Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj Golob vidi na Tini

Kaj Golob vidi na Tini

Odgovor na objavo uporabnika
jaz mislim, 19.04.2025 ob 12:34

jaz mislim, da jo ima za strelovod, da se nasprotniki fokusirajo nanjo, polno drugih stvari gre elegantno mimo

tOČNO TAKO. IMA JO ZA DIVERZIRANJE POZORNOSTI OD KRAJ, MEDTEM KO SE VI Z NJENO ZRBIBANO DUBAJSKO ČEŠPLJO UKVARJATE IN Z NJENIM ZAUGANJEM KOKAINA, GOLOB VESELOKRADE IN LEVA ROKA DESNI ŽEP, VI PA SAMO KAMELARJI, DREK, POTTA PARTIES, TINA GABER KOAKIN WAHTEVER….

Kaj vam ni jasno, poznam ogromn otud akademikov ki so se pri 53, 55, 57 ločili od žene z odralsimi otroki… in zdaj živijo s 30-letnimi geji.

Tud nekdnaji urednik Trendov s Financ zdaj urednik priloge Goodlife je star ene 50 se mi zdi, ima pa dve desetletji starejšpega partnerja prof, akademika s SAZU-ja lki je zarad njega pri svojih 57, 58 letih zaoustil babo, ženo in tri že skor ovse odrasle otroke.

Pa ka jče je peder zaplodil bivši ženi tri otroke? Tud ta toplovodar akademik SAZU je iz riti prestavilkurac v češpljo svoje žene, da je bilo’ vse v redu in prav v očeh javnosti, tudi akademske, tud tam niso veseli pederčin v svojih vsrtah’…šele na stara leta je mel JAJCA da prizna da kurac raj poriva v rit kot češvo.

Robert Golob je peder. peder. peder. kako vem? Ker se z njim goni moj kolega, peder. PEDER. Ne oni ni peder. On je gej. Ker kdor priznada je homič, ta je lahk ponosen gej.

Palomar pa je sam nesrečni toplovodar, dvocevka, obična pederčina. KI NAM LAŽE LAŽE4.LAŽE. KRADE. LAŽE.

Pa Janše lih tko ne maram, levico pa naravnost preziram enako kot desne.

Kaj to pove o men? Da razmišljam s svojo glavo!!!!

Sovražim Janšo!!, 19.04.2025 ob 11:49

Lajdra vseh lajder, ima prirojen gonitis, ki ga je zelo uspešno udejenjala v Dubaju in okolici. Očitno s polno izkušenj, je zmešala še glupega Golobčka, saj mu je verjetno dala to, kar ni dobil doma pri ženi. Če bi Golob vsaj za trenutek pomislil s tazgornjo glavo bi jo že zdavnaj zbrcal u 3PM.

Kolega ki je vodil modni butik, znane znamke, je včasih obstransko mali dilal kouk. Tinca je bila takrat lajdra še bolj nižje stopnje, mal sta se dobivala, prišla j e k njemu tud po kako majčko Trussardi in te fore in kurila sta se, večkrat je prišla v butik po kako cotico na znižanju in torbico, no takrat pri 22ih je Tina G. zgledala vseen dost, dost bolš kot zdej in mi je povedal:

– fafalu mu je v Tivoliju za DVE LAJNI KOKAINA

– pofukal jo v pizdo naslonjeno na drevo v Tivoliju v nadaljevanju pa za pol grama, ki ga je dobila s sabo domov. Pa kako majčko TRU Trussardi za s seboj ji je dal al prej al pol, TRU je cenejša podlinija znane izalijanske modne bz Trussardi. Sama mu je povedala, za koliko mu bo dala, sicer mu ne bi. Bi ostalo pri dveh lajnah, sam jo je hotu valda še pofukat in cena je bla kakršna je bla! A ne, Tinca….. čist preveč eni vejo o teb.

Žal nimajo vsi denarja za kokain. Potem morajo pač klečati na kolenih in vlečt kurca al pa se dat v pizdo in rit nategnit. kar Tini ni problem, Ker kurbam ni problem fukat. je njim enako kot nam kavo spit, ki nismo kurbirji in kurbe.

Rit je pri Tini Gaber v tistih letih veljala vrednost 1 g kouka. Za toliko jo je nategnil en zelo zloglasen Radomljan v zdaj že podrti hiši, kjer so didžeji rolal house techno itd in so ble tam privatke. Radomlje jo še pomnijo, ja. Pa naša vrla precednica Nataša Pirc Musar živi manj kot 500 m stran od zloglasnega placa, kjer je Tina ročno ustno in z drugimi odprtinami prišla do kokaina, ZA KATEREGA ŽAL NIMAJO VSI DENARJA.

Tok o tem. Iz virov, ki so najbolj zanesljivi, z imeni, priimki, datumi, pa še drevesom oz. najbližjio klopco v tivoliju vred, če bo treba kje ponovit te besede.

DROLJA!!!!!

Jaz tudi mislim, da je peder, poglejte nacin hoje itd. Da ga pa vtikas nekam, kjer je bilo ze svasta, moras pa tudi imeti dober zelodec ali pa biti skrajno obupan.

Hribovc856, 19.04.2025 ob 11:39

Anonimna954, 19.04.2025 ob 11:24

Seks , ona je profesionalka , pri ostalem mora pa mal zamižati. Oba sta zmešana

To sem tudi jaz slišal od nekaj ljudi, ki poznajo to sceno…da je profesionalka, pa kokain itd.

Res Je, tudi jaz sem to o njej slišala.

očitno mora Tina znat dobro seksat. Robi zgleda vedno dobre volje, miren, pozitiven, sončni kralj

Urška B. pa ali seksa zanič ali pa je Janšo dala na hladno, od tod paranoja, zarote, žaljenje žensk, cinizem, rušenje vsega. Skratka, princ teme. Gotovo ne more bit spolno zadovoljen.

To so moji sklepi

kaj če jo bo kdo resno vzel, 19.04.2025 ob 11:58

Anonimna932, 19.04.2025 ob 11:00

Vem že 100% prežvečena tema, ampak ko je imela Tina spet en podkast z brco v temo, kjer nagovarja upokojence  da se izpusti meso, zdravila niso potrebna. To je njena filozofija, njeno življenjsko prepričanje. Vprašam se nekaj drugega, kaj je Golobu da to prenaša? Veganstvo ki ga vsiljuje njemu in ostalim, potem gre na skrivaj na čevape, tudi ženska nima kaj pokazati, ni mati, ni uspešna ženska, prisesana na moški denar in odvisna od njih. Si ni mogel najti normalno žensko?

Kaj, če bodo upokojenci resno vzeli njene ‘ nasvete’ ?!! Pa ne jedli  zdravil !! Halllo!  kako se dovoli kaj  takega objavit?

Ena vplivnica iz Hrvaške je bila celo kazensko ovadena zaradi takih izjav. Potem je tožilstvo umaknilo in ni šlo na sodišče.

mislim da bolj, 19.04.2025 ob 12:42

mislim da še kar pašeta skupaj

Golob je nadpovprečno lep moški za svoja leta, Tina mi ni ne vem kakšna lepotica, je OK, ampak ker je toliko mlajša, sta nekako po videzu uravnotežena in nekako sodita skupaj

Janša pa Urška pa npr. res ne pašeta skupaj. On kot strašilo, cunje visijo z njega, puklast, plešast, ona pa postavna in zelo lepa, potem pa še tolik mlajša, to je pa totalno neuravnovešen par po videzu

Z vsem se strinjam, ampak da je Golob nadpovprečno privlačen? Ima 173 cm, suhcan, nobenih mišic, nobene postave. Koliko ima on kilogramov? 64 kg. Je čist presuh.  V obra, res bolje izgleda ker je postrižen, ampak pri moških se ne gleda poteze, postavo ima bedno in hodi kot gej. Odbijajoce in nemosko. To da pravijo da je gej, drugače ne verjamem, on seksa s Tino. Sta pa glih za skupaj,iste pameti. On je doma stradal seksa verjetno, Tina pa zna s takimi. Isto se je zgodilo pri Klakocarci in njenemu Boru, take ženske znajo tipa obrniti

Kateri tvoj kolega je bil to?

Kaj pa Tina vidi na golobu? ha ha ha

Za drevo, 19.04.2025 ob 15:17

Kateri tvoj kolega je bil to?

saj veš kateri….pred kratkim se je ‘ločil’ od partnerke s katero ima hčerko in se izselil iz Kosez… vse jasno? ti narišem zmeljvid? si popo s PP Podutik? kva te briga????

Z vsem se strinjam, ampak da je Golob nadpovprečno privlačen? Ima 173 cm, suhcan, nobenih mišic, nobene postave. Koliko ima on kilogramov? 64 kg. Je čist presuh.  V obra, res bolje izgleda ker je postrižen, ampak pri moških se ne gleda poteze, postavo ima bedno in hodi kot gej

Proti Janši in tudi večini drugih politikov jje maneken v vseh pogledih. Nogice ima suhcene, ima pa vsaj normalna ramena, se ravno drži, JJ ima ravno toliko kil pa 10 cm več, preklast, puklast, ozka in nesimetrična ramena, skolioza, plešast, široke boke ko baba, noge na O, cunje visijo z njega kot da je nek rahitičen mulc na valeti.

očitno, 19.04.2025 ob 15:03

očitno mora Tina znat dobro seksat. Robi zgleda vedno dobre volje, miren, pozitiven, sončni kralj

Urška B. pa ali seksa zanič ali pa je Janšo dala na hladno, od tod paranoja, zarote, žaljenje žensk, cinizem, rušenje vsega. Skratka, princ teme. Gotovo ne more bit spolno zadovoljen.

To so moji sklepi

Ti nis dihtig. Mi je žal da ti moram to naprej vrčt na te lepe blagoslovljene praznike.

robi je pedi, ni hetero, je pedi, zadovoljuje ga andrej, zato ima nasmeh do Vojvodine…Tina je najeta krinjka, da vam pozornost odvrača od milijonskih kraj ki jih organizora golob s lopovskimi kolegi…desnimi in levimi…tudi to ločevanje v poltiiki je kalov.

GLIHA VKP ŠTRIHA. ŠTRIHA KOKO, ŠTRIHA KEŠ. PERE KEŠ, KRADE KEŠ, JAVNA NAROČILA VAŠI DAVKI – KEŠ. LEVI IN DESNI, NAJVEČKRAT SKUPAJ.

Kurčeve budale, da se vas da s političnim ‘deljenjem’ ki to sploh ni ,takole KOT JEBEN PIRHE FARBAT!!!! MATER STE OVCE. PEJTE SE CEPIT ŠE 10-IČ KER JE COVID2026 PRED VRATI!!! TEPCI! TESLA! BUDALE!

ROBERT GOLOB JE ŽE 20 LET PEDER, OZ. TOLIKO ČASA, LETO GOR MOGOČE, ON VE DA JE PEDER.

ZATO JE ZAPUSTIL ŽENO. ANDREJA LJUBI ŽE CCA 20 LET. FAKOF DEBILI SLOVENSKI.

Vsi vemo iz opisa kdo…Aleš….

TRUSSARDI, 19.04.2025 ob 15:44

Vsi vemo iz opisa kdo…Aleš….

za @zadrevo….Aleš mu je ime a rabiš kouk al za kwa sprašuješ…tuki je tema o Tini ne o dilanju in črnem trgu.

Hribovc856, 19.04.2025 ob 11:20

Kaj ima ona od tega? On je njen bankomat, gre na državne dogodke, drage večerje, ima pozornost medijev, omogoča ji, da si plete mrežo za naprej…ko bo Robi čez eno leto ostal na petem tiru.

Kaj on vidi na njej? Dela mu to kar mu ni nobena delala… Ona ima bogate izkušnje od Slovenije do Dubaja. Tako se piše in govori… Ona ve kako se take kot je Robi vrti okrog malega prsta.

Ona je ženska z izkušnjami in sigurno zelo dobro ve, kako obrniti moškega … Takšne žensko so na pravem mestu ob pravem času, vprašanje kdaj se je že zapičila vanj.

rhge, 19.04.2025 ob 15:46

Ona je ženska z izkušnjami in sigurno zelo dobro ve, kako obrniti moškega … Takšne žensko so na pravem mestu ob pravem času, vprašanje kdaj se je že zapičila vanj.

Ne seri. Robi je tolplovodar. Tinci ni treba pizde njemu ne kazat ne raztegovat. Si ju že kdaj videl kušnit se? Prijet za roko v javnosti?

A ti jaz povem, ki sem daleč najbližje viru? Tina dobi za ‘spremstvo’ Robiju 5500 eur mesečno plus vsa kosila cote svoj najet stanovanje avto bencin šuhe izlete in potovanja v tujino, za protiuslugo mora instagramirat kosilca in potovanja, pa nabijat antidesničarske oz. antijanšistične zapise, da rajo zdrma, da se vsi ukvarjajo z njo, ne pa z Golobom ki v spregi z Janšio krade, levi in desni KRADEJO SKUPAJ, VI PA NASEDATE.

Joj dost vas mam.

Ko bo resnica prišla na dan boste pa vsi tupili, ja ja ja, saj men se je tud zdelo.

Nič se vam ni zdelo lahkoverne duše. Hitr jajčka farbat kot vas Golob s Tino.

ni je bilo, 19.04.2025 ob 12:48

Ko smo že pri tem. Urška Janše ni pričakala včeraj pri odhodu s sodišča ?

So ga samo strankarske kolegice objemale in poljubljale?

Tina je pa očitno Goloba čisto omrežila. Verjetno je bilo v zakonu preveč odgovornosti in se je utrudil.  Pa ga je potolažila.

Saj se bo slej kot prej ovedel.

Jaz mislim, da onadva nimata nič med seboj, gre se za predstavo za javnost. Med njima ni pristnega stika.

On je topli. Še to se prekriva, laže in manipulira, vsaj žena ne.

jelka go, 19.04.2025 ob 12:53

Ko smo že pri tem. Urška Janše ni pričakala včeraj pri odhodu s sodišča ?

So ga samo strankarske kolegice objemale in poljubljale?

Nisem gledal, Jelka Godec ga je stisnila močno in nakušavala? Ta dva bi bila dober komičen par 😀 😀

Janez ima zelo veliko oboževalk, ki kar jokajo, ko ga vidijo. Kot najstnice, ko mimo pride popularen pevec.

V glavnem Koki, imaš kar prav …vse te predstave so samo biznis, “šowbiznis”…Ampak lej, nimaš kaj …folku ne moreš dopovedat …ker so tok naivni …Vsekakor pa izvoljen ne bo več, bo nova faca ziher in pol spet dalje…

No ja, primerjati Janševo Urško ( pa neglede na politično pripadnost, jaz sem recimo levega nazora), ki je res isto mlajša, ampak ima pa nekaj v glavi, je zdravnica, kulturno se vede, mati, uglajena, pristojna s to glupačo od TG, ta primerjava pa res ne drzi vode.

Ja Urška je lepa, Tina pač ne

Naravna lepota proti kilam makeupa in konjski faci

Pepi527, 19.04.2025 ob 18:52

Ja Urška je lepa, Tina pač ne

Naravna lepota proti kilam makeupa in konjski faci

To je šov, predstava za vas naivce, ki milsite da pri nas res obstaja kaj takega kot je leivca in desnica. Obstajajo samo lopivi in pošteni. Pošteni so takoj potolčeni v politiki in gospodarstvu ter zamenjani. Jim je hitro onemogočeno sploh kaj narest. Pri nas imamo samo samooklicane leve in desen tatove, mogoče celo morilca vmes. TINA je drolja, nastavljena od lobijev, njen edini problem je da je meediji ne smejo slikat s kakim drugim tipom. Ona je Golobu za pretvezo ker pezde nima jajc da pove da je peder. Toliko bolj zgovorna je njegova bivša? žensa, a so jo utišali. Z grožnjami in tudi denarjem, da je za otroke skupne poskrbljeno. Golob mi je še bolj ogaben od janše, ki je dejansko bil fuuuuul zaljubljen v Urško. kakorkoli obrnemo JANŠA NI PEDER, IN RES STA SE ZALJUBILA Z URŠKO, KAKO JE ZDAJ NE VEM, VEM PA DA JE GOOB PEDER IN DA MU SLUŽI TINA G. KOT MASKA. tA CENENA KURBA. VSAJ ENO ELEGANTNO MIŠKO BI SI NAŠEL NESPOSOBNEŽ TATINSKI.

Janez ima zelo veliko oboževalk, ki kar jokajo, ko ga vidijo. Kot najstnice, ko mimo pride popularen pevec.

Samo večina 60+

No ja, primerjati Janševo Urško ( pa neglede na politično pripadnost, jaz sem recimo levega nazora), ki je res isto mlajša, ampak ima pa nekaj v glavi, je zdravnica, kulturno se vede, mati, uglajena, pristojna s to glupačo od TG, ta primerjava pa res ne drzi vode.

Saj zato je še toliko bolj smešno, da ima takega zagrenjenca za moža, pa še grdega. Očitno ji ga ni ratalo čist nič izboljšat.

dejstvo je, da se tudi TG dosti lepše vede od tebe, kdaj je pa ona koga zmerjala z glupačo in podobnimi? Če pri sebi tega ne vidiš, kako boš potem sodilo?

New Report

Close