Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas kaj je novega

kaj je novega

kaj a kdo ve se bo letos igrala liga kdo se je prijavil in take podrobnosti!!hvala

Liga se bo igrala.Zakaj se nebi?O prijavlenih ekipah pa še ne vem.Baje,da bojo X-i delal neko močno ekipo,pa vrane naj bi šle u 2.ligo pa ne vem kaj vse se še govori.Ampak dokler ne bo konec prestopnega roka ne bomo vedl ničesar.Če te pa za koga specifično kej zanima pa vpraš pa ti bomo probal odgovort.Ane Desn?

Črevo malo kaj mene sprašuješ jaz nč ne vem; tazga posebnega. Baje bo tolk ekip k lani sam mal bojo spremenjene.

ja baje do zdaj je premal ekoip ker so se nekatere ekipe združile in se newejo o ligi!!!

Lahko vam povem,da se TROHA PUB ni prjavu za prvo ligo.Škoda!!

Kwa a se že kej ve kolk ekip pa kere pa tko???

zakaj se pa troha ni prijavla!?

Baje,da ni več zanimanja za ekipo.Pravjo,da jim manka en leader k bi vse skp vodu,pa baje da ni dnarja.

jah skoda sej so mel dobro ekipo rodman solar kadic pa upokojeni hokejisti ala bucek beton kalan… skoda !!!

Mel so dobro ekipo,sam jim je dol padl ker niso pršli v play off

aja a pa je to iz prve roke al samo predvidevas!?

Kaj da ne bojo letos igral?Tako mi je rekel eden izmed naštetih v tvojem postu.Točno tako,kot sem ti povedal

jay z a ti tut kje igraš?

hm ne js sm samo redni gledalec turnirjev v lj!!

skor,da ti ne verjamem.Prevec ves.Mors met neki s hokejom.To je moje mnenje.

Sam fak no, do prvenstva je manj k mesec, pa noben nic ne ve

no kaj je fantje a se bo igrala 1 liga a ne ce kdo kej ve nehj pove k to je pa zalostno da se se cis nc ne ve!!

Lani smo vsi že trdo treniral tak cajt:(
Jebiga. Neki bojo moral zrihtat če bodo hotl it na Finsko.

LP

Rozi

kdo ce bo hoti it na finsko

Pa sej je vsak let ista pesem. Letos naj bi vse skupi spet prevzel Seme, kar je po moje kul, ker takrat ko je bil on je bila vsaj kaksna prakticna nagrada, pa laufal je vse skupi.

Baje,da je štefan seme prevzel vodenje.a kdo ve kej več?

Ja, Seme je prevzel vodenje, kar mislim da je pozitivno. On je ze bil enkrat na tem polozaju in je blo kul. Blo je ok organiziran, blo je ful prakticnih nagrad…V glavnem vse se je izpelal tko k treba, pa ful vec je bilo v medijih.

jack kje pa ti igraš?

Na igrišču 🙂

Aja skrivnostnež,

Sam povej kera liga če že ne imena ekipe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close