Kaj je po vašem mnenju boljše – božič
Zadnje case se obmetavate z luzerji, kdor nima izobrazbe, pa denrja, kariere, kdor ni lep in bogat je kao luzer…
Zame ste pa luzerji vsi, ki imate slabe deuzinske odnose, da nimas enega cloveka, kjaj sele druzino, s katero si lahko tocno tisto, kar si in ne mores z njimi preziveti praznikov, jebes tako zivljenje!
in biti sam in biti osamljen sta dve različni stvari. biti sam pomeni odsotnost drugih, biti osamljen pa odsotnost sebe. torej vsak ve na čem mora delat, da se ne bi počutil osamljenega. sebe najti.
je mnogo več osamljenih ljudi med vezanimi, to vidiš, ko imajo potrebo iskat pozornost pri drugih, namesto pri svojih, takoj veš, da jim doma ne klapa.
Zakaj pa bi se morali kregati? Meni ne bi bilo lepo biti sama, med prazniki ali ne. Rada sem v družbi, z družino, če potrebujem mir, si ga pa tudi vzamem. Ne silim tja, kjer mi ni lepo, z ljudmi s katerimi se ne razumem. To je pa posledično razlog, da se z nikomer ne kregam, ker se imamo skupaj lepo.
Odnosi v družini so slabi. Želeli smo se obiskati pred prazniki, ker se sicer ne vidimo pogosto (2 x na leto). Potem sem se prehladila, pa so mi rekli, naj ne hodim. Sorodnica je imela pokvarjen avto, zato tudi ni mogla iti. No, sedaj pa bo sorodnica pač s partnerjem in njegovimi, jaz pa pač sama. Pred leti pa so mi domači rekli, da bi radi bili sami. Ok, saj plan sem si že naredila. Samo … prizadelo me je, ko so bile sodelavke presenečene, da ne bom šla na tradicionalno božično večerjo, pa te stvari. Takrat sem se malo zamislila.
Samost, 24.12.2024 ob 09:41
Odnosi v družini so slabi. Želeli smo se obiskati pred prazniki, ker se sicer ne vidimo pogosto (2 x na leto). Potem sem se prehladila, pa so mi rekli, naj ne hodim. Sorodnica je imela pokvarjen avto, zato tudi ni mogla iti. No, sedaj pa bo sorodnica pač s partnerjem in njegovimi, jaz pa pač sama. Pred leti pa so mi domači rekli, da bi radi bili sami. Ok, saj plan sem si že naredila. Samo … prizadelo me je, ko so bile sodelavke presenečene, da ne bom šla na tradicionalno božično večerjo, pa te stvari. Takrat sem se malo zamislila.
Zame je Silvestrovo verjetno kot tebi bozic.
Lani sem zbolela ravno na 31.12., kuhalo me je in sem ostala doma.
V vseh teh letih sem tudi nekaj novoletnih noci prespala od utrujenosti.
Nekaj sem jih noro prezurala, nekaj v druzbi domacih, nekaj v druzbi prijateljev, se je zvrstilo kar precej scenarijev.
In ti, ce si prehlajena, ne hodi okoli in ne stresaj svojih virusov okoli.
iDesi 🏍, 24.12.2024 ob 20:12
Božič je družinski praznik. Večer, ko naj bi si dovolili refleksije, prizanesljivosti in odpuščanja. Priložnost, da obrnemo nov list in začnemo pisati novo zgodbo. Če smo se česa naučili… 🎄
Miru in ljubezni v vaših srcih vam želim. ❤️
E vidiš, lepo si to napisal. A v ljudeh tli nemir, zloba, trma, ego… To je paket, ki ne dovoli spokojnosti in radosti ne samo za praznike ampak vse dni v letu. Tudi tebi vse dobro 😉😇