Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj boste počeli, če boste morali bit dalj časa doma in to tako rekoč skoraj v izolaciji?

Kaj boste počeli, če boste morali bit dalj časa doma in to tako rekoč skoraj v izolaciji?

Delo od doma službene zadeve.

Delamo od doma že dva dni (in ne nisem JU), v prostem času imam pa gozd blizu, par knjig že dolgo časa čaka da jih primem v roke, tri tečaje sem na udemy kupila že decembra in jih imam namen sedaj naredit….pa tolk sem optimistična da si domišljam da bom generalko v stanovanju naredila 🙂

To, kar normalni počnemo. beremo knjige.

Razen nekaj normalnega dela od doma… bom končno lahko prešraufal domače računalnike, zamenjal sisteme in vse skupaj uglasil tako, da bo delovalo vsaj približno tako kot mora.
Prebral par knjig.
Če bom dobil sestavine… skuhal kar nekaj eksotičnih zadev.
Lenaril še malo bolj kot ponavadi.

Kje se lahko naučim ?

Sploh ne vem zakaj hodite v službe, če lahko vse opravite od doma.

Skratka, avtor je tipični kmetavz, ki v življenju ni prebral knjige, njegov domet je streljanje s puško in gledanje filmov.

Premalo resno jemlje Slovenija Koronavirus. Morali bi ustaviti vsa podjetja s 50, 100, 200, 400 zaposlenimi…ki niso nujna. Zapreti trgovske centre, gostilne, lokale… če se to ne bo zgodilo že s ponedeljkom, lahko pričakujemo hujše razmere kasneje, kot so v Italiji.

Študiral od doma…

Praktično zame ne bo razlike… en kup časa bom za računalnikom preživel s pisanjem poročil in izdelavo projektnih nalog… Občasno bom šel v zidanco na notranje razkuževanje, mogoče bom končno dokončal teh par DIY projektov, ki me še v delavnici čakajo. Mogoče bom garažo pospravljal

Edina večja sprememba bo ta, da mi ne bo treba na faks rinit, ker se vse po novem izvaja prek spleta.

Si vis pacem, para bellum.

Tako je.

Veliko ljudi bo doma, še posebej iz javnega sektorja. Delal boste drek od doma, ne domišljaj si. Kar naenkrat boste vsi delali od doma, koga vraga le. Vidiš da situacija sama pove, da je mešanja zraka bilo preveč in bo končno morda ljudi izučilo, da to ni vredno spoštovanja in se sploh ne more štet za delo.
[/quote]

Delo od doma:
– zalivanje fikusa
– prekladanje riti iz stola na stol
– družabna omrežja
– kuhanje kave

🙃🤨🤢

Delo na vrtu , hribi, tek in sprehodi s psom. It zdaj. Zvečer pa malo pivo.

Hja no, imam psa tako, da njega bom vseeno ven peljala. Hvala bogu pa ne živim v kakem betonskem naselju, da bi res nabasala na vsakem vogalu na ljudi.
Drugače pa nič, brskanje po netu, nabavila sem si kar nekaj alkohola (drugače sicer ne pijem, ampak delam po skoraj cele dneve in kakega social lajfa al pa hobijev niti nimam). To je to.

New Report

Close