Kaj je po poklicu Ana Marija Mitić?
Jankospanko, 13.03.2022 ob 15:12
Kolikor vem je prišla do 4/5 letnika medicine ter nato odnehala, saj se ni videla v tem poklicu.
Ana Maria Mitić je zelo brihtno dekle. Vem, da je končala gimnazijo Vič, delala je dve srednji šoli hkrati, potem se je vpisala na medicino, a je ni dokončala saj jo ni to vec veselilo. Potem je diplomirala na fakulteti MLC.
Falirana študentka, ki ji je slava stopila v glavo.
Nekaj je igrala klavir, pa si domišlja, da je pianistka, čeprav ni bila nikoli na glasbeni akademiji. Študirala je medicino, jo pustila, pa si domišlja, da je že skoraj zdravnica.
Nič od tega. Na koncu si je “kupila” nek pildek na najbolj brezvezni privat fakulteti MLC, nek zasebni študij menedžmenta, ki obstaja od leta 2014 in živi bog ne ve zanj.
Po poklicu je gobezdalo. Se zna tudi hvalit, brez skrbi. Svojo povprečnost povzdigne v višave.
Toliko o talentih.
skoraj ja, 13.03.2022 ob 15:24
Falirana študentka, ki ji je slava stopila v glavo.
Nekaj je igrala klavir, pa si domišlja, da je pianistka, čeprav ni bila nikoli na glasbeni akademiji. Študirala je medicino, jo pustila, pa si domišlja, da je že skoraj zdravnica.
Nič od tega. Na koncu si je “kupila” nek pildek na najbolj brezvezni privat fakulteti MLC, nek zasebni študij menedžmenta, ki obstaja od leta 2014 in živi bog ne ve zanj.
Po poklicu je gobezdalo. Se zna tudi hvalit, brez skrbi. Svojo povprečnost povzdigne v višave.
Toliko o talentih.
Kot njen fotr.
Se spomnem ko sem bila na faksu, visoke pisne ocene. Le spomin mi je trukiral na ustnem, sem ravno ga spoznala in mu to omenila. Pa me je izsmehoval, da imam 9 in 10, a spominsko blokado na ustnem. Mene je prizadel v srce.
No pa ga je karma zadela posmehljivca.
(https://www.rtvslo.si/kultura/pesnik-in-fizik-ki-si-je-spomin-vrnil-s-poezijo/584568)
Zakaj že se ta Mitić tako visoko ceni? Ker to, da si skoraj zdravnica, pomeni, da NISI zdravnica. Pianistka, a res? Če zna malo igrati klavir, najbrž še ni Dubravka Tomšič Srebotnjak. Stand up komičarka, mimogrede, a to je zdaj že poklic, ali kako? Pa njen stand up ni niti malo smešen, kadarkoli sem poslušala te prisiljene fore in spakovanje, sem se čudila, kdo to sploh hodi gledat?
zakaj točno, 14.03.2022 ob 08:30
Zakaj že se ta Mitić tako visoko ceni? Ker to, da si skoraj zdravnica, pomeni, da NISI zdravnica. Pianistka, a res? Če zna malo igrati klavir, najbrž še ni Dubravka Tomšič Srebotnjak. Stand up komičarka, mimogrede, a to je zdaj že poklic, ali kako? Pa njen stand up ni niti malo smešen, kadarkoli sem poslušala te prisiljene fore in spakovanje, sem se čudila, kdo to sploh hodi gledat?
Ženska ima verjetno pre dobro mišljenje o svojih talentih. Tudi meni ni simpatična, predvsem pa ne duhovita. Ne morem pomagat.
Obup od ženske. Je bila stranka pri nas. Videlo se je, da je mislila da se bo skakalo okoli nje. Pa mi je bila do takrat se gledljiva, s sodelavci smo samo debelo gledali. Kar nekaj. Pride notri in gleda okoli, začne nek beden pogovor in čaka da se začnemo vrteti okoli nje. Jah punči, mal prrevelka trgovina smo da bi ti kar ponujali robo. Če se jo je pq vprqšalo kaj želijo gospa je pa nekaj zamomljala v smislu da malo gleda. Zelo zelo cudna stranka, pa ne ker je pač nekaj kvazi znana, vseeno kdo bi bil je bilo to čudno. Kot da nebi imela drugega dela in je šla malo naokoli s pričakovanji o skakanju zaposlenih okoli nje. Čisto brezciljno. S takimi je pa itq že tako težko, tudi če niso tako samovšečni. Tale je še to zzraven.
Kerlc, 15.03.2022 ob 21:03
Obup od ženske. Je bila stranka pri nas. Videlo se je, da je mislila da se bo skakalo okoli nje. Pa mi je bila do takrat se gledljiva, s sodelavci smo samo debelo gledali. Kar nekaj. Pride notri in gleda okoli, začne nek beden pogovor in čaka da se začnemo vrteti okoli nje. Jah punči, mal prrevelka trgovina smo da bi ti kar ponujali robo. Če se jo je pq vprqšalo kaj želijo gospa je pa nekaj zamomljala v smislu da malo gleda. Zelo zelo cudna stranka, pa ne ker je pač nekaj kvazi znana, vseeno kdo bi bil je bilo to čudno. Kot da nebi imela drugega dela in je šla malo naokoli s pričakovanji o skakanju zaposlenih okoli nje. Čisto brezciljno. S takimi je pa itq že tako težko, tudi če niso tako samovšečni. Tale je še to zzraven.
mislim, da ji je stopilo v glavo, ker je shujšala in zdaj misli, da se mora svet vrteti okoli nje.
blalala, 14.03.2022 ob 12:48
Glede na njeno vlogo v žiriji oddaje Znan obraz ima svoj glas, bi pričakovala, da bo z iskrivimi, smešnimi pripombami popestrila oddajo, pa je daleč od tega. Trudi se biti pametna na področjih, o katerih nima pojma in je popolno razočaranje letošnje sezone.
Copy paste Nike Urbas je, ja. Prepoln studio jo je, ko odpre usta.
Očitno njena samozavest postala serijska odkar je shujšala; je preveč glasna, “gobčna”, preveč izstopa v prostoru; OK stand up komičarka je , ampak ni to njena vloga v žiriji Znan obraz ima svoj glas. Hold your horses, lady.
Me pa preseneča, kako se je spremenila Helena Blagne, na pozitivno Res je postala v zadnjih letih “Lady with a glamour and smart touch”, čestitke, odlično se znajde in obnaša pred kamerami, bolje kot v mlajših leti.