Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj delajo pupike na tem forumu……..

kaj delajo pupike na tem forumu……..

….z nami????

možen odgovor: trenirajo……….

kaj pa vi mislite???

hihiihihi

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso.....

NIČ!
Drkajo na suho v glavo!
To bi kot nestor že lahko vedu!
Ko pa pridejo od naju mokre domov….pol je pa ekšn!
😉

Kje si starina….ti kaj švicajo jajčka?

ni cajt……….jih mam na prepihu………………..

ej mam še eno vprašanje…………

pismo a gledaš tele pupe po cestah….vse napol nago…kažejo rite in popke, da je groza………………….bi jih kar podiral, da sploh ne bi imelae cajta pasti….

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bowling!
Sam jest sm na vasi doma….pa se skrivajo,kukr,da bi jih sam one mele1
;-(

samo z AVTOM 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Bager bi bil boljši…..ufa en Catterpillar pa sploh!
😉

JA JA JA…jaz sem za :))

ti spredaj z Catterpillarjem, jaz zadaj z valjarem…se nobena ne bo smela pritoževat, da je predebela 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pizdu mater…fantje, ko boste končal, bom pa jaz pršu z mojo “kobro” :)))

Se smejim…nekaj pa priznam…zaradi vaju nisem bila se nikoli mokra…zrajcana…tko! Se bosta mogla pa le bolje potruditi…mal bolj migat z jezikom…v besedah seveda…Sp…saj znas jebat…beri z besedami…ampak…da bi bla od tvojga besednega jebanja mokra…do tega še ni prišlo;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A tudi ti si tak…sem mislila, da bos vsaj ti z nami potegnil;))…ma vas bomo me…že ukrotile…še žal vam bo…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne sam,da me jebe,še laže zraven!
😉

te jebem…aaaaa…to priznam…ampak lazem pa ne…tko!

torej je res bila le laž in pretvarjanje?
🙁

New Report

Close