Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj, če odpremo….

Kaj, če odpremo….

raje novo temo….?

Da ne bo treba ves čas z miško dol premikat….
Pri nas se je tko fino ohladilo :)))

Klima izklopljena, okna na stežaj odprta, vetrc pihlja… pa ravno pod kiklco ;))))

Bi bilo bolje hlače gor dat :))))))))

Le zakaj neki bi ti sedaj hlače gor dala ???? A greva na sprehod ob reki,greva v naravo ?? ljubica??

Ja, reka je super zamisel :)))))))))))

Vzameva še dekco sabo,in malo hladne pijače???
Še prej pa te namažem z kremico proti komarjem,žal ob vodi so vedno.

ja, kakšno dekco – ni slaba ideja….

Ej, kaj pa če naloživa vse v avto in se zapeljeva do obale?
Pa se lahko še gola kopava in se ni treba nič mazat… ne tko ne tko ;))))

Odlična ideja,poljub zaslužiš ter ud navdušenja te močno objamem.
Mmmmmmmmmmmm,večerno kopanje in obala v sončnem zahodu,čudovita si v zlato rumeni svetlobi sonca ki se odbija iz rahlo vzvalovane vode.
Joj, kar sanjal bi,zaprl oči,te objel in povaljala bi se z prepletenimi nogami tam po pesku .

In jaz se stisnem k tebi, vdihnem tvoj vonj in objamem okoli pasu…
Potiho mi šepneš, da hočeš kar zdaj takoj.. tam, na obali…. tvoja roka se kar mimogrede splazi pod moje kratke hlače.
Potem se dogovoriva, da greva raje še na eno ledeno kavo in počakava, da se še zadnji kopalci odpravijo dol s plaže….

In potem bo plaža najina… mivka, kamenčki, voda….
Pijeva kavo in si šepetava zaljubljene neumnosti ;)))))

Pod mizo me dražiš in jaz z jezikom obliznem slamico predno naredim požirek in ti gledam globoko v oči…..

Rahlo našobim ustnice in ti nakažem poljub,nagneš se naprej in mi z kretnjo ter nasmehom pokažeš da ga hočeš zares,in npoljubiva se tam za mizo v lokalu.Nekaj spogledljivih radovednih oči naju je opazilo in opazilo tudi mojo nogo ki je še vedno počivala med tvojimi stegni .Odmaknem jo ,ter se presedem bliže k tebi,pokličem natakarico da prinese račun,medtem pa z roko božam tvoja stegna.Rahlo se nasloniš name in…

in? naj ti težim, da hočem jaz plačat al pa vsaj polovico?

hmmm…. jaz se ne naslanjam na tipe in stojim trdno na svojih nogah ;))))))))))

Tokrat bom plačal jaz. Brez besed potem vstaneva objamem te preko pasu in ti me primeš za ritnico ter stisneš da sem za hip pospešil korak,nasmejiva se ,in v zahvalo te še bolj stisnem k sebi ter te poljubim na vrat.
Sprehodiva se nazaj do plaže in že opaziva da so se v daljavi prižgale luči saj je mrak že padel na majhno mestece in zaliv ob njem.

Tako stojiva tam … v mraku… obrneš se k meni in mi začneš odpenjat gumbe na hlačah.
“Mmmmm, tvoja ritka je fantastična….” me potegneš bližje k sebi in začutim kako si vzburjen. Pobožam te po izboklini in začutim utrip… Potegneš mi majčko čez glavo in tako stojim tam gola, samo še tangice imam gor…
Z enim gibom si odpneš svoje hlače in jaz te gledam, ko se slačiš…. uživam ob opazovanju rok, ki odvržejo še mikico in boksarce….

Do konca potem slečem še tebe in te privijem k sebi.
Povabim te ; a greva v vodo??? Ter te primem za roke.

Stečeva proti vodi, nagajivo kot dva otroka :))))))

Napram toplemu zraku je voda mrzla, hitro zaplavam, se potopim … Ko pridem iz vode, še vedno stojiš tam in ne morem si kaj, da te ne bi pošpricala :))))))))

Priplavaš do mene in me potunkaš…

Skupaj odplavava malce dalj od obale in tam te objamem in telesi se pričneta z nežnimi gibi v vodi dotikati ,vsak dotik v vodi je zaradi učinka vode ki pomaga božati telo še močnejši in ne zdržim več da nebi božal tvojih prsi .Z drugo roko pa te obrnem tako da si z hrbtom proti meni ter te potegnem bliže.Močno mi stoji, zato junak najde pot med tvoje noge in ti ga z roko pobožaš in pritisneš k svoji muci.Počasi si ga nastaviš na odprtino in kar veliko spretnosti je potrebno da se združiva in oba zavzdihneva ,; ahhh kako paše.
Sedaj tako hrbtno plavam čisto počasi in z ritmičnimi gibi in gibanje je ravno pravo da naju razvnema.
Z rokami pa te objemam in božam tvoje napete prsi katere ritmično zaliva voda in nama pljuska v obraz..

New Report

Close