Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj in kje delate tisti,ki imate neto plače 2000 in več

Kaj in kje delate tisti,ki imate neto plače 2000 in več

Vozim ostareli avto, dragi bicikl, gledam, če je kje primerna nepremičnina, da najdem zatočišče.

Več kot pol Slovenije je na minimalcu, dvomim da je kdo na tem forumu ki ima do ali preko 1.500 plače. Tako je pač v Sloveniji. Firme šparajo na delavcih, zato grejo ljudje raje na socialo ker se jim ne splača delat.

Odgovor na objavo uporabnika
nevem646, 08.02.2025 ob 20:26

Moja je učiteljica. Sem malo pogledal v aneks, ki ga je ravno dobila. Sedaj ima 3450 bruto, čet 3 leta bo na 3950€ bruto plus dvig inflacije za vsako leto. To je osnova potem je še dodatek na delovno dobo in še kaj. Uff da bi bil moj sindikalist Štrukelj.

Ni res!

Hato, 09.02.2025 ob 23:31

Več kot pol Slovenije je na minimalcu, dvomim da je kdo na tem forumu ki ima do ali preko 1.500 plače. Tako je pač v Sloveniji. Firme šparajo na delavcih, zato grejo ljudje raje na socialo ker se jim ne splača delat.

11% ljudi je na minimalcu. Jaz ne poznam nobenega. Pa poznam kar veliko ljudi po fabrkah, z triletno šolo ali pa celo samo OŠ. Noben po parih letih dela ni več na minimalcu. Poznam enega z OŠ ki zasluži okoli 2k neto. Dela v skladišču.

Slovence je zelo sram priznati, koliko v resnici zaslužijo, zato nihče ne pozna nikogar na minimalcu, vsak polkvalificirani delavec, ki še 2000 bruto ni videl na plačilni listi, pa se hvali, da zasluži okoli 2000 neto.

Ker sem se naveličal slovenskih izkoriščevalskih delodajalcev. Delam v Avstriji in imam krepko nad tem zneskom v neto.

No, jaz imam 10 let delovne dobe in 1500 neto. Se prejšnji mesec ( pred novo ureditvijo plač) 1300 neto. Očitno je žena forumasa zgoraj starejša, ali pa je že precej več napredovala kot jaz.

Ni res, 09.02.2025 ob 23:34

Ni res!

Je res.

New Report

Close