kaj boste podarile možu?
Joj, kako to sovražim. Jaz imam rd takoj po Novem letu in se tudi kakšen najde ki združi, pa še vsi jamrajo, kako so po novem letu izropane trgovine, pa inventure, pa brez denarja……….brrrrr, jaz za moje bližnje na to mislim malo prej!!
Aja, možu sem kupila športne čevlje Merell.
Sama sem si jih kupila kakšne tri mesece prej, pa je vsakič, ko sem jih imela opomnil, da so njemu tudi zeloooo všeč. Žal pa ni bilo presenečenje, ker sem mu že prej povedala, kaj bo dobil, pa še probat jih je moral v trgovini. Je bil pa vseeno zelo vesel.
Lep dan
Hana
koko* zdej sem pa jezna nate. >:I No, saj ne hudo, pa vendar. 🙂
Sama ima RD takoj po novem letu in sem se vedno najbolj jezila na tiste, ki so mi prinesli darilo in rekli – to je pa za oboje skupaj. Enkrat mi je sestra celo podarila copate (perfektne, take v obliki losa) in rekla: levi je za novo leto, desni za RD. Sej ne, da bi si želela imeti draga darila in kaj jaz vem kako velika in tako naprej – ampak jaz nisem čisto nič kriva, če sem se rodila v času, ko se že itak podarja darila. In tvoj mož niti ne. Raje bi videla kak “kupon za en popoldne njenega časa” (govorim o moji sestri) kot pa takole. In verjetno ne bi ostal na omari in pobiral praha, ampak bi ga vnovčila.
Pa še odgovor na osnovno temo: midva si preko leta običajno izbereva nekaj takega, kar nama manjka pri hiši in se odločiva, da bo to najino darilo za novo leto. 🙂 Lani je bil DVD player, letos digitalni fotoaparat. Običajno tako darilo plačujeva na obroke, da res traja vse leto :))))
Ker ima moj možiček čisto preveč vsega, sem mu na njegov račun za letenje vplačala določeno vsoto (je namreč pilot). Tako bo po moje kar debelo pogledal, ko bo v veliiiiki škatli pod jelko našel “samo” položnico. Je pa že Božiček prinesel nov šal, kapo in rokavice za smučanje – take bolj “frajerske”.
Draga tamala.
Moj mož je tak tip človeka ki ne potrebuje ničesar, če pa dobi pa ne pokaže pretirane navdušenosti še manj pa užaljenost da je dobil 2v1. Sem mu danes omenila da mu kupim še jakno pa je rekel sa si mi že kupila čevlje. ..
Drugače pa mu je res težko kupiti kaj ker že vse ima. Ima 9 DVD playerjev, prostega časa nima in bi kupon bil čist adijo (razen če bi bil za sex z neznanko:)), digitalni fotoaparat ima, vse kar je tehničnega mu ne manjka…
Torej kaj mu naj kupim?? A ni dovolj da si že komaj izmislim eno darilo (ki je uporabno) in pol si naj za nameček izmislim dve???
In za konec: kaj bom pa jaz dobila od njega za novo leto? EN OGROMEN NIČ!!!
Lp in niso vsi tako željni daril kot ti!