Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj Dedek Mraz prinese otrokom v vaših službah?

Kaj Dedek Mraz prinese otrokom v vaših službah?

mene pravzaprav ne moti, da ne znajo ustreči (jasno, kako boš!), mene moti to, da goro denarja zapravijo za cenene (a ne poceni) stvari, za katere se ti takoj zasvita, da niso 2krat razmislili. Darila, ki jih dobijo naši otroci, so po moje okoli 10 tisočakov, pa če bi jim dali za pol manj ali pa dve liziki, saj je vseeno, ne pa da trošijo denar za kičaste in nekakovostne stvari.
T.

Po lanskem rahlem fiasku (dobili smo podobno nekaj kitajskega, ki šumi in se premika) je letos organizacija taka, da dol padeš!! Zbirali smo sami darila, nekako tako kot na forumu. Edino kar me moti je, da so dejansko začeli ful gledat na otroke tudi zato, ker so starši v službi deset ur in plus. Tako je poleg tega, da bo dogodek dedek mraz trajal kar nekaj ur in bo popestren tudi z obiskom na delovnem mestu, prišel tudi en “dedekmraz” za starše, v obliki subvencionirane varuške, zato da starši več delajo… to je pa za smrk! Ampak nekje še tega nimajo!

pri nas (javna uprava) je šele zanimivo – sami plačamo za dedka mraza – za igrico in darilo, letos je to 4500 sit na otoka, na vsebino daril seveda nimamo vpliva, so pa bolj kot ne made in china. :/

Pri nas imamo kakšno igrico, potem pa pride Dedek Mraz. Otroci dobijo kakšno barvanko, kocke in malo sladkarij.

Pri mozu:
Dobimo 13.000 v kesu, pa sami kupimo kar mislimo. Potem pustimo darila v sluzbi, se zberemo in bozicek jih pride razdelit. Vedno se imamo full lusno.
Pri meni:
Dobili se bomo pri sefici doma (nas je 7 sodelavcev) z otroki in partnerji, pa se ne vem kaj se bo dogajalo. Nas caka presenecenje:))

A

Pri možu NIČ,
pri meni NIČ.

V moji službi nič, pa je kar konkretno povezana z otroki. :(((

V očkovi službi pa dobimo bon, s katerim starši “naročimo” darilo in ga, primerno zavitega in označenega, dostavimo v očkovo službo. Potem smo vabljeni na lutkovno oziroma gledališko predstavo (letos smo gledali Žogico Nogico v Španskih borcih – priporočam), po kateri dedek Mraz razdeli darila. Po mojem mnenju bi se bilo kar težko domisilti boljši sistem službenega dedka Mraza.

Pozdravčki
še ena mama

Pri možu je tako kot pri Jagodi, sumim, da delata v isti firmi.
Pri nas pa bo letos prvič, lutkovna predstava na gradu, obisk dedka mraza, pogostitev in darilo, nimam pojma kakšno.

Pri nas to organizira sindikat , ker sem včlanjena v dveh (to je posebna zgodba) dobijo moji otroci darila pri obeh.Letos je 5 letnik dobil robota na baterije 3 letnik pa velik bager in železnico plastično na baterije.Od drugega pa še nisem dvignila , bom sporočila.
Z darili sem zadovoljna , ker sama mojim otrokom ne kupujem igrač-slabše finance-tako , da jih dobijo tam in ponavadi zdržijo celo leto , kar je pa dobro.Če uspem privarčevati kaj do Miklavža , potem dobijo kakšno zadevo tudi doma.
Me pa vsako leto razjezi organizacija Dedka mraza v Gledališču , ker pripada na enega otroka en spremljevalec tako , da mi vedno manjka ena karta , da bi sama peljala otroke v gledališče kar bi bilo tudi posebno doživetje.Kljub prošnji mi glede tega niso ugodili.In ker nočem izbirati kateri od večjih naj ostane doma smo doma vsi in prinesem samo darila iz službe.Veselje je pa vseeno veliko-tudi pri večjih otrocih.Pa še to sladkarij je pri nas samo ena čokolada in bomboni.

Lep pozdrav

HAALLLOOOOOOOO

VSE GOVORITE KAJ VSE DOBITE NOBENA PA NOČE POVEDATI KJE JE ZAPOSLENA A JE TO TAKA SKRIVNOST ALI PA TOLIKO NALAGATE???

NEKAJ NE ŠTIMA

PA BREZ ZAMERE

Pri nas vsako leto dedek Mraz v Lutkovnem gledališču obdari otroke (starost od 0 – 10 let). Letos je dobila lego kocke. V glavnem vsako leto zadovoljni.

Lp

P.s.: ne razumem, zakaj te tako “žuli”, kje delamo???

Banica, pa kaj te matra? Jaz delam v založbi, mož na časopisu … in zdaj veš kaj več?

mama:
preko njihovega sindikata gledališka igrica v njihovi firmi (državna), darilo (različno glede na starost,spol) v vrednosti 10 do 15 kSit

oče:
privat firma (tuji lastnik), gledališka igrica v gledališču, darila kupimo sami s pomočjo bonov za 15 kSit, sami zavijemo in dostavimo v službo.

Aja, pa smo iz Ljubljane…..

LP

New Report

Close