Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj izbrati ?

Kaj izbrati ?

..DOBREGA LJUBIMCA ALI DOBREGA PRIJATELJA?

kaj mislite, ali naj bo vaš življenjski partner dober prijatelj ali dober strasten ljubimec? Recimo, da se z njim dobro razumete, toda on vas sexualno ne privlači in je zato ta del življenja bolj žalosten. Mislim, da dobra dolgotrajna zveza ne izhaja iz zaljubljenosti ampak iz prijateljstva ker je recimo zakon le rezulatat večjaga ali manjšega prijatelstva!KAj pa vi mislite?? Poznam veliko primerov, ko so njihove veze prkiniel, ker ni bilo več tistega žara, ker je zaljubljenost počasi prikrito izginila!

in ko boste (ste) to ugotovili, kaj pa sedaj ?

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso.....

Če enkrat prideš do tega spoznanja, je že prepozno. 🙁
Verjemi.

Lep dan ti želim.
Pa cmoka na lička tud’!!! :-))

Razo!
najprej dobro jutro!
Glede tega kar si napisal pa,a ti mogoče mojo življensko zgodbo spravljaš na monitor?
A sem jaz mogoče ti?
Khmm,ne vem kaj naj rečem….oz.sem že povedal.
Fajn se imejmo!
Sp

Najbolje bi bilo vse naenkrat…pa valjda to ne obstaja…škoda…delno se strinjam s teboj,delno pa tudi ne…oboje sex in prijateljstvo je pomembno…. Ker smo ljudje čudna bitja,ljubimo in smo v partnerstvu iz različnih pomembnosti.Nekaterim je pomembno prijateljstvo,nekaterim sex,drugim pa spet kaj čisto tretjega…Vsak ima svojo predstavo o zakonu/partnerstvu in mnenja so različna,seveda…sto ludi-sto čudi…
Zaljubljenost seveda mine in se prelevi (morda!!!) v ljubezen v nekaterih primerih,nekaterih pa ne…sedaj pa ime vsak svojo predstavo o tem,kaj mu je bolj pomembno…
In če tudi ljubezen mine,…???Se splača vstrajati na račun tega,ker se načeloma razumeta,a je vse ostalo bolj na majavih nogah???…ne poznam odgovora…Za nekatere je prijateljstvo dovolj,za druge spet ne…

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

A veš, sedaj je v modi kloniranje – morda pa si naletel na svoj klon?! :-)) Jaz sem že tud’! :-))))))

Hojla žverči!Lepo te je slišati!
klon?Bolje,da ne,ker bi bilo potem preveč fejst ljudi na svetu :-)))
Lep dan in seveda lepa si,kot vedno
Sp

Lej ga! A zdaj se boš pa še hvalil?! :-))
Ja, saj je res bolje, da si nismo čisto enaki…. pa saj so že davno ugotovili, da se nasprotja privlačijo, ne?! Je pa vseeno lepo, če nekje najdeš svojo sorodno dušico….

Ja, tud’ ti si lep.
A ti lahko enga cmoka pripopam?! Na ličko?! CMMMMOOOOOK.

P.S.
Pa da si ne bi kaj preveč rajtal – moj dragi jih je že dobil cel koš. Še vedno je on ta prvi, jasno?! :-))

Jasno!razumem!Ampak je tako dobro del,da si niti predstavljat ne moreš(Cmooook seveda!)
Kako je kaj vzhodno od DG-ja?
Mene danes v BC-ju mal v ta spodnje tace zebe,se kar ne morem ugret,
Lepa kot vedno
Sp

Zgleda, da imam srečo … kajti dobila sem dobreg prijatelja, ki me telesno zelo močno privlači in me seksualno zadovlji … :))))))))))

Mater mam srečo … (jah … bomo videli kako bom govorila, ko se bomo v naslednje skregala) :))))))))))))) ;))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

jaz sem ti TAKOOOOOOO fauš…ampak ne na grd način…

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Dobro, dobro je tukaj. Mrzlo tudi, pa bo že.
Kako pa kaj Soča – najbrž ledena, še poleti sem skoraj zmrznila noter…:-)) Ja, potem pa ti včasih jamraš, da nimaš svoje vročekrvnosti kje hladiti – Sočo imaš pa pred nosom….:-))
Skošič noter, pa boš koj imel gate par številk prevelike…:-))))))

Ko si z nekom v zakonu že kar nekaj časa, lahko postane vse monotono, navada…
Čeprav ni rečeno, so še vedno zakoni, ki znajo popestriti in zanetiti iskrice, ki zakonsko življenje naredijo bolj polno in pestro.
Življenski partner naj bi bil vse po malem, kajti le tako te ne bo premamilo kaj drugega. Ampak takšen biti ” vse po malem” je zelo težko in zato se velikokrat zgodi, da si tiste iskrice, tisti sonček, ki nam manjka v našem vsakdanu poiščemo drugje. In ravno zaradi tega dodatnega sončka, je naše življenje zopet takšno kot si ga želimo in če znamo to jemati na pravi način, zaradi tega nihče ne trpi, ravno obratno, zopet je vse lepo, ker imamo sonček, ki nam daje moč…
Kaj hočem povedati, da brez vode ni življenja, da brez sonca ni toplote in če je nekje ni, jo je nemogoče dobiti, potem to iščemo drugje, kajti živeti se mora. In ko to najdemo lahko ponovno polno funkcioniramo.
Takšno je moje mnenje in ne bi mogla izbirati samo med dobrim ljubimcem ali dobrim prijateljem, ker zahtevam več, želim vse po malem.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žverči,žverči!Si pa nagajiva danes!V Sočo niti pod razno ne grem več(sem enkrat pred 15 -imi leti poleti noter čofnu in sem sred poletja tako angino fasal,da me kar zmrazi,ko na to pomislim),sem rajši na njenih sipinah in špegam za naravnimi lepotami…ah,kar milo se mi stori…
Kak pa kaj Meža?Ta pa najbrž ni dobra za namakanje,al pa?
Sp

Nak, edino, če bi rad malo svinca….. pol bi pa bilo…..

Ja, sipince so pa O.K., se res da videti dosti naravnih lepot…..:-)))

Tudi tvojih?Če je odgovor da,bom svojo voajersko dejavnost preselil k vam..
Lepa bodi
Sp

Ma ne, sipince so pa pri vas veliko boljše…. ko pridem, ti povem, se bova potem gledala…bova, ne?! Pa četudi oblečena….:-)))

Poleti v glavnem nag(no ne čisto) skačem tam dol.In pri teh naravnih lepotah me bolj privlačijo tiste,ki bolj redko dajo videti svetu svoje zaklade,kar pomeni,da ko odložijo tisto cunjico,je takoj vidno:naokrog lepa zagorela polt,joški pa snežno beli.Ja,to me pa res vzburja!
No,tudi če boš v kopalkah boš prijetna sogovornica(saj ne bom imel težav z nižjim nadstropjem,hi,hi)
Lepa si
Sp

:-))))))
Prav.
Hudič je pa, ker sem drugače nudistka…:-)) Bi veljalo?!

Ja saj jaz bi bil tudi,pa bi se to že na kilometer vidlo pa bi me bilo sram.Btw,a na teh nudističnih plažah vidiš tudi kakega,ki mu stoji?
LP

Hi, izbiram kotičke, kjer smo sami…. potem pa……:-)))
Misli si.

Aja, kaj bi pa ti naredil, če bi se ti zgodilo kaj takega?! A?! Res me zanima… pa tako, da nimaš ravno kaj za pokriti zraven…?!

Se mi zdi,da bi bila Soča potem pa res edini izhod ;-)))
sp

Teško se odločit, ker če bi se z dekletom zelo dobro razumel in me ne bi privlačila bi postala moja dobra prijateljica!
Če bi me noro privlačila in bila slaba sogovornica, mi nebi bila nič!

Bistvo je da se znaš POGOVARJAT-to je temelj vsake veze 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} brez tega ne gre, seveda pa te mora dekle privlačiti ni nujno da so to njene obline ampak lahko nasmeh, pogled…..

Čez čas si moraš pa sam popestriti življenje, saj ko se navadiš na partenerja se moraš znat pomenit in tako lahko tudi vse skupaj popestriš….

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

New Report

Close