Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je adrenokrom?

Kaj je adrenokrom?

Kdo ve, kako se pridobiva?

Adrenokrom je proizvod oksidacije adrenalina (epinefrin, norepinefrin), koji je kemijsko jedinjenje molekulske formule C9H₉NO₃ proizvedeno oksidacijom adrenalina.

To je najskuplja droga koju koristi elita.

https://physoc.onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1113/jphysiol.1949.sp004305

This did not alter the perfusion flow, but restored the response to the
sympathetic, exrhausted by repeated stimulation.

Ko nam stimulacija uničuje biološko zmogljivost, jo adrenokrom obnavlja. Sam ne razumem, interpretiram si pa trenutno kot tisto neko mlado vitalnost. Razmišljam, kako sem jaz mladosti bil pre-stimuliran od vzpodbud dopamina in seratonina, ta dva razpadeta in uničita prenos kisika v tkivo in ekstra starata, adrenokrom pa odkrito še ne vem,kako spada sem noter.

Tole si poglej. Vse ti bo jasno. Pa ne glej stran. Vse si poglej, neglede nato koliko bos jezen.

https://youtu.be/bZXOqE_sE1o

Že nekaj časa spremljam to tematiko. Kaj mislite, je to lahko res? In to tako množično? Kako je bilo lahko doslej vse to skrito, če gre za tako množičen pojav? Da nihče, ki je kaj opazil izven teh krogov, ni nič črhnil? Da ni prav nič prodrlo v medije ali drugače med ljudi? Je možno, da je jaj takega tudi v Sloveniji? Sama mislim, da je vse fake, a po drugi strani mi množičnost teh objav v zadnjem času ne da miru.

Ta adrenokrom je torej teorija zarote na ravni Davincijeve šifre, Kumranskih rokopisov in ostalega sranja in ti si Edomit.

Ti nisi genij iz vesolja. Ti si 130cm visok marksist iz Lenarta al pa Maribora. Go away s svojimi namerno absurdnimi teorijami zarote.

Glup si ko šupak pa tvoja Rozika Luxemburg tudi.

Seveda je v medijih. Marsikaj je v medijih. Seveda so te zadeve prikazane kot teorije zarote. Mediji se nadvse trudijo ovreci teorije zarote.

Video je bil odstranjen :/

Adrenokrom je sopomenka za 💩💩💩

Ne vem, ampak sem videla marsikateri dokumentarec, ki daje bolj malo prostora za dvome. Sigurno tisti, ki to počnejo, tega ne razglašajo, mislim, da jih takoj pospravijo, če kaj zinejo. Z veliko stopnjo usmiljenja pa gledam na one, ki pred temi stvarmi bežijo, dajejo masko na oči in vzklikajo “to je teorija zarote”. Ne zanima me, v kateri predal me spravijo, hočem resnico. Do resnice pa pridemo skupaj s hrabrostjo in ne z masko na očeh. Dokumentarce, ki sem jih videla so grozljivi, ampak žal, bo treba skozi šok. Šok najprej pelje do zanikanja, nastopi depresija, potem pa sprejemanje in tam se začne čiščenje, ker ta svet rabi veliko očiščenje. Ker na dan prihajajo take resnice so si morali izmislit tako močno pandemijo, da ne znamo več niti, kdo smo.

Teorijo zarote so si seveda izmislili zato, da skrijejo to podlo ravnanje. Kljub vsemu se širijo dokazi. In ko bomo razumeli, da so ti isti, ki imajo v lasti medije, isti, ki imajo v lasti farmacijo, isti, ki imajo v lasti cepiva, isti, ki imajo v lasti banke, isti, ki imajo v lasti trgovino z mamili in otroki….bo joj. Izvir večne mladosti 😉

Ma ta adrenokrom je žlajf pasta anticepilcev pa Q Anonovcev, spada k ploščati zemlji, raznih “v resnici” politikih in drugih znanih osebnostih, uničujočem 5G, prostozidarjem, čipom, antenam,  Iluminatih, chemtrailsih, koncu sveta 21.12.2020… ni da ni.  Gre torej za eno najbolj bizarnih teorij zarot.

Če se boš spusil/a v to, drži denarnico pri sebi, vsi strokovnjaki ki se borijo za “resnico” namreč ponujajo razne zvarke, od kanabisa do raznih čajčkov, kapljic, emulzij, vitaminov, terapij, zdravljenj….  😀

Odgovor na objavo uporabnika
raziskuj ampak pazi na denarnico, 16.11.2021 ob 21:24

Ma ta adrenokrom je žlajf pasta anticepilcev pa Q Anonovcev, spada k ploščati zemlji, raznih “v resnici” politikih in drugih znanih osebnostih, uničujočem 5G, prostozidarjem, čipom, antenam,  Iluminatih, chemtrailsih, koncu sveta 21.12.2020… ni da ni.  Gre torej za eno najbolj bizarnih teorij zarot.

Če se boš spusil/a v to, drži denarnico pri sebi, vsi strokovnjaki ki se borijo za “resnico” namreč ponujajo razne zvarke, od kanabisa do raznih čajčkov, kapljic, emulzij, vitaminov, terapij, zdravljenj….  😀

* “v resnici” živih umrlih politikih in drugih znanih osebnostih

New Report

Close