Kaj je Pogačar naredil za Komendo?
Kaj ima Komenda od Pogačarja, razen pobarvanega krožišča njemu v čast? Pomaga svojim ljudem? Je pomagal domačinom po poplavah, je komu prispeval kak euro za prenovo, da ima kje živeti? Nosi se ga po rokah, časti kot Boga, od njega pa ni nič, z izjemo enega obiska šole. On je na Komendo že pozabil.
“Številke nove pogodbe so neverjetne, podobno kot zmage, ki jih niza Pogačar. Pred tem je prejemal sedem milijonov evrov na sezono (brez bonusov), sedaj jih bo vsako sezono dobil osem, kar pomeni, da bo do leta 2030 zaslužil vsaj 50 milijonov evrov. Nihče v svetu kolesarstva se še ni približal takšnim vsotam.”
Se spomnim lani, ko je bila Komenda poplavljena… Pri takih cifrah plače bi samodejno lahko pomagal svoji občini… Ampak on ni… On je sicer pomagal ampak je to vezal na svoj Igo in potrebo njegovo po čaščenju namreč rekel je , da bo doniral toliko kolikor več bo ljudi prišlo ga občudovat sprejem… in je za vsak podpis doniral 10e… Če se ne motim nekaj takega…
Tako da že takrat mi je bilo to sramotno…
Je pa niti ne čudi, tip se je tako napol prodal emiratom… Gianetti že govori, da je on del tiste države… In Pogačar pove da je ponosen na arabsko ekipo in da so družina… Tako da se zdi, da je on bolj doma tam kot pa v Sloveniji…
Pa naj bi tako, če tako hoče… Zaradi mene lahko začne nastopati se za njihovo državo…
Za svojo ekipo pa ja da, če mu dela reklamo… Saj da, če ima od tega tudi korist… Da je hotel oboževalce in merjenje v cifrah teh je potrdil sam z izjavo pred časom v medijih, ko je rekel, da je imel občutek da v Slo ni sprejet… In očitno si hoče ljudi potem kupiti s povezovanjem z donacijo…
Zaradi mene. Naj kar zamenja državo, in nastopa za Emirate mi je vseeno, pa bo tam bolj sprejet… Zanj mi je pa res izmed vseh športnikov vseeno, če raje zastopa drugo državo…
Z zanimanjem pričakujem naslednjo sezono, ko pravi, da bo še boljši in torej pričakujem da bo od silnega talenta in moči pri super pedaliranju poletel na biciklu kot Super babica 😁
Naj se NE POZABI NIKOLI! Veste, kakšen vpliv ima to na mlade!!!!! ?????
Cepil se je za kljovid pred kamerami in z nagobčnikom gor!!!!
Nobena medalja ne more odtehtati tega, da je promovorial kljovid cepiva!!!!!
Fuj in fej! Samo za popljuvat je tale Pogačar!
Naj se NIKOLI NE POZABI! OBJAVLJATI JE TREBA VSAK DAN ZNOVA!
Če se sprašujete kaj je Pogačar dal, ste nekaj informacij dobili. Kaj je pa Roglič dal Sloveniji, da ne govorim Zagorju, ki ga malikuje kot boga in imajo po njem poimenovano in urejeno, ni da ni. Najraje bi nekateri preimenovali kraj v Rogličevje. Tudi on je v tujini, tudi on živi v tujini in ne plačuje davkov pri nas in kolikor mi je znano, tudi on ima pogodbo s tujci in dela za tujce.
mamka Miška, 05.11.2024 ob 22:39
Če se sprašujete kaj je Pogačar dal, ste nekaj informacij dobili. Kaj je pa Roglič dal Sloveniji, da ne govorim Zagorju, ki ga malikuje kot boga in imajo po njem poimenovano in urejeno, ni da ni. Najraje bi nekateri preimenovali kraj v Rogličevje. Tudi on je v tujini, tudi on živi v tujini in ne plačuje davkov pri nas in kolikor mi je znano, tudi on ima pogodbo s tujci in dela za tujce.
Daje Primož ogromno ima fundacijo, ki namenja donacije mladim, jim kupuje kolesa in opremo… Ima tradicionalni Zlati krog, kjer se sam druži z navijaci, sredstva, ki se zberejo sam iz lastnih sredstev podvoji in gre vse v dobrodelne namene.
V imenu fundacije Mira Cerarja in OK je zbral lani rekordno denarja za dobrodelne namene…
predstavlja državo, ne samo domačega Zasavja, v okviru kampanije I feel Slovenia…
Pogi je trenutno največji ambasador Slovenije in čudežni deček kolesarstva, ki se ne ponovi nikoli več.
Veselimo se Pogijevih zmag, ki so tudi slovenske zmage.
Tako Pogi kot Rogla imata fundacije in donirata svoj zaslužek za dobrodelne namene. Sicer nisem raziskoval glede zneskov.
Pogiju zamerim edino tisto kovid cepljenje pred kamero kjer je verjetno dobil placebo dozo in strašenje s tisto obrazno pleničko. Pogi je dobil neškodljivi placebo, tisoči ostalih, ki jih je prepričal pa so dobili strupeno dozo.
Dajte si dopovedat, da vsak športnik tekmuje in služi najprej zase in ni dožan podarjati deleža svojega težko prigaranega denarja, tudi če gre za milijone.
Kaj daje, 05.11.2024 ob 22:47
Se to Primož ima tukaj podjetje, registrirano v SLO, ki prodaja njegove materiale kolesarske majice itd…… In to vse davke plačuje tukaj…
Sem absolutno in za vedno “Rogla fan” in vsa čast vsemu kar je storil na kolesu in ob njem.
Pogačar mi je iskreno rečeno antipatiĉen in zlagan..pa vseeno..bodimo realni..ĉe ti nekdo “ni” se lahko na trepalnice postavi in ne bo ok..če ti nekdo “je” lahko prdne in ti bo uau.
Tadejeve dobrodelnosti niti ne spremljam ker kot sem napisala me ne zanima kaj dosti..fantu privošĉim vse dobro a prepriĉal v to da bi bila njegov navijač me ni. Ne gane me nobena zmaga, trznem le ob težavah..ker slabega mu pa res ne privoščim. In pljuvanje kako nič ne naredi za svoj kraj je nekaj slabega .in se mi ne zdi prav. Je le človek..karkoli bo ali je dal za tiste ki ga ne marajo ( maramo) ni in ne bo nikoli dovolj. Enako velja za Primoża, pa še celo falango slovenskih asov.
Vsak ki pljuva čez kogarkoli kako ni dobrodelen naj objavi koliko sam prispeva k temu da bo komu življenje lažje in lepše. Se najde par jinakov, o tem ne dvomim..a ne toliko kot je “gobezdaĉev”.. v to pa sem prepriĉana.
Končno si je nekdo drznil to napisati. Men se dobesedno j… za te športnike. Pač izbrali so si svoj poklic v katerem uživajo, služijo, se preživljajo, tako kot mnogi drugi, ki niso športniki…. in kaj zdaj??
In najbolj so mi bizarni te stavki “je ambasador, Slovenije”, “skrbi za prepoznavnost Slovenije v svetu”, pa kaj hudiča imamo Slovenija in Slovenci od te prepoznavnosti v svetu? A se bomo lažje zadolževali pri mednarodnem denarnem skladu al kaj? Namesto da cele lepe vikende visite pred tv in gledate te “ambasadorje” pojdite sami s kolesom na izlet.
Po eni strani govorite, da se veselite njihovih zmag, ker je to zmaga Slovenije na katero ste ponosni, po drugi strani jih zagovarjate, da živijo v davčnih oazah in naši državi ne plačujejo davkov, ker da je itak pokvarjena in v kurcu. Ne razumem tega
Anonimno 10412, 05.11.2024 ob 23:10
Sem absolutno in za vedno “Rogla fan” in vsa čast vsemu kar je storil na kolesu in ob njem.
Pogačar mi je iskreno rečeno antipatiĉen in zlagan..pa vseeno..bodimo realni..ĉe ti nekdo “ni” se lahko na trepalnice postavi in ne bo ok..če ti nekdo “je” lahko prdne in ti bo uau.
Tadejeve dobrodelnosti niti ne spremljam ker kot sem napisala me ne zanima kaj dosti..fantu privošĉim vse dobro a prepriĉal v to da bi bila njegov navijač me ni. Ne gane me nobena zmaga, trznem le ob težavah..ker slabega mu pa res ne privoščim. In pljuvanje kako nič ne naredi za svoj kraj je nekaj slabega .in se mi ne zdi prav. Je le človek..karkoli bo ali je dal za tiste ki ga ne marajo ( maramo) ni in ne bo nikoli dovolj. Enako velja za Primoża, pa še celo falango slovenskih asov.
Vsak ki pljuva čez kogarkoli kako ni dobrodelen naj objavi koliko sam prispeva k temu da bo komu življenje lažje in lepše. Se najde par jinakov, o tem ne dvomim..a ne toliko kot je “gobezdaĉev”.. v to pa sem prepriĉana.
Delno se strinjam s teboj…
Se pa ne glede Pogačarja prav v tem kar nekdo zgoraj piše, da je svojo dobrodelnost povezoval s svojo publiciteto na sprejemu…
Ko pa začne športnik to vbtem smislu početi pa sam vplete svojo dobrodelnost v povezavo z navijači in to se mi ne zdi ok… Ker potem si od tega publiciteto dela.
Konec koncev pa moramo tudi priznati vsi športniki to dobrodelnost potem tudi javno objavijo… Tako da je povezava tudi zanje zaradi sponzorstva, itd. publicitete, itd… Tako da v tem oziru tudi na splošno čisto ločiti se tega ne da pri nikomur…
Je pa Pogačar bil edini za katerega se do sedaj jaz vsaj vem, da je javno rekel dal bom toliko kolikor navijačev pride, vsak moj podpis je vreden toliko in toliko evrov… To je meni mimo kot kupovanje publicitete oz. Kao vi boste krivi,da sem dal toliko kot sem , zakaj je pa niste prišli občudovat na sprejem, če bi vas več prišlo bi dal pa več… Česa takega od drugih se nisem zasledila in v tem oziru mi je negativno dejanje, druga e pa je ne briga koliko da ali ne da
Vem pa, da če bi sama imela milijone od plače in bi se zgodil tak izredni dogodek v domaci občini… Bi zagotovo sama brez vseh sprejemov in medijev in vsega poklicala župana in donirala 200000 zagotovo. To je zanj drobiž pri več milijonski pogodbi… Vsak pač po svoje…
Pa ne bi bil to največji donator… Mislim,da je v Stični nekdo, ki hoče ostati anonimen doniral milijonske zneske če se ne motim za šolo novo … In šola stoji… Tako da pri taki milijonski njegovi pogodbi, bi jaz v primeru tako groznega dogodka, kot so bile lanske poplave in mu je bila domača občina zalita, sama takoj donirala… Brez medije brez vsega, ne pa da to on veze na njegov javni sprejem… To je bilo negativno dejanje iz njegove strani… Raje ne nič doniral, kot da je delal take povezave za lastno publiciteto.
Evo članek o soli:https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/dolenjska/anonimni-darovalec-za-prizidek-k-osnovni-soli-sticna-prispeval-3-6-milijona-evrov/721725
Pogg, 05.11.2024 ob 22:55
Pogi je trenutno največji ambasador Slovenije in čudežni deček kolesarstva, ki se ne ponovi nikoli več.
Veselimo se Pogijevih zmag, ki so tudi slovenske zmage.
Tako Pogi kot Rogla imata fundacije in donirata svoj zaslužek za dobrodelne namene. Sicer nisem raziskoval glede zneskov.
Pogiju zamerim edino tisto kovid cepljenje pred kamero kjer je verjetno dobil placebo dozo in strašenje s tisto obrazno pleničko. Pogi je dobil neškodljivi placebo, tisoči ostalih, ki jih je prepričal pa so dobili strupeno dozo.
Dajte si dopovedat, da vsak športnik tekmuje in služi najprej zase in ni dožan podarjati deleža svojega težko prigaranega denarja, tudi če gre za milijone.
Jaz morem komentirati ta njegov po tvoje talent…
Ljudje, ki se ukvarjajo s citrami so povedali: da so njegove takšne: tip v coni 2 to je easy ride goni take sage na kg telesne teže 5ur, ki jih drugi zdržijo v zoni maksimalnega napora in to po Max tam pol ure….
Tisti, ki to verjame, da je lahko nek človek tako ekstra talentiran, in z ne vem kakšnimi čudežnimi naravnimi sposobnostmi, ki tako Huronsko odstopajo napram ostalim, jaz rečem, da naj se vpraša po zdravju. Še posebej ko vidimo. Da Pogačar po vsem tem naporu šolo napada 100km pride spočiti v cilj, ostali pa ubiti…
Tisti, ki verjame da je to posledica nekega super nadnaravnega talenta se naj vpraša po zdravju, bi jaz rekla. Ker tako Huronske razlike kot so med njim in top profesionalci v vrhunski formi, nakazuje, da mora biti še kaj drugega… Ker robot se ni rodil, je človek, in kot človek, pa se tako talentiran ima vendarle neke limite človeško zmožnega… In te predstave so že krepko preko te meje…
Hahaj Rogla fenice zavzele tudi MOM. Ljudje ki so to testirali z njim cono 2 so rekli, da je še premalo rekel. In seveda ne obstaja doping ki ti da take številke. Pogačar je genetski mutant, to bo zgodovina tudi pokazala. To da športnik reče, podpisoval bom kar želite, potem pa bom potrojila število podpisov v denarnem smislu je pa največ kar si navijač lahko želi. In potem model 5 ur podpisuje. Res grdi grdi Pogačar kaj se gre.
Kaj daje, 05.11.2024 ob 23:40
Jaz morem komentirati ta njegov po tvoje talent…
Ljudje, ki se ukvarjajo s citrami so povedali: da so njegove takšne: tip v coni 2 to je easy ride goni take sage na kg telesne teže 5ur, ki jih drugi zdržijo v zoni maksimalnega napora in to po Max tam pol ure….
Tisti, ki to verjame, da je lahko nek človek tako ekstra talentiran, in z ne vem kakšnimi čudežnimi naravnimi sposobnostmi, ki tako Huronsko odstopajo napram ostalim, jaz rečem, da naj se vpraša po zdravju. Še posebej ko vidimo. Da Pogačar po vsem tem naporu šolo napada 100km pride spočiti v cilj, ostali pa ubiti…
Tisti, ki verjame da je to posledica nekega super nadnaravnega talenta se naj vpraša po zdravju, bi jaz rekla. Ker tako Huronske razlike kot so med njim in top profesionalci v vrhunski formi, nakazuje, da mora biti še kaj drugega… Ker robot se ni rodil, je človek, in kot človek, pa se tako talentiran ima vendarle neke limite človeško zmožnega… In te predstave so že krepko preko te meje…
Haha, tega Pogačar sploh ni rekel. Eh folk si zmišljuje ker je zavisten