Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAj dogaja na BB :-))))

KAj dogaja na BB :-))))

še vedno nič :-))) Al sem bil res tako hud, ali pa res nič ne dogaja 🙂

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ej si nismo upale, ok si sam dal pobudo, hehe.plešejo ko zmešani že od 15.00, pa mislim , da bodo še do naslednjega dne do 15.00ostali vse po starem, jasmina neki buzerira mihata, nina in robi sta kao taglavna, pač men je zakon:))

Mi ne gledamo, razen v nedeljo smo pri kolegih gledali na Youtubu Jasmino.
Mislim da bo zmagala ter odprla kak striptiz bar na Škofljici…
Ravno okoli osme spravljam otroke spat.
Bar je imel zame boljšo uro.
Tudi v službi ni nekega navdušenja.

Ana, ta je pa dobra :-)))

Na Škofljici, to bi imela prometa :-)) Ampak so Škofeljčani raje v gostilni, kot pa na striptizu, preverjeno :-)) pri nas je na 1 km 3 gostilne, 2 bifeja in 1 pizzerija :-)))

Samo še striptiz bar se manjka.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nič posebnega se ne dogaja.tretji del naloge je uspel sedaj poskušajo usšešno spraviti pod streho še zadnji del.Trenutno jim še kar dobro uspeva.Nisem spremljala skoz ampak ne vem če so že vsi po enkrat plesali.Se zelo trudijo in sedaj sedijo zunaj in par ki pleše spodbujajo.Mislim da plešeta andrej in miha.Poprava sedaj pleše andrej in suzana.Nekateri ki pa so že plesali pa so v sobi in počivajo eni pa so zunaj in delajo družbo To so Jessy,Sonja,Miha.

Robi in Jasmina se trenutno v postelji malo crkljata, objemata in božata. Kako je pa to lepo videt 🙂 Miha bi rad napičil Tino, Jessy pleše z Nino, ostali pa verjetno že spijo. Mah, dolgčas je trenutno :))))

Nekaj šepetata, pa ne slišim kaj. Bemu :))))

Jasmina mora v spovednico …

pipi,kaj je blo v spovednici?

še neki me zanima – sem samo parkrat gledala,pa ne poznam fac-kateri tip je v spovednici jokal,ko je moral nominirati sostanovalce?

a nista 2 piceriji :))))

Miha.

Dajte link od Jasmina striptis, nismo še videli 🙂

ONA je malo naprej, še vedno na škofljici, vendar en na 1 km, recimo na drugem 🙂 pozabil sem pa še SBS in na Žgajnarja, torej, če sedaj gledamo celo škofljico moram spremeniti statistiko.

4 gostilne z bifejem, 4 bifeji, 2 pizzeriji,

Gostilne: Strah, Petkovšek, Španček, Žgajnar
Bifeji: Tuš, Špica, Ziza bar, SBS
Pizzerije: Arkada, Ona

Skupaj torej: 10 alkoholotočov, smo se pa ponašali tudi s svojo alkoholo bolnišnico. To je sestavni del inventarja 🙂

primož

ej, pa sej sm se sam zezala. Zame je Ona itak zakon, tko da drugam ponavadi ne gremo, če je slučajno zaprta, potem Arkada, ostalo pa gremo kr lepo doma

Ta Jasmina je najbolj sitna babnica v bajti, Kako se je spravljala na Miho med plesom, jaz bi jo z odra vrgla:).

Kaj se dogaja v spovednici ne pokaže. Je pa potem, ko je prišla iz spovednice vzela tableto. Verjetno zato, ker jo muči PMS. Kar je tudi razlog, da je tako tečna :))

Ups, očitno so ga izbrisali 🙂

No, tukaj pa še je 🙂

Mene pa zanima, kaj je po poklicu una striptizeta Jasmina – katero šolo je končala???

Manjka ji še zadnji letnik trgovske, ki ga bo opravila, ko pride ven iz BB.

Hvala za info 😉

tudi una bjonda ni preveč inteligentna če ne ve kje je zagorje

Naj ti povem, da sem imela “čast” spoznati še celo četo omejenih direktorjev podjetij iz Ljubljane, ki nimajo pojma, kje je Zagorje… Med iskanjem službe se živemu človeku vse zgodi…

New Report

Close