Kaj je. Nasitno z čimmanj kalorijami
Verjetno je mislil take:
http://www.siol.net/Novice/Zdravje/2012/05/Nevarni_rizevi_vaflji_bi_bilo_bolj_zdravo_jesti_stiropor.aspx%5B/quote%5D
take ja. Bi jih moral pa res nonstop jesti da bi bilo telesu škodljivo če ne bi jih umaknili iz prodaje.
Za kerkrat pred spanjem se nasitit so dobri
Riževe ploščice nikakor, saj so samo OHji. Največja bedarija.
Poglej raje tele malice, seveda v zmanjšanih količinah
Predno sem se začel ukvarjat s fitnesom, ko sem bil star 19 let sem samo z riževimi vaflji v 3 mesecih shujšal 19kg. Ampak nisem jedel res nič drugega kot riževe vaflje in pil vodo z vitamini.
Za nasitit se nimaš boljšega, to je ekspandiran riž ki z tem postopkom zgubi veliko glikemičnosti zato tudi ne čutiš potrebe po sladkem.
No, moje telo se ne da nasrat, pardon, prepričat, da je sito. Ni šans. lahko se dobesedno nažrem al solate al zelenjave al sadja al ekspandiranega riža + 2 litra vode, če hočeš, trebuh kot v 7 mesecu nosečnosti … ne, sita nisem, čeprav me v želodcu tišči od prenapolnjenosti. Telo hoče “pravo hrano”, da se počuti sito. Tako da jaz pač sprejmem v zakup, da sem lačna, če nameravam nejesti oziroma zmanjšati vnos kalorij v telo.
telovadec, tele riževi niso ravno za hujšanje Pa še kemijsko obdelan riž je to.
Riževi vaflji imajo bistveno več kalorij na 100 gramov, kot 100 gramov povprečnega kruha (!)
Neslani imajo 387 kcal na 100 gramov, slani pa še precej več…..
Avtorica, pomaga, da v hrano in pijačo dodajaš Agar Agar v prahu ( rastlinska zamenjava živalske želatine je to) – tudi ta v stiku s tekočino pridobi precej na volumnu, je pa praznih kalorij…..
je neškodljivo, pomaga pa tudi pri uravnavanju lene prebave.