Naslovnica Forum Starševski čvek Kaj je danes naredil in podpisal Donald Trump

Kaj je danes naredil in podpisal Donald Trump

Donald Trump je danes naredil za varnost države v samo 1 tednu več kot Obama v 8 letih ali EU v dveh letih.

Amerika je lahko srečna, da ima takega predsednika tudi v EU rabimo takega.

Trump je pravi captain America pravi heroj, ki se bori za svoje ljudi.

http://nova24tv.si/svet/trump-bo-pomagal-krscanskim-beguncem-z-bliznjega-vzhoda-zda-sprejele-vecinoma-muslimane/

Ne vem kje so bile vse aktivistke, ko so sprejemali samo muslimane, druge verstva pa ne.

Še s Putinom naj se zmeni, da nehajo zalagat z orožjem te musliće. Da se neha presljevanje.
Tisto Malalo bi pa peljala na te migrantske poti. Kam rinejo? Po kaj? Cele trume dedcev!
Zakaj jim to nihče ne predoči?
In koliko je zavedenih. Koliko se jih vrača? Koliko jih sploh ne bi prišlo, če bi vedeli, kaj jih čaka.

Vzemi jih Merklca, ki si jih vabila. Zakaj MI? Sreča in vsa čast (naši) minstrici za Notranje zadeve!

Je pa ena težava. In ta težava je, da zdaj država, ki je začela vojne v teh državah, ne sprejema begunce iz teh držav. Morajo pa jih sprejemati države, ki pa niso začele vojn v teh državah in tudi iz teh vojn niso profitirale. To pa je težava. Če bo tudi vojne ustavil, okej, ampak dokler pa ZDA bombardirajo SEDEM DRŽAV (ja, SEDEM, Bush je bombe metal samo po dveh, Obama z Nobelovo nagrado za mir pa po SEDMIH), bo treba pa tudi kakšnega begunca sprejeti. Ali pa vam je ljubše, da vsi ostanejo v Evropi? Meni osebno ni.No, no, tudi Evropa je kar lepo sodelovala pri tem. Tudi Slovenija je tja pošiljala svoje četice, inštruktorje in pomagala “po svojih močeh”. Ni bilo nikoli nekega upora ali masovnih demonstracij pri nas proti NATO intervencijam. Demonstriralo je samo nekaj zmešanih zombijev in lenuhov iz nevladnih organizacij pred ameriško ambasado v Ljubljani in nam delalo sramoto pred ameriškimi prijatelji ter zavezniki.No, no, tudi Evropa je kar lepo sodelovala pri tem. Tudi Slovenija je tja pošiljala svoje četice, inštruktorje in pomagala “po svojih močeh”. Ni bilo nikoli nekega upora ali masovnih demonstracij pri nas proti NATO intervencijam. Demonstriralo je samo nekaj zmešanih zombijev in lenuhov iz nevladnih organizacij pred ameriško ambasado v Ljubljani in nam delalo sramoto pred ameriškimi prijatelji ter zavezniki.[/quote]

Vsekakor je. In mi vedno pri vsaki takšni zadevi moramo biti zraven, pa čeprav s tremi vojaki. Naj se ve, da smo zraven. Ampak Evropa je sprejela ogromno beguncev, Amerika jih ni, zdaj pa jih sploh ne bo.

Kot prvo, Eu jih ne rabi sprejet, plus tega, to, kar je prihajalo, so samo moški v najboljših letih, velika večina oportunističnih ilegalnih migrantov iz varnih držav. Če bi sprejemali samo begunce, bi bilo vse ok in nobenih problemov, ne pa tak mišmaš po Evropi, ki se dogaja. Vsi aktivisti, ki se derejo human rights, pa naj malo preštudirajo, kje so bili npr. v letih od 2003, ko je bilo samo v Iraku pobitih 500 tisoč otrok. To je največji problem, dvoličnost brez primere. In pardon, ampak moj 2-letni otrok ni na nobenega odvrgel bombe, da bi naj zdaj koga sprejemal. Težave se morajo rešit v Siriji, ne pa težavo uvozit v Evropo. Seveda so ga kardinalno posrali, ko so destabilizirali bv, a zdaj je, kar je. Mi smo kulturno vsak na svojem bregu, tako da sobivat pač ne moremo oz oni ne morejo z nami, zato je treba mir ustvariti tam in te ljudi pospremit nazaj.

To je res Amerika je kriva za večino teh vojn ampak to je kriva Obamova administracija. Jaz Trumpu ne zamerim, da hoče zaščiti svoje državljane kajti sama Islamska država je rekla, da sploh zdaj ko zgubljajo, da bodo med begunce in migrante vrinili svoje borce. Trump je rešil Ameriko pred tem EU pa še vedno uvaža vsak dan samo včeraj so Italjani pripeljali 1000 migrantov z Libije v Italijo.
Za vojne je kriv tisti pezde Hussein Obama, ki tudi ni hotel sprejemati v Ameriko kristjanskih beguncev Trump bo pa ravno kristjanom dal prednost.

Težava je v tem, da tam ni bilo nobene težave (vsaj ne težave, ki bi se kakorkoli tikala nas), dokler nismo tja hodili izvažat demokracijo. 15 let nazaj niso cele brigade drle v Evropo (ne beguncev in ne migrantov).

https://www.youtube.com/watch?v=WsTX5S-HMis

Situacija katero spremljamo že nekaj časa je dobesedno zelo čudna. Namreč je največ govora o beguncih. To kar smo videli pa je preseljevanje narodov/selitev narodov. Beguncev ni bilo videti nikjer.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1aDciHCejA

A vi vidite a vi vidite a vi vidite kako se to DELA ????

Trump v 1 dnevu ukaz bum konec problemov.

V sloveniji pa en zakon sprejemamo 1 leto. Pol leta, da je prišel na na razpravo še pol leta so se kregali v parlamentu zdaj so ga komaj potrdili zdaj pa že državni svetnik z imenom Samer Khalil pravi, da bo vložil pritožbo hahahahaha kam smo prišli.

Enako velja za EU 2 leti se že ubadajo z temi migracijami naj se naučijo od Trumpa kako se temu streže nesposobni Bruselski zaostali birokrati niso vredni polovične plače čistilke.

Situacija katero spremljamo že nekaj časa je dobesedno zelo čudna. Namreč je največ govora o beguncih. To kar smo videli pa je preseljevanje narodov/selitev narodov. Beguncev ni bilo videti nikjer.[/quote]

Ampak tega preseljevanja prej ni bilo. Prej ljudje niso drli iz Libije, Sirije, Iraka in drugih držav v Evropo. Zdaj drejo. Kaj se je spremenilo vmes? Očitno je nekdo pobil voditelje (menda so bili strašni diktatorji), ki so poskrbeli, da so ljudje bili tam, kjer bi morali biti – doma.

Situacija katero spremljamo že nekaj časa je dobesedno zelo čudna. Namreč je največ govora o beguncih. To kar smo videli pa je preseljevanje narodov/selitev narodov. Beguncev ni bilo videti nikjer.[/quote]

Ampak tega preseljevanja prej ni bilo. Prej ljudje niso drli iz Libije, Sirije, Iraka in drugih držav v Evropo. Zdaj drejo. Kaj se je spremenilo vmes? Očitno je nekdo pobil voditelje (menda so bili strašni diktatorji), ki so poskrbeli, da so ljudje bili tam, kjer bi morali biti – doma.[/quote]

Bom tako malo bolj po domače,upam,da bo bol razumljivo. V tej situaciji ni videti beguncev in migrantov. Temu kar se grejo preprosto rečemo popotniški turizem.
-Pa oprosti,da uporabljam tvoj komentar za diskusijo.


Kje sem bila leta 2003? Na demonstracijah proti napadu na Irak, tako kot leta 2001 proti napadu na Afganistan. Malo višje vidim, da nas je nekdo že z zombiji ozmerjal, tako da ta angažma v očeh nekaterih nič kaj dosti ne pomeni…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Begunec ni nihče, ki se prišlepa do naše meje! NIHČE!!
Nobena zarutana ženska s petimi otroki in 100 dedcev v skupini. Taka je statistika, take so izkušnje, tako to je! Begunec ostane v prvi varni državi. In tja EU pošilja pomoč, denar! Imajo mir.

Vse kar rine rine na sever so migranti. Popolnoma nesposobni za delo, učenje, socializacijo.
Welcome to Germany. Pojdi si po njih, Merklca!
Z avioni, z zaplombiranimi vlaki – samo mimo nas!
Mi nimamo nič z njimi. Jih ne bomo šolali :-)), futrali in dajali stanovanja! Plus zdravstvo, keš. Pa varnost.
Smo preveč različni! Že tam na Lampeduzi delajo štalo. Namesto da bi te čolne pospremili nazaj 20 km, jih vozijo v EU 100 km!!
Ko bi to naredili 5 x, jih ne bi več tihotapci švercali! In Jodlarji – zakaj delajo ograjo?

Meni se smilijo ženske in predvsem otroci. Samo povejte, kje, kdaj se bo to končalo? Ne more v EU živet pol sveta! In ti otroci bodo zrasli v 10-tih letih v zadrte muslimane! Si to želite?

Kaj res mislite, da se nam bodo prilagodili? Aaaaaa, ko jih bo na milijone, nas pa samo še ena peščica. Pojdite jim ve usmiljenke naproti in pomagajte. In vrnite se z njimi nazaj, v njihove kraje.

Podpisali so si “pa pa izvolitev” kdor je proti Zakonu, ki ščiti državljane SLO! In vsa čast ministrici za NZ!

Dobro si napisal. 95 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} muslimanov in njihovih otrok /vključno z muslimani iz BiH in Kosova/ se ne bo nikoli prilagodilo naši kulturi.
To nasilno priseljevanje je potrebno na silo ustaviti.

Res je naredil super: zaradi varnosti je prepovedal vstop iz držav BV kjer so Američani smi naredili štalo, Ni pa prepoedal vstopa državljanom Saudove arabije, čeprav so imeli odgovorni za 11.9. njihovo državljanstvo.