kaj je dobro da onaniram
Ej mene nekaj zanima!Kaj je dobro da si ga šibam petkrat na dan?
Dejte mi res povedat ker ne vem al lahko dobim kakšno vnetje.Saj ne da si ga jaz ampak si ga moj ta boljši kolega.Res vrjemite mi.
vsak dan mi pokaže lulija in mislim da je vsak dan večja njegova glavica.Zadnijč mi je priznal da mu smrdi po nekih ribah.Boji se vprašat osebnega zdravnika, ker mu je težko priznat da je obseden z drkanjem.
pomagajte čim prej, preden mu luli odpade.
HVALA!!!!!!
še premalo, drkat na spomin je zdravo in dobro za mišice na rwočki
Jst si tut mislim da je drkanje cisto naravno in zdravo.To da mu smrdi po ribah je pa zato ker si ga nc ne umiva!
Da bi odpravil problem z veliko glavico pa naj si ga siba bolj nezno al pa ce ima kaksno domaco zival nej ji ga da za putegnt!!
jajajajaja, kšn hrček nej mu ga nežno grizlja in ssa, hehe
a ste usi mau nori…tle naj bi se o hokeju pogovarjal, mene niti slucajno ne zanimajo,problemi o tvojmu lulcku, ce ti pa mori,si ga pa odseki, itak ga najbrs sploh ne znas uporablat…raj si ksno picko najd…mogoce bo ona znala!!!!!!!!!!
o moj bog………sam tole je pa e kriza…fantje punce rabte…NUJNO!!!!!
ni bulšga ku je rwočka, hehe
k da bi bli v vojski…jao…
Jakc #16 ti si res sel v k***…buahahaha!!
piscanci foeva!
veš kaj mi je reku poveljnik na razdeljevanju opreme, ku mi je dal čelado v roke? reku je “na tle maš čelado in ne greš domov dokler ne nadrkaš do roba.” in tako smo se mladi obritoglavci vrgli na delo, ker čelada je kar velika, sedem mescu pa niti ni tako dolga doba.
ki si zdej dubu đekesa #16?
Forum je zaprt za komentiranje.