ki dejansko delajo in bi četrtina tega števila povsem zadoščala.

Sex.

Imam vrt, njivo, sadovnjak,… Sploh mi ne bo dolgčas.

Trenutno že delamo od doma, tako, da do nadalnjega delo poteka “normalno”. Malce težje je, saj doma nimam toliko opreme in takšnega okolja kot v pisarni, ampak z malce iznajdljivosti gre.

V redu, to se razume, čisto vsi “delate od doma”, to bo profit, da bomo čez dva meseca nad Švico. Malo vas bo edino zajebalo, ker ne bo denarja ne za socialne, ne za plače v javnem sektorju. Pa ima smisel, da sami sebi lažete?

Vprašanje teme je namreč kaj počnete oziroma kaj boste počeli, če ste doma ali boste doma, to da vsi po novem “delate od doma” je tako samoumevno, ki ne pove nič o tem, da sploh kaj počnete, razen visite na monu.😁

V redu, to se razume, čisto vsi “delate od doma”, to bo profit, da bomo čez dva meseca nad Švico. Malo vas bo edino zajebalo, ker ne bo denarja ne za socialne, ne za plače v javnem sektorju. Pa ima smisel, da sami sebi lažete?
[/quote]

Ne, ne delamo vsi od doma. Kitajski del ekipe se je vrnil, Japonski in Tajvanski del dela, kot da se ni nič zgodilo, Italijo imamo zaprto, UK že 3 tedne dela od doma, mi in Nemci pa smo to šele uvedli. Ali bo profit ali izguba je za Slovenijo čisto vseeno, saj operiramo preko davčno bolj ugodnih držav zato v Sloveniji plačujemo le nek “fiktiven davek”. Če denarja ne bo za socialne in plače v JS to na nas ne bo vplivalo, saj v Sloveniji ne prodajamo in niti izpostave za prodajo nimamo tukaj.

Ne, ne delamo vsi od doma. Kitajski del ekipe se je vrnil, Japonski in Tajvanski del dela, kot da se ni nič zgodilo, Italijo imamo zaprto, UK že 3 tedne dela od doma, mi in Nemci pa smo to šele uvedli. Ali bo profit ali izguba je za Slovenijo čisto vseeno, saj operiramo preko davčno bolj ugodnih držav zato v Sloveniji plačujemo le nek “fiktiven davek”. Če denarja ne bo za socialne in plače v JS to na nas ne bo vplivalo, saj v Sloveniji ne prodajamo in niti izpostave za prodajo nimamo tukaj.
[/quote]
Saj je v redu, vprašanje še vedno ostaja enako, kaj boste počeli?😁 Če bi res bil v pisarni kake firme, ni razloga, da ne bi hodil v pisarno, če bi pa delal od doma, bi pa že prej. To se nanaša predvsem na tiste, ki imajo delo vezano na delo z ljudmi, ti ostajajo doma, veš?😁

Tukaj na tem forumu smo samo. Pika. Upokojenci. Socialci. Panicarji. In javna uprava. Vse kar vemo je😁, kaj pa če.
Zato ni čisto nič resno in pametno.. Neumni kopirajo preko Google teansle. In se delajo,kot da imajo pamet iq vsaj 139. Ne vedo pa da Google prevaja za neumne.

Dans jutr..bomo vsi v karanteni…vsi…

Men ni panike, jaz sem večinoma doma
To zame ni nic 🙂
Za druge v hiši bo bolj problematično, če bojo moral bit skoz doma haha

Zmeraj delam od doma, zato je zame business as usual. 🙂

Lupil bom krompir in psa trebil bolh.

Ja v gospodarstvu moramo pa delati na polno in biti dnevno izpostavljeni povečani možnosti okužbe, da se lahko vi praskate po riti in da ima država za vaše plače.

Upam, da zmanjša nova vlada javni sektor vsaj za tretjino, ker se sedaj vidi, da nekateri pisarniški krompirji prav nič ne delate, več denarja pa naj nameni medicinskim sestram, ki so res požrtvovalne, a ne dobijo niti pol tistega, kar si zaslužijo.

Pozdrav vsem sborkam in soborcem, ki se borijo v teh kriznih časih in omogočamo, da se lahko nekateri lenuhi praskajo po riti.
[/quote]

Delam tudi jaz v gospodarstvu. In cisto tako btw preberi si naslov teme. Kaj boste počeli ČE BOSTE DLJE ČASA MORALI BITI DOMA.. Torej ČE bom moral biti doma bom počel omenjeno v prvem komentarju. Sicer pa, če ti je tako hudo pa pojdi v JU.. Meni je čisto fajn v gospodarstvu..

Bančna uslužbenka, delo poteka kot ponavadi. Delajte na vrtu, uživajte na zraku in nikar ne hodite v poslovalnice 😉.

Trgovala s kriptovalutami. Se fajn da.

New Report

Close