Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je lahko vzrok….

Kaj je lahko vzrok….

….da si človek neizmerno zaželi ponedeljka!!!!
Človek(=moški!) po dvajsetih letih na sporedu TV uzre enega svojih najljubših filmov.Na žalost je ta film na sporedu ponoči.Nič!Želi si ga ogledat pa naj ima za bit konec sveta.To tudi jasno in glasno pove svojim.Nakar se žensko bitje skoraj do začetka filma motovili po stanovanju,rožlja s posodo,se loti peglat cunje z likalnikom na paro(seveda je to ob 1-ih zjutraj najbolj nujno opravilo na svetu!!!), skratka moti duševni mir človeka(=moškega!), misleč,da ga bo s tem odvrnila od namere gledat film.(Btw.: saj ne,da bi želela kake posteljne užitke,za to je že zgodaj zvečer izcvilila,da jo boli pa zgoraj,pa spodaj…skratka en meter okrog nje).No in,ker pač žensko bitje nima kondicije za morit človeka(=moškega) do jutra,se le odpravi spat.Človek(=moški) nato z užitkom spremlja svoj najljubši film,ki se konča ob pol šestih zjutraj.Mimogrede….ne more odgovoriti na SMS drage mu osebe,ker je pač žensko bitje zraven in bi seveda takoj lahko začela že tisti čas s tistim,kar je nameravala potem zjutraj.
No po filmu človek(=moški) zaspi na kavču v dnevni sobi,ker se mu noče v spalnico na drug konec hiše…pa tudi še koga bi zbudil ob tisti uri.Ob pol devetih mora človek(=moški!) pač vstaati,ker žensko bitje rogovili po stanovanju,kot 6.nemška tankovska brigada(seveda je to nujno potrebno,saj je treba moškemu dokazat,da proletarci vstajajo zgodaj…in lenuhi moškega spola v ta koncept pač ne sodijo).
In ko človek(=moški!) vstane,pride duševno zadovoljen (čeprav neprespan)od dobrega filma v jedilnico,opazi tam načeperjeno bitje ženskega(menda?) spola,ki zabodeno bulji predse,ne reče nič in ima samo detonator prižgan.
Nato začne človek(=moški) svoja jutranja opravila,med kar sodi tudi futranje kokoši.In ker je do kurnika samo 5 metrov po betonski potki,si pač ne preobuje hišnih copatov.Ko pride nazaj,si copate obriše na kuhinjskem predpražniku,ki ga je mimogrede maloprej sčistilo žensko bitje, in potem se vsuje!Žensko bitje je zdržalo cele pol ure s prižganim detonatorjeem,preden je eksplodiralo!!!Vzrok(haha!!!) je bil seveda ta,da si je človek(=moški!) očistil copate,ki sploh umazane niso bile,ker niso imele bit od česa,na predpražniku!!
In zato si moja spoštovana druščina neizmerno želim ponedeljka,torka,srede,četrtka….sovražim pa vikende v dno duše!!!
Hvala ,da ste me prebrali.Amen!

hmmmmmm a si ti moja generacija???????????????

A VEŠ TISTo PESEM…..MOJA GENERACIJO……ops….

ma frend, opažam, da se nevarno približuje ura najinega srečanja…heheheh

me za čelo full za tvoje zdravje skrbet…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Človek ve,da se lahko zanese sam na človeka!
Najbrž bi se tud frend Since takoj podpisal pod to…sam še drma,ker nima nobenega ženskega bitja,da bi mu pilo kri.
Generacija?Zna bit!
;-)))

Spoštovani dragi človek (=moški),
zgleda, da ste danes vstali z levo nogo. Pravzaprav sploh niste šli spat, zatorej niste mogli vstati z levo nogo, kar je še slabše, kot če bi vstali z levo nogo. Vse vaše težave so torej nakopičene v vaših nogah in med njimi. Ko se boste do ljudi (=žensk) lepše in spoštljiveje obnašali, se zna zgodit, da boste stopili na obe nogi, se sprostili, pomigali s tatretjo nogo… in ves svet bo zasijal v vsem svojem sijaju.

Dragi človek, človekinja vam za lažji korak v večer današnjega dne pošilja en velik čmoook. Naj se vaša filmska matineja danes ne nadaljuje po istem sporedu. Vanj vključite tudi človekinjo in skupaj si oglejta kakšen vroč filmček, potem pa skupaj gola zaspita, kjerkoli že…

;)))))

… človeka ( = menda moška 🙂 zelo ženska Niki ( = ubermensch 🙂 gre pa zdajle fritelce in mandulatka papat na Andrejev semenj …. aja , mimogrede bomo še mal streljale (medve z tamalo ) z zračno pištolo . Vauu …. spet bomo taglavne in bodo Tuljotom čeljusti dol padale , yes :)))

vajina Niki , ki je včeraj pripeljala malčico domov

btw – jutri imam god , ma s sprejemanjem nežnosti sem pripravljena počakat do prednovoletnega srečanja , yes :))))

čau !

hehe, ti mala jih pa tud pokaš…..

ej, uživaj tamdoli po Travniku, Raštelu in kar je še….. hehe….. pa napokaj se dobrot še zame…….

čauči

Od vsega tvojega posta sem najbolj in iskreno vesel samo tega,da je moja M. doma!In,če bo snajperirala na Travniku,mi pove že dost!Vesel!!! :-))))))
Sicer godov ne obrajtam kaj dost…ampak dva ljubčka na učka in seveda enga na LB pa vseeno zaslužiš!Cmok,cmok…in cmok!
;-)))

Naj poje kej,de jo ne bo samo kost an koža….da bo kej za ošlatat,če nam slučajno rata past ukop!
;-)))

A pol maš res namen prit v mojo šukco nocoj?
;-))))

ej..ej..ej..hudo..bom rajs tiho..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zdej je že OK!Tko,da lahko tud kej rečeš.
😉

kriza srednjih let??:)

send $

Predvsem kriza!In na tak način se srednja leta hitro preobrazijo v zadnja leta…al pa dneve!
🙁

Hehehehe ojej..bogi:((((((

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Tvoje delo mačka v takih situacijah pa je,da samo prijazno predeš!
;-))

cmok:)!!!:))))****++

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Sm s hribu doma!razen cmoka…..ne kapiram nič!
😉

New Report

Close