Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj dati na okna namesto zaves ali kake mini zavese?

Kaj dati na okna namesto zaves ali kake mini zavese?

Na novo preurejamo stanovanje. Prej smo imeli prosojne zavese, h kakršnim se še vedno nekako nagibam, in še enobarvne stranske – samo za okras. Zdaj pa razmišljam, kaj bi drugega. Samo bele so kar malo dolgočasne, stranske ne vem, kakšne naj dam oz. so mi še vedno všeč, pa ne vem, kakšne bi izbrala – enobarvne, pisane … Ko gledam razne strani z zavesami, so vse take nabrane z nekimi čudnimi volančki, in valovi na vrhu, to mi sploh ni všeč. Želim si neke ćim bolj preproste čim bolj prosojne zavese, ki bi mi pobrale čim man svetlobe. Lahko bi tudi kaj drugega – mi lahko kdo kaj svetuje, kaj bi še lahko dala. Lepo bi prosila za kako slikco. Tisočkrat hvala vsakemu za kakršenkoli nasvet. Kaj pa menite o stranskih zavesah za okras?

Ja pri nas je bil isti problem.Potem je pa šel mož v lesnino in kupil dilce in v železnini žeblje in smo kar zabili okna zdaJ JE PROBLEM REŠEN IN TUDI DOBER IZOLATOR.

Jaz sem dala na okna mini zavese, 15 cm od vrha, da se vidi, da nekaj je, ampak minimalno. Seveda imamo tudi rolete, ki jih zvečer damo dol, ampak tudi ne vedno. Ker nimam rada dolgih zaves.

Kaj pa je potem smisel tega?

Morda kakšna ideja pride prav. Lahko jih tudi pokličete in vam bodo svetovali. Super so!
http://www.facebook.com/SalonZaves

Na balkonskih in panoramskih vratih imamo prosojne panelne zavese, na oknih pa gubane roloje.

Živi in pusti živeti

žaluzije,
nimam zaves-ne pogrešam,
sosedje tudi že navadili !

Morda kakšna ideja pride prav. Lahko jih tudi pokličete in vam bodo svetovali. Super so!
http://www.facebook.com/SalonZaves%5B/quote%5D

tale salon pa poznam , imajo ekstremno visoke cene.., ..sem odšla (s teto) po nakupu zaves in je za štiri okna pri istem materialu, dala v drugem salonu skoraj 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj

Enako sem mislila predlagati. 😉

Panelne so nerodne, ker imamo izhodna vrata na teraso.

Tudi mi imamo izhod in ne vem zakaj bi to bil problem ?

Živi in pusti živeti

Kako potem – ali se zavesa odmakne oz. sta na vratih vsaj 2 panela – kako potem to zgleda?

New Report

Close