Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je pol, je Jasmina dobila menstro ali je ni?

Kaj je pol, je Jasmina dobila menstro ali je ni?

BB Jasmina seve..

Pa kaj jo ima vsakih 14 dni?
A je ni glih imela?
Po mojem je to sam izgovor za zoprnijo:))

Verjetno si ne morem predstavljati, kako bedno življenje imaš.

Kdo jaz al kaj?

ali pa ti, da odpiraš poste, ki te ne zanimajo, in daješ svoje butaste pripombe…

sporočilo je bilo namenjeno elaine!!!!!!!!!!!

Hvala Alija, maš prav!:)
Elaine na vsake kvatre mal pljune, včasih jih uspe zadet včasih pa useka mimo, da kar zaboli:)))))))))

Razmetava jo že tako kot, da je noseča.

Sicer je pa edina v tej nori bajti, ki menda? zna jest potico.

Ne, ni še dobila. Sem slišala da bo nov stanovalec v hiši BB Stanko! :-)))

Kako? Spet nov. Pa saj že pride tisti Filipinec. Meni pa ni všeč, da so stalno nove face.

Hja jih pa tako zelo zmedejo

Lahko bi čez en teden Robija nazaj poslali 🙂 pa bi vidli kako bi reagirali vsi skupaj 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ja nov: Pušenjak Stanko.

:)))) Hja … se bodo mogli fejst potrudit pri tedenski nalogi, da zmagajo, da bodo dobili več keša in si bo lahko Jagoda naročila CB … :))))))))))))))))))) Drugače pa nej počaka 9 mesecev … :))))))))))

Zlobno 🙂

I like it 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

:)))))))))))))) Sej vem, da sem bla mal zlobna, ja … :))))

Sicer pa … . če je punca res noseča … … hmmm … bodo še težave … … ja ja

Haha ja si kar predstavljam 🙂

Bo mala Jagoda še kje hotela otroka obdržat ali kaj.

Robiju se fiml ftrga.

Itak, da kondomov niti meli niso 🙂

Je pa rekel, da bosta navezala stike, ko Jasmina pride ven 🙂

Pa ne morem verjeti, da je seksala nezaščitena. Če on ni uporabil kondoma, potem je ja ona kaj drugega uporabila! Ali pa mogoče res ne?

Glede na to, da skrbi, da M še ni , bi rekla da ni bila zašitena. Al pa igra za nas;)

Hja saj niso nič imeli ne…

Kondomov ne.

Pomoje kakšnega vstavka tudi nima ne… (19 let)

Tabletke pa možno, da je jedla.

Ampak ok je romkinja oni majo to malo drugače. Res pa je, da živijo čisto drugače kot večina romov. Niti se jim ne vidi, da so Romi.
Rekla je, da je civilizirana in socializirana romkinja na intv… ne

Ok, pa ne zdaj teh izpadov omenjat – pač je najstnik.. 🙂 hehe, moj brat je tudi tolko star – vem kako zgledajo ti izpadi. 🙂

Ja ja … bosta navezala stike ja … :))) Na CSD-ju, ko se bosta odločala o višini preživnine … :)))))))

Mater sem žleht … :((((

Heheheheh – jaja malo je treba bit 🙂

Dej ne seri! Sori no…
A se ne spomniš da so JIH NA GLAVI NAPIHOVALI!!!!!!!!!!
Full so jih imeli!

sori, to je blo v BARU:))

Ne to je blo v BB, pa žogo so z njig delal.

V BB je blo: Andrej ga je napihoval na glavi, Miha, Robi,….ni da ni!
Ja sem zgoraj napisala, ko so žogo čez ograjo brcnil, so naslednjo naredil iz WC papirja, pa v KONDOM ZAVIL!
Kondomov je bilo kvečjemu PREVEČ!

New Report

Close