Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj Golob vidi na Tini

Kaj Golob vidi na Tini

Mene ne bi motilo če je gay

se mi pa zdi nespoštovanja vreden človek, ker laže in zavaja in ima za norca celo Slo. To pa je neoprostljivo.

Odgovor na objavo uporabnika
Bizarno, 20.04.2025 ob 10:05

Mene ne bi motilo če je gay

se mi pa zdi nespoštovanja vreden človek, ker laže in zavaja in ima za norca celo Slo. To pa je neoprostljivo.

Definitivno. Naš ima za norca.

V zdravstvo bo spravil ljudi brez uradno priznane strokovne izobrazbe.

Cilj je da vsi pocrkamo , pol bo pa Tina rekla da zato, ker niso bili Vegi.

Nekateri moški si žensko izberejo na podlagi tega, da kao seksi izgleda in da zna dobro fukati. Da se zna dobro nasaditi na kurac, mešati, da zna dobro vleči tiča…

… in to so tudi vse kvalitete, ki jih nekatere ženske premorejo. Pri takih puhloglavih dedcih dragega niti ne rabijo.

Mene pa zanima, kdo je tista ženska M.M., katero je Janša porival na sedežu stranke v četrtem nadstropju, kjer ima pisarno?

Tole je Boštjan M. Turk pisal odvetnici Ušajevi, ki je sicer gonila z nekom, ki je bil istočasno v zaporu skupaj z Janšo. K. je najbrž Bine Kordež….

»Stražniki na Dobu vedo povedati, da ste se z g. K. imeli tolikanj luštno kot g. Janšot z ga. M. M. v četrtem nadstropju vile na Trstenjakovi. Kot se ima še danes, ne da bi to ga. U. vedela. Kuverte niso brez učinka. Kako bo to g. Janšot objasnil ženi, pa ni najin problem,« je zapisal Turk

New Report

Close