Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj imate sploh od tistih vaših vez..

Kaj imate sploh od tistih vaših vez..

Čez dan ste v službi, popoldne na internetu, ponoči spite, kdaj sploh vi uresničujete tiste vaše “resne zveze”?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mogoče je za definicijo resne zveze, že dovolj skupno gospodinjstvo. 🙂

In ti? Kdaj porivaš in kdaj si opereš gate?

Aja dobro je, štekam. zaradi lažjih stroškov živite z nekom in sve skupaj pač imenujete ersna zveza, ker se to ful hudo bere/sliši. V bistvu pa gre samo za arcionalizacijo stroškov.

spider ne poriva, gat si tud ne pere, jih vrže v steno da drek dol pade

Uf, globoke maš danes, multinick.

Nič čudnega da jo je potem iz foruma dol pobral. Da najdeš babo samo iz tega namena res ne rabiš bit kej preveč zbirčen 🙂

Eno tako poceni kravco si je vzel, pa je že kr večji jebač od mene. Svašta 🙂

Noben tu nima veze. vsi samo bluzijo o vezah, kot pijanci v vaški gostilni. In pol naj bi nekemu tipu, ki istočasno zagrenjeno kritizira folk na dobrih plačah, verjel, da ima on tam ne vem kako babo. To bo ja.

Zadel si. Zveza je tudi ekonomska zadruga.
Gretje dvoje riti, je ceneje in bolj praktično kot ene. A 37 let si potreboval, da si spoznal to vejo zveze?

Bedno.

ne, to mi je jasno že cel čas. Zato sem samski.

sam res?
jz dons visim na netu k je moja službeno odsotna. jebenti če ma kšnga jebca slučajn, bom znoru, zmešal b se mi 🙂

ma veza je dbest, če maš fajn žensko. ni bolšga. na pir se naveličaš hodt, babe preganjat tud, k so itak po večini vse ene pokveke u glav. dobra pa pametna ženska… to je to zame.

Ziher ma. kaj misliš, da imaš zlatega, al kaj, da bo samo tebe mela? če je greha vredna, ji boš kmalu postal brezvezn.

Greha bo vredna, dokler ne bo prekoračila meje 35 let. Tko da, lahko, da bo tud obratno, da se bo on nje naveličal.

Tu se pojavljata dve dilemi.
Prvič.
Ali si si sposoben najti žensko?
Drugič.
Če je ona hoče ostati pri tebi.

Težko je pojasnjevati nekomu, ki mu je služba edini presežek v življenju. Za kaj več bi ti izdihnil. Pa ne bluzi več, saj si že stokrat pojasnil, razčlenil, predočil, da si srečen samski. Raje se zamisli, da je vse, kar imaš ena brezvezna služba.

Se mali otroci ne ponavljajo tolk eno in ista vprasanja. Daj malo pogoglaj za odgovori, google vse ve. Pa shrani si pod zaznamke, ker bos kmalu spet rabil iste odgovore. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti maš pomoje celo pamet pod zaznamkih, lol. Internetni hrošč 🙂

Karkol te človk vpraša, boš poguglal, pa skopiru vn iz prvega zadetka. Kot da nimaš nič v glavi…

Ziher si s tistimi piškoti, k ti jih baba speče, v resnici mislu internetne piškotke, k ti lag-ajo strani med searchanjem. Babe ti zjebala mozak s cookiesi.

Internet cookies brain freeze : https://www.youtube.com/watch?v=jwhnEbT82dM

A spet o Markotu in piškotih? lol

https://www.youtube.com/watch?v=RXOuzytkHGA

Not again…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sentimentalne pičkice mehkužne.

Tu se pojavljata dve dilemi.
Prvič.
Ali si si sposoben najti žensko?
Drugič.
Če je ona hoče ostati pri tebi.[/quote]

Nobene dileme nimam glede tega. Nimam ambicij kakšne babe dolgoročno prenašat v svojem flatu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close