Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kaj hudica je s to modo?!

Kaj hudica je s to modo?!

Ja, hudica, kaj se dogaja s to modo?

Al je vse siroko, raztegnjeno in brezoblicno, cevlji pa krampasti ali je pa vse neki v neokusnih cipkah, ceneno kao seksi, cevlji pa neuporabni drugace, kot samo za sedet in noge v luftu drzat!

Da ne govorim o materialih, ko naravnih sploh ne dobis vec, kvecjemu v kaksni mesanici! Se jeans ni vec bombaz!

 

Iscem poletne obleke.

Dolgi rokavi. Resno? Tanka tkanina, poletni dizajn in kroj, potem pa dolgi rokavi.

Ali pa vse zapeto do pod brado! Druga opcija je dekolte do roba spodnjih gat!

Pa kje so lepe obleke, bluze in tunike z lepimi odprtimi dekolteji, pa lepo telirani kroji, da se prilegajo telesu tako kot je treba, da zenska zgleda res zenska, ne pa kot ena spaka v zaklju!

Jah, kaj anj rečem, hudomušen rpispevek si spisala, verjamem pa, da te to ne potolaži – jaz sem se pa nasmejala …

Meni je videno všeč, trenirke ‘sekajo’, se jih bom še posluževala, srajce/majice v padajocem, ohalpnem slogu so kot nalasc zame, barvno so mi cotke tudi povšeči…

(Še bolj pa to, da iamm kar nekaj gardarobe od prejšnjih sezon, ki jo bom spridom uporabila..)

Jaz sem nekaj našla v Mani. lahko laneno oblekico, rahlo telirano in eno iz viskoze, klasičen kroj brez rokavov. Upam, da zdržita pranje.

nova
Uredništvo priporoča

Začni šivat svojo lastno modo.

Oblek kot listja in trave, samo čas si je treba vzet:)

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=bonprix+obleke&tbm=isch&chips=q:bonprix+obleke,online_chips:poletne+obleke:_BpJOGUx96k%3D&usg=AI4_-kTNWvYxFG4w_reki8sOsHyIu3Dxzw&sa=X&ved=2ahUKEwjE8Jy1nO3wAhV5AxAIHfi9Bp4QgIoDKAJ6BAgcEA8&biw=1536&bih=694

No, jaz že dolga leta nakupujem izključno v tujini in imam v resnici obratne probleme: Moje omare pokajo po šivih, pa neke cenene robe. Se dobi tudi naravne materiale (kupujem izključno bombaž, svilo, lan, volno in kašmir), samo jih plačaš… Krojev kar ti srce poželi, barv pa tudi. Malo poglej čez planke, internet je zakon!

Če ne želiš slepo slediti modi, ki jo spreminjajo na par mesecev in želiš bolj klasiko moraš v druge trgovine. Večinoma dražje. Med to ceneno robo, ki jo pri nas v večini prodajajo težko najdeš kaj klasičnega/ženstvenega. Žal. Poglej malo po netu kaj ti je všeč in kje to dobiš.

Odgovor na objavo uporabnika
no-ja, 28.05.2021 ob 22:34

Oblek kot listja in trave, samo čas si je treba vzet:)

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=bonprix+obleke&tbm=isch&chips=q:bonprix+obleke,online_chips:poletne+obleke:_BpJOGUx96k%3D&usg=AI4_-kTNWvYxFG4w_reki8sOsHyIu3Dxzw&sa=X&ved=2ahUKEwjE8Jy1nO3wAhV5AxAIHfi9Bp4QgIoDKAJ6BAgcEA8&biw=1536&bih=694

A pa vi res lahko takole kupujete prek spleta? Jaz si ne upam. Obleko dejansko moram pomerit, da vidim, kako mi stoji. Tudi če je moja številka, ni nujno, da mi bo lepo stala. Da bi pa potem to nazaj odpošiljala, se mi pa ne ljubi. Kakšne štumfe, gate, T-shirts, kaj za telovadbo.. še naročim prek spleta, ostalo pa moram probat. Ni šans, da kupujem obleke kar takole. Zdaj, ko se ni dalo po štacunah pomerit zadeve, sploh nisem kupovala ničesar, razen tam, kjer so že ves čas imeli možnost pomerit zadevo.

New Report

Close