kaj dati na avto?
živ punce!
mene že tlači mora ker pojma nimam kaj dati na avtomobila s katerima se bova vozila midva….se pravi, da bosta 2 avta in karkoli gledam (razni aranžmaji in ne vem kaj) je drago ko prasica pa oprostite izrazu! kaj je letos sploh in? pa da je še malo bolj ugodna varianta..
hvala za pomoč!
lp, lara
Oj!
No, midva se bova sicer vozila v enem avtu, ampak vseeno…Najbrž bova imela kakšne kale ali kaj podobnega – moram rečt, da sem bla ful presenečena, ko sem spodaj prebrala, da so rože in mašne out. Pojma nimam, kja naj bi bilo potem in in zakaj potem v vseh poročnih revijah 2003 poudarjajo pomen teh rož. Skratka jaz bom šla do cvetličarja in tam malo pogledala za kakšno ne preveč drago varianto: najbrž pa ne bo v stilu z mojimi vrtnicami, ker bi bilo to najbrž res predrago. Na ostalih avtomobilih bodo pa bele mašne: men je pač to všeč, pa če je out ali in.
No, če pade kakšna druga “in” ideja, bom pa premislila…
Lp, Ajs
P.s. S čevlji v Avstriji ni bilo nič, tako da me spet čaka iskanje po Lj.
Zdravo!
Midva bova na avtu imela narejeno tako, da bo na tilu navezano razno zelenje, sem pa tja pa kaksna vrtnica ter “slajer”. To bo na tilu (dolg trak), ki bo sel iz sredine sprednje “havbe” proti stranskima ogledaloma. Za povrhu bo na mojem avtu spredaj, kjer se ta dva trakova stikata, ena vecja pentlja, na njegovem avtu malenost manjsa. Pri meni bodo na stranskih ogledalih dve manjsi pentlji, na njegovi nic. Mogoce bo ena pentlja tudi zadaj, na strehi, ob anteni (pa nisem se prepricana v to).
To naj ne bi bila draga varianta, pa se zelo lepo izgleda. Najbrz pa veste, da naj bi bil nevestin avto bogateje okrasen od zeninovega.
Sem pa ravno v soboto videla dva avtomobila, ki sta bila okrasena na isti nacin, kot bo najin, vendar ni bilo nic roz in zelenja. Iz sprednje, velike pentlje sta sla naprej trakova pentlje do obeh stranskih ogledal, kjer sta te trakove zakljucevali se po ena pentlja (manjsa) ob vsakem ogledalu. Bilo je izredno lepo, pa se do izraza je prislo, ker sta bila avta crne barve.
Upam, da nisem prepozno odgovorila!
lp
Ne vem se. Imam sreco, da je cvetlicarka v sorodu in mi bo racunala le material.
Ma po moje ti tudi drugace ne bi smeli racunati vec kot 20.000 SIT…ali pa poskusite narediti kar sami. Material kupite v ProMak-u (zraven gospodarskega razstavisca), pa se malce preizkusite. Po moje kaj takega splesti ni nobena umetnost!
lp
Jaz sem v nasi cvetlicarni vidla fajn idejo, zelo minimalisticno. Na vsakih vratih od avta ca. 5 vrtnic v raznobarvnih tulcih, pripeto s popki (takimi kot pripopas igrace na steklo), druga varianta, so ti popki na havbi. na njih napravijo polzke iz zice in potem notri zataknejo kale. Zgleda ful noro. To sem vidla v cvetlicarni Frezija, Kamnik.