Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kaj imate ženkse pr seksu najrajši

kaj imate ženkse pr seksu najrajši

zanima me kaj imate ženske rad pr seksu kaj vam najbolj sede….

pardon ženske:))

Hehe, si pa vztrajen! Nisi jim všeč, videt te nočjo, klinc, pa nej povejo kva sploh hočejo… 🙂

čisto odvisno od situacije…če si zaželiš cartanja, potem dolgo predigro, pol si pa itak tko zagret, da paše karkoli, sam da je:-))

Drugače pa mi je osebno najbolj všeč od zadaj, ali pa sede, jaz na njem:-D

Drugače pa mislim, da boš težko dobil dominanten odgovor…odvisno ali je ženski do hitrega sexsa, ali pa do dolgega rajcanja…odvisno koliko je časa, kakšni so še obstranski dejavniki (recimo če ti otrok spi v sosednji sobi, boš težko izvedel glasen sex…kar pomeni, da je potem tudi situacija manj divja…)…ali obratno, če ni motečih in nepričakovanih dejavnikov, si lahko privoščiš zeloo veliko, pa dolgo…

tudi če se sex zgodi zjutraj, bo moški dlje časa zdržal (moje izkušnje), da mu ne pride, medtem, ko če je to po že dolgem rajcanju čez dan…potem pač tole ni tko dolga seansa:-)))

Dejstvo pa je, da bi pač par mogel vedet, da ko mu je….in če se mu lušta, je treba želje potešit…

In realnost…

čez teden se bo redko kdaj…po dolgih službah, po ukvarjanju z otroki…itd- zgodil dolg in počasno naslajen sex…mar ne…

več možnosti zanjga je med vikendi:-))

Drugače kot poze…hmmm…treba si je od časa do časa zmislit kakšno novo…in seveda še z drugimi pripomočki popestrit sexsualno življenje…

Verjetno boš dobil od romantičnioh žensk odgovor…da imajo rade sex, ki ima veliko predigre, in seveda ki se zaključi standardno …ata na mamo:-))

medtem ko se bo zgodilo od drugih, da bo odgovor od zadaj…ali če je ona na njem…

hmm…in zakaj…ker pač ženska bolj čuti penis, če prodre moški vanjo od zadaj…ali če si sama vzame kolikor želi…kar pomeni da je na njem…

in verjemi, kot sem že enkrat rekla,…to pa zato, ker je tako debelina kot dolžina penisa zelo pomembna…sploh če je ženska razdražena in ga hoče čutit v celoti…no in ta dva položaja to zelo dobro omogočata:-))

LP

to je meni tko mimo..jaz ne maram monotonosti, ker to ubija..pa ne samo pri seksu..na splosno v zivljenju..to pomeni..da si zelim danes tak seks..jutri tazga..dons pokvarjenga..jutri neznega..in pojutrisnjem vsega po malem..in nato spet tazga…in jutri drugacnega..odvisno od razpolozenja..volje..zelje…in tkod dalje..nikol ni enak..ja to mi paše in njemu tudi..le komu tak seks ne bi pasal..aja mogoce foromodelu al panterju..haha..hecam se!

Očitno u soboto nisi dobil sexa, al pa si ga pa si bil totalno podn. Zdej te že zanima kaj nam ženskam najbolj paše. Č si prej pisu d ne bo nobeni žal č bo šla fukat s tabo k full dobr znaš!! Ja očitno ne! Skor usak dober moški to ve in zna! Jst sm mela kr nekaj moških k so točno vedl kako pa kva! Ti pa očitno si še mladič glede sexa! no sej to ni nč narobe no sej lahk sprašuješ, sam č tega nisi vedel, zakaj si prej pisal in se hvalil “SEX U SOBOTO” punce jst znam ne bo vam žal?????
Ne razumem no!

Vzem njegovo prvo in drugo pisanje mal z rezervo, pa si boš še kako na jasnem!

JEST NE VEM KAJ SEM TI NAREDU HUDO MISLM DA TE JE PAR MOŠKIH ZAJEBAL K MEN TOLK NAJEDAŠ, JEST SEM NIMAM ZA NOBENGA FRAJERJA PAČ MAL SE ZEZAM TLE TI PA OČITNO SE MAŠ ZA NE VM KOLK DOBRO PA POMOJE SPLOH NISI , POMOJE SI GRDA K SMRT:))))
KIL MAŠ PA TUT ENE 90 :))) BAJSA NEUMNA

mislim, da bi razne žaljivke lahko izpustili…

…sportiva …ustavi se, prosim…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

sej ti nc ne zamerim k si se mal razpizdu name. sej ma usak pravico povedat kar misli. Sej nism rekla d najslabsi moski. tud jst sm se samo malo zezala a prov!!! drgac me pa prov boli kdo si, kaj si in ostalo. Sej sam ves kaksen si in kdo si itd.. jst pa tud zase vem, d nism nobena bajsa, ampak sm prej presuha, na zalost ker sm bolana! c sm pa grda sm pa grda zato ker sm prevec koscena in pogresam svojo prejsnjo lepo zaobljeno postavo! in nism bla prej grda! kar se tice pa tipov me pa do sedaj ni zajebal se nihce in tud jst drugih nism! jst sm mela vedno vse lepo poslihtano in sm se razsla sporazumno!

sorry k sem se razpizdu sam mam občutek da maš skos neki čez mene, a si upaš jit z mano vsaj na kavo 🙂 da mi v faco kej poveš

ja upam jit na kavo sam ne grem! jst ne rabim prek net iskat folka za na pijaco. Sej nimam nc proti tistm k tuki to iscejo, sam jst mam tko al tko ze prevec zabasan urnik in nima casa hodit zdej se z drugimi na pijaco. cel tedn hodm s kolegicami in kolegi na pijacke. zutri mam sluzbo, popoldne pa se dobivam s kolegicami in enkrt na tedn hodimo na plavanje u tivolija, enkrt na teden u fitnes, enkrt pa na aerobiko in pol k damu pridem pa imam se druge obveznosti. tako, da res tud c bi hotela nimam casa!

LJUBEZEN!!!

New Report

Close