Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj če zanosim s poročenim??

Kaj če zanosim s poročenim??

Si se zaljubila – v njegov denar, packa, a je lahko kaj takega ne svetu. Tip – kaj pa je to.

Odgovor na objavo uporabnika
Tomaz.Gorec, 02.11.2024 ob 10:23

Anonimna., 02.11.2024 ob 08:25

Kmalu bo 3 leta odkar sem ljubica x.y. ki pa je poročen in ima3 otroke. Tip je zelo bogat podjetnik. Dobro jim gre posel, njegova žena zato dela kar doma. Oba imata v garaži BMW je. Dopusti v eksotiko…

Med nama je kar starostna razlika, jaz bom kmalu 30 on pa malo po Abrahamu.

Problem je, ker sem se v tipa zaljubila. Videvava se skoraj vsak dan, ko pride v mojo kavarno na kofi. Sexava pa 1x tedensko pri meni v mojem stanovanju.

Vem, da žene in otrok ne bo zapustil zaradi statusa. Me pa čedalje bolj to žuli in žalosti, da mu tako malo pomenim in to po treh letih. Kaj bi se zgodilo, če bi z njim zanosila? Kako bi reagiral? Ali bi želel, da obdržim otroka ali ne se sprašujem? Se je kateri to zgodilo, da je zanosila s poročenim ljubimcem?

Moja sošolka s faksa je zanosila s poročenim a ostala sama, ko mu je povedala za nosečnost. Tip jo je takoj pustil, otroka sploh ne pride pogledat pa je otrok sedaj že v osnovni šoli…njej ni enostavno.

Lahko, da bom jaz na istem…..Tudi če bi izvedela njegova družina za situacijo ni nujno, da se zgodi ločitev med njima. Nimajo me pa kaj krivit, če pride otrok na ta svet…..

Obstaja velika možnost, da vas čaka usoda, kot vašo sošolko. Še posebej, če vam ni nič obljubil.

Lahko ga vprašate kaj bi naredil. Oziroma zlagajte se mu, da ste noseča in da razmišljate, da boste otroka obdržali in boste takoj videli koliko je ura. Se pa bojim, da se bojite resnice in zato tega ne boste naredili.

Daleč najboljše napisano, čista resnica in nadaljnji scenarij.

Ne vpletaj družine.

Sama si napisala ,da si ljubica in tega se zavedaj.

Sam imam skoz ljubico in marikaj sem ze doživel. A nobena me ni gnjavila, ker pač vsaki povem da doma vse štima samo v sexu sma pač razlicna, js bi ona ne. Pol pa eni moralzirajo brez veze sex in ljubezen sta dve razlicni stvari ce se jih naucis.

Sam sem se na zeljo zene obrezal tak da nobena ljubica ne bo zanosila je pa mir.

Če še gdo želi kaj več vedet naj pogleda pod Sex v mestu pod Trenirat je treba.. tam sem malo opisal bolj podrobno

Pa lepo nedeljo.

Toni414, 03.11.2024 ob 06:32

Ne vpletaj družine.

Sama si napisala ,da si ljubica in tega se zavedaj.

Sam imam skoz ljubico in marikaj sem ze doživel. A nobena me ni gnjavila, ker pač vsaki povem da doma vse štima samo v sexu sma pač razlicna, js bi ona ne. Pol pa eni moralzirajo brez veze sex in ljubezen sta dve razlicni stvari ce se jih naucis.

Sam sem se na zeljo zene obrezal tak da nobena ljubica ne bo zanosila je pa mir.

Če še gdo želi kaj več vedet naj pogleda pod Sex v mestu pod Trenirat je treba.. tam sem malo opisal bolj podrobno

Pa lepo nedeljo.

Toni414=Copatar !!

🤣Na željo žene si se šel kastrirat.

Jaz bi te vun fuknila, kot da prenašam babjeka. Tale tvoja žena tudi nima pameti……

Obrezal ali kastriral? Težko razumem, da, si šel na nek poseg, pa niti ne veš, kako se imenuje. Če si šel samo na obrezovanje, pa to nima veze s plodnostjo.

Lep praznik, 03.11.2024 ob 04:48

Ne poznam žene, ki ne bi sunila moža v rit,ko izve za nosečo ljubico. Kar pogumno. Ločitev zagarantirana.

Jaz poznam. Je tudi šlo za premožnega privatnika. Mož je premoženje prepisal na ženo in zakonske otroke, tako da je kasneje ob dedovanju ta otrok dobil le malo. Preživnino je plačeval, a stikov ni bilo veliko. Z ljubico sta se tudi prepirala in razšla. Ta otrok je kasneje materi očital, da ni imel pravega očeta. Skratka, ni se dobro izteklo.

To vsekakor ne drži. V naši žlahtni je imel en otroka s priležnico, vsi smo vedeli, pa se zena ni ločila. Samo zahtevala je, da ta otrok ne bo nič verbal.

Ce ga imas za vmesno obdobje, je to to in nic vec. Kaksni neki otroci, da se ti rodi kak defektnez, bolj glej, da si najdes sebi primernega samskega moskega, ne pa tega starca.

Počisti to svinjarijo, ki jo počneš. Žal se je ne da za nazaj. Ukrepaj ta moment. Takoj končaj razmerje.

V svojem domu vse operi, prebeli….in naženi tega odvratnega starega prevaranta in si najdi samskega moškega. !!!

Zgodba moje kolegice-zahaklala poročenega,mu leta bila ljubica,nato ga je hotla dobit z otrokom.Mu povila celo dvojčka,čez leto dni jo je pa steral…

Ne bodi neumna

Kot tvoja sošolka

Točno tako. Pošteno povedano.

Odlična ideja in odličen vzgled za bodočega otroka, takim kot si ti bi morali zakonski prepovedat razmnoževanje

Odgovor na tvoje vprašanje je: zahebala boš otroka vnaprej. SLABA KARMA.

Če se tako nizko cenite, da se pustite izkoriščati poročenemu potem vsaj glede načrtovanja ravnajte zrelo in odgovorno, ter si ga omislite z nekom, ki bo prost samo za vas in si bo želel z vami ustvariti družino. Imam občutek, da ste tako nespametni, da mislite z nosečnostjo izsiljevati tega vašega poročenega ljubimca, ne bo šlo veste, samo nič kriv otroček , vaš in njegovi, ki jih ima z ženo bodo nasankali.

Če si kurvetina in ok in isto bos pac nosila posledice, kaj ti ni jasno, kurvetina????

Poznan primer nezakonskega otroka. Kot otroku mu biološki oče ni nič dal, kasneje je odšla mati v Švico z otrokom. Danes je otrok uspešen poslovnež in milijonar, vsi bi bili radi njegovi polbratje in polsestre. Neumen, ker jih je spustil blizu in luzerske zakonske otroke njegovega očeta, ki mu nikoli ni za sendvič dal zalaga z denarjem. Otroka nista vedela da obstaja dokler ni starega kurbina pobralo. Kljub dediščini nista nič naredila iz sebe, oba neke povprečne službe, učiteljica in inženir. Hodijo v Švico in si domišljajo da boga za jajca držijo ker jih bogataš zalaga z denarjem in jim avto in kredite za nikoli vrnit daje. Inženir ves ponosen kako ima brata u Švici in ga gosti tu v Sloveniji, cela vas ve da je prišel brat iz Švice. Od kurbina žena pa modro molči, ni vedela KAO da ima kurbež otroka.

Ostala boš sama, tvoj otrok bo zakonsko dedič verjetno nujnega deleža, če ne bo vse napisano na ženo in ne bo dobil nič.

Zanosi, ti vsaj ne bo dolgčas

Ja njega vprašaj kaj bo.

fuksa

New Report

Close