Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj delate poleti?

Kaj delate poleti?

Se mi zdi, da to je bolj čas za hobije. Pri nas veliko beremo, jaz pa še rišem, pa plavamo, kuhamo… Vse je bolj na free. Pa pri vas?

Dokler je temperatura pod 30, delamo vse kot navadno. Ko je čez 30 par dni, ne delamo nič, sedimo  in čakamo, da mine.

Odgovor na objavo uporabnika
dokler je, 27.06.2025 ob 12:05

Dokler je temperatura pod 30, delamo vse kot navadno. Ko je čez 30 par dni, ne delamo nič, sedimo  in čakamo, da mine.

Točno tako…

hobi494, 27.06.2025 ob 12:01

Se mi zdi, da to je bolj čas za hobije. Pri nas veliko beremo, jaz pa še rišem, pa plavamo, kuhamo… Vse je bolj na free. Pa pri vas?

Čoham se po riti in hebem radoznale. Folk mi gre na koorac. Pozimi so vsaj vsi depresivni in živijo svoja bedna življenja.

Gledam od kolegice velike joške na njihovi 18 metrski jadrnici.

poleti delam skoraj vse isto, kot čez celo leto. Edina razlika je ta, da grem večkrat na morje in več plavam.

Vse ostalo pa je dokaj isto. No pa čez poletje imamo še piknike, ki jih pozimi nimamo 🙂

Zelo sproščujoče je, se poleti brezskrbno uležem na svoj ležalnik z nogami gor in v senčko in berem zanimivo knjigo. Sveto pismo je prva, ki jo zelo rada berem. Ob dobrih zgodbah se vrnem v drug čas in prostor. Čudovit je tudi res jutranji enourni sprehod ali enourna telovadba in hladna prha. Kot bi človek postal nov človek. Pa postavljanje ciljev, premišljevanje lepih stvari in načrtovanje prihodnosti. Pa opazovanje rastlin na domačem vrtu, kako rastejo. Pa shranjevanje pridelka, čajev, delanje marmelad, mazil … Pa urejanje, kako lepo je, če imaš čas in voljo, da narediš nekaj zase, za svojo urejenost in lepoto. Sprostim se tudi ob poslušanju ASMR-jev. Pa kakšni kvalitetni neobremenjujoči klepeti ali s prijateljico, sosedi, znanci, neznanci … Rada opazujem ljudi, vsak je po svoje lep.  Zelo dragocen je tudi moj čas, ki ga preživim z mojim nebeškim Očetom.

Eni še naprej hodimo v službo, ne morš verjet.

cw, 27.06.2025 ob 13:08

Zelo sproščujoče je, se poleti brezskrbno uležem na svoj ležalnik z nogami gor in v senčko in berem zanimivo knjigo. Sveto pismo je prva, ki jo zelo rada berem. Ob dobrih zgodbah se vrnem v drug čas in prostor. Čudovit je tudi res jutranji enourni sprehod ali enourna telovadba in hladna prha. Kot bi človek postal nov človek. Pa postavljanje ciljev, premišljevanje lepih stvari in načrtovanje prihodnosti. Pa opazovanje rastlin na domačem vrtu, kako rastejo. Pa shranjevanje pridelka, čajev, delanje marmelad, mazil … Pa urejanje, kako lepo je, če imaš čas in voljo, da narediš nekaj zase, za svojo urejenost in lepoto. Sprostim se tudi ob poslušanju ASMR-jev. Pa kakšni kvalitetni neobremenjujoči klepeti ali s prijateljico, sosedi, znanci, neznanci … Rada opazujem ljudi, vsak je po svoje lep.  Zelo dragocen je tudi moj čas, ki ga preživim z mojim nebeškim Očetom.

Dej Soft, ne nabijaj!

igramo se z vnučki.

Od tega samo Nebeški Oče. Vse drugo mi gre na koorac.

Eni smo v službah, kjer se tudi čohamo.

Yep, do glavnega dopusta je treba hodit v službo, …je smotano po vročini, pa klima tu pa tam …pa  jest tud rabimo, za energijo anede, torej skuhat ali zrezat, očistit…skratka …isto kot pozimi ,s tem ,da je težje zaradi vročine…Se kar notri zabijemo, ne moreš nekaj glumit po tej vročini, …pogledaš ven tam ob enih, dveh popoldan v blokovskem naselju ni videt žive duše zunaj, tam kje kaki avto gre …, ..redki v takem  vročem uživajo .  Folk zvećer ven pride, sprehajajo pse, gredo na pijačo, sladoled, so na balkonu…, nič posebnega .Ko je pa dopust pa ja drug ritem…to pa ja…sam hitro mine in spet še v poletju  po službah…

Več sem v človeški družbi poleti, dosti več,kot pozimi. Pa tudi zunaj hiše, na vrtu, v gozdu, ob jezeru in na raznih druženjih sem mnogo več poleti, kot sicer. In bolj družabna sem in general. In pretežno super volje za vse vrste pustolovščin … samo da niso direkt življenje ogrožajoče … sicer pa:

Summer is a state of mind. 

Pohajkujem: https://www.facebook.com/share/p/1AhYH9taLS/

New Report

Close