Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj in kje delate tisti,ki imate neto plače 2000 in več

Kaj in kje delate tisti,ki imate neto plače 2000 in več

Predvsem da ne delate

Na tem forumu ni takšnih. Tukaj so samo penziči, socialci in mentalni bolniki, ki sanjajo da imajo takšno plačo.

Nekdo ki ima takšno plačo, sploh ne ve da ta forum obstaja.

Ve, ve….

Imam +2000 plače in delam v transportu.

Odgovor na objavo uporabnika
9558, 08.02.2025 ob 15:03

Na tem forumu ni takšnih. Tukaj so samo penziči, socialci in mentalni bolniki, ki sanjajo da imajo takšno plačo.

Nekdo ki ima takšno plačo, sploh ne ve da ta forum obstaja.

2000 pa res ni neka huda plača. Večina ljudi, ki jih poznam, ima vsaj toliko. Največ jih poznam z okoli 2 do 2,5, kamor sodim tudi sama. Sem v telekomunikacijah.

A se hecaš, 08.02.2025 ob 15:40

2000 pa res ni neka huda plača. Večina ljudi, ki jih poznam, ima vsaj toliko. Največ jih poznam z okoli 2 do 2,5, kamor sodim tudi sama. Sem v telekomunikacijah.

A v Vojniku vam dovolijo internet uporabljat???

Kaj to pomeni v telekomunikacijah?

Anonimno 10899, 08.02.2025 ob 15:49

Kaj to pomeni v telekomunikacijah?

Delam v podjetju, ki se ukvarja s telekomunikacijami. Še po starem 7. stopnja tehnične smeri, okoli 30 let delovne dobe, delovno mesto nič posebnega.

Imam 3.000, pa se mi to ne zdi neka bajna plača. Sploh ne za odgovornost, ki jo nosim, in upoštevaje zahtevnost službe.

Kje, 08.02.2025 ob 14:55

Predvsem da ne delate

Spet iščeš dokaze kako so vsi bolj uspešni od tebe na tem področju lenuhi, ki jim je bilo vse k riti prinešeno. Mal si dolgočasna že. Sprijazni se da pač nimaš tega v sebi, da bi pri čem uspela. Se zgodi. Nismo vsi za vse. Še naprej pridno delaj, tako kot vsi na minimalcih, mi bomo pa še naprej lenuharili. In ne bomo ti dali nekega čudežnega nasveta kam pojdi delat za takšno plačo. Večina poklicev lahko pride do takšne plače. Ni vezano na en poklic ali dva. Da tega ne razumeš pove vse o tebi in o tem zakaj si kjer si. Btw….naša tajnica s triletno srednjo šolo ima okoli 2k neto plače. Je pa tri leta pred penzijo. Je pa zelo sposobna. Nima sindroma žrtve. Tako da ne vem če ti ta info kaj pomaga. Ji ne sežeš do gležnjev verjetno.

2k neto je čez 3k bruto in tega ne da kar vsaka firma vsakemu zaposlenemu. Ogromna večina je bistveno pod 2k neto.

Sploh ne veste kako različne so plače. Ogromno ljudi ima preko 3, 5, 7K€ na mesec. V take službe prideš samo z več sreče ko pameti….

Vseeno mi je za to kar si ti komentator iz foruma mislis. Ne bom vsega tega kar si napisal brala ti tudi nimas zivljenja ki ga zelis in potem tuki zafrustrirano pises

Sem bolj privlacna in mlajsa od tebe tako daa nimas pojma samo dolgcajt mi ne bilo pa sem potrebovala 5 minut zabave

Moj je menedžer.

IT, instalacije, support, nisem programer.

sem v penziji z 2k+ penzije☺

Moja je učiteljica. Sem malo pogledal v aneks, ki ga je ravno dobila. Sedaj ima 3450 bruto, čet 3 leta bo na 3950€ bruto plus dvig inflacije za vsako leto. To je osnova potem je še dodatek na delovno dobo in še kaj. Uff da bi bil moj sindikalist Štrukelj.

nevem646, 08.02.2025 ob 20:26

Moja je učiteljica. Sem malo pogledal v aneks, ki ga je ravno dobila. Sedaj ima 3450 bruto, čet 3 leta bo na 3950€ bruto plus dvig inflacije za vsako leto. To je osnova potem je še dodatek na delovno dobo in še kaj. Uff da bi bil moj sindikalist Štrukelj.

Torej ni res, da se učitelj ne splača biti.

Ja da ne delajo pa majo place 2jurja.

V slo je 50.000 jih prevec zaposlenih v drzavnih sluzbah

Z lepo placo plus delovno mesto je cez 4jurje na mesec

2.5 miljarde na leto zato smo pa v kurcu pa teh je najvec v lj in jih podpirajo tako levi kot desni..revolucijo rabimo.

Sam zasluzim 3jurje mam caa odgovornost za 100ljudi delam pa non stop

Nepovem, 08.02.2025 ob 19:10

Sploh ne veste kako različne so plače. Ogromno ljudi ima preko 3, 5, 7K€ na mesec. V take službe prideš samo z več sreče ko pameti….

Ja, vsake 4 leta, ko so volitve.

Ko sem imela toliko sem delala v transportu.

Vednar to je bila sluzba kjer sem bila  dosegljiva 24/7.

Delala sem na mestu, kjer sem imela odgovornost za 35.000 svojih ljudi in 48 Mio letno turistov.

Vstajanje ob 02 zjutraj, bedenje 10 ur ponoči, testi dan in noč, hitrost omejena na sekunde, stalno preverjanje teorije, stres.

9558, 08.02.2025 ob 15:42

A v Vojniku vam dovolijo internet uporabljat???

Kaj pa ima to veze z Vojnikom?

V našem oddelku tudi ni nobenega pod 2.000 neto. Smo pa večinoma že starejši. Gre za agencijo.

V mnogih službah s plačami 2000 neto in več je ta plača slaba tolažba za opravljeno delo. Dajo npr. 2200 evrov neto, dela pa se toliko, kot bi zaslužil 4000 evrov neto. Gnjavijo med dopustom, gnjavijo med bolniško, če si jo kdo sploh upa vzeti. Večni stres in problemi, neprestani pritiski, nošenje dela domov.

New Report

Close