Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je. Nasitno z čimmanj kalorijami

Kaj je. Nasitno z čimmanj kalorijami

Zvečer po 18 uri poskušam ne jesti, vendar me občasno pograbi lakota…ka lahko pojem pa da je čimmanj kalorij…včasih popijem kapučino me malo nasiti…kaj še lahko?

Veš kaj naredi, nabaši se z tistimi dietičnimi ploščicami iz ekspandiranega riža in takoj popij 4dcl vode da se tisti riž v želodcu napne.
Boš garantirano sita vsaj 2 uri od tistega

************************** § ▲ !

z sončno energijo se baje lahko tudi hraniš

kakšne ploščice, lahko poveš kaj več, kje se to kupi…

to dobiš čisto povsod, riževe ploščice z ekspandiranim rižom oz so oblati, okrogle oblike.
pa kupi tiste brez čokoladnega obliva če ne nisi naredila nič:)

Verjetno je mislil take:
http://www.siol.net/Novice/Zdravje/2012/05/Nevarni_rizevi_vaflji_bi_bilo_bolj_zdravo_jesti_stiropor.aspx

solate so nasitne in nekalorične

Verjetno je mislil take:
http://www.siol.net/Novice/Zdravje/2012/05/Nevarni_rizevi_vaflji_bi_bilo_bolj_zdravo_jesti_stiropor.aspx%5B/quote%5D
take ja. Bi jih moral pa res nonstop jesti da bi bilo telesu škodljivo če ne bi jih umaknili iz prodaje.
Za kerkrat pred spanjem se nasitit so dobri

Riževe ploščice nikakor, saj so samo OHji. Največja bedarija.
Poglej raje tele malice, seveda v zmanjšanih količinah

Predno sem se začel ukvarjat s fitnesom, ko sem bil star 19 let sem samo z riževimi vaflji v 3 mesecih shujšal 19kg. Ampak nisem jedel res nič drugega kot riževe vaflje in pil vodo z vitamini.
Za nasitit se nimaš boljšega, to je ekspandiran riž ki z tem postopkom zgubi veliko glikemičnosti zato tudi ne čutiš potrebe po sladkem.

Pa si bil kot cota verjetno

Itak ko cunja, samo okoli sem letel, sem že vse po dvojno videl od stradanja.
Te vaflji so primerni za tako kot sprašuje avtorica, za zvečer kakih 5, 6 + 4dcl vode za nasitit se

No, moje telo se ne da nasrat, pardon, prepričat, da je sito. Ni šans. lahko se dobesedno nažrem al solate al zelenjave al sadja al ekspandiranega riža + 2 litra vode, če hočeš, trebuh kot v 7 mesecu nosečnosti … ne, sita nisem, čeprav me v želodcu tišči od prenapolnjenosti. Telo hoče “pravo hrano”, da se počuti sito. Tako da jaz pač sprejmem v zakup, da sem lačna, če nameravam nejesti oziroma zmanjšati vnos kalorij v telo.

telovadec, tele riževi niso ravno za hujšanje Pa še kemijsko obdelan riž je to.

Riževi vaflji imajo bistveno več kalorij na 100 gramov, kot 100 gramov povprečnega kruha (!)

Neslani imajo 387 kcal na 100 gramov, slani pa še precej več…..

Avtorica, pomaga, da v hrano in pijačo dodajaš Agar Agar v prahu ( rastlinska zamenjava živalske želatine je to) – tudi ta v stiku s tekočino pridobi precej na volumnu, je pa praznih kalorij…..

je neškodljivo, pomaga pa tudi pri uravnavanju lene prebave.

Večerni obrok pri hujšanju je zelenjava skuhana na pari. Kumar lahko poješ neomejeno. Skratka zelenjava v vseh oblikah. Če pa je še pol ure hitre hoje po večerji, je pa še boljše. Kadar se tega držim, gredo kile dol.

Meni nikoli ni bilo jasno, zakaj naj bi hujšali s tem, da ne jemo točno po 18. uri zvečer.
Raje premelji, kaj vse poješ do takrat…

Dve trdo kuhani jajci. To te nasiti in ima malo kalorij.

jaz vzamem surov korenček in grickam

New Report

Close