Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek KAJ DELA JUGO ZASTAVA

KAJ DELA JUGO ZASTAVA

Od kdaj imamo jugo zastavo na proslavah? A nismo samostojna država in ne privesek JUGE? Pa kdaj bodo nekateri dojeli, da imamo novo zastavo, našo? Druge države tega ne bi dopustile:

Kje jo vidiš?

Ravnokar sredi Ljubljane na proslavi.

In nimam težav s tem – pod to zastavo so se naši predniki borili in dočakali osvoboditev pred nacizmom!
To je naša zgodovina!

Pa mimogrede, ni jugo zastava, ampak slovenska zastava iz časa, ko se je končala 2.svetovna vojna!

Imaš sliko?

Vsak dan se sprašujem od kje neki se nas je takrat nabralo mislim da 89{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} takih, da je plebiscit leta 1990 več kot uspel, ko pa nekateri starci in glej si ga zlomka tudi nekaj mladih Rog/Metelkova oslov še 30 let po propadli Jugi nosi peterokrake zvezde pa neke Che Guevare na majicah??!!!

Kaj pa je narobe z zastavo s peterokrako zvezdo? Del naše zgodovine je in bo ostala, pa naj se domobranclji ob tla mečejo. Pod to zastavo smo postali dežela industrije, ki je izvažala v svet. Kaj je Slovenija izvažala pred komunisti? Nič. Še elektrike ni bilo. Pod peterokrako smo postali nekaj in nekdo, prej smo bili pa samo dunajski hlapci.

Tisti, ki obžalujejo, da v 2. svetovni vojni nacisti niso zmagali, tudi rdeče zvezde ne prenesejo. Je ne morejo videti. Bi raje gledali svastiko kot rdečo zvezdo!

Karkoli že domobranclje moti – rdeča zvezda je simbol zmage nad fašizmom in nacizmom!

Res ne ves? “Bosanci” smo sli in vsi glasovali ZA.
Vzrok najbrz ves

Gledam na RTV slike, pa še kar ne vidim te Jugo zastave. Verjetno je to cenzura, grem na Novo24, pa so jih tudi tam izgleda cenzurirali! Ali še obstaja svoboden necenzuriran medij v Sloveniji?

New Report

Close