Kaj boste počeli, če boste morali bit dalj časa doma in to tako rekoč skoraj v izolaciji?
Študiral od doma…
Praktično zame ne bo razlike… en kup časa bom za računalnikom preživel s pisanjem poročil in izdelavo projektnih nalog… Občasno bom šel v zidanco na notranje razkuževanje, mogoče bom končno dokončal teh par DIY projektov, ki me še v delavnici čakajo. Mogoče bom garažo pospravljal
Edina večja sprememba bo ta, da mi ne bo treba na faks rinit, ker se vse po novem izvaja prek spleta.
Veliko ljudi bo doma, še posebej iz javnega sektorja. Delal boste drek od doma, ne domišljaj si. Kar naenkrat boste vsi delali od doma, koga vraga le. Vidiš da situacija sama pove, da je mešanja zraka bilo preveč in bo končno morda ljudi izučilo, da to ni vredno spoštovanja in se sploh ne more štet za delo.
[/quote]
Delo od doma:
– zalivanje fikusa
– prekladanje riti iz stola na stol
– družabna omrežja
– kuhanje kave
🙃🤨🤢
Hja no, imam psa tako, da njega bom vseeno ven peljala. Hvala bogu pa ne živim v kakem betonskem naselju, da bi res nabasala na vsakem vogalu na ljudi.
Drugače pa nič, brskanje po netu, nabavila sem si kar nekaj alkohola (drugače sicer ne pijem, ampak delam po skoraj cele dneve in kakega social lajfa al pa hobijev niti nimam). To je to.