Kaj je pomembno?
Ženske, kaj vam je pri seksu ( z moškim seveda) pomembno?
Da mi partner da čimveč miru in me ne sekira za dnevni seks!
Kaj pa je vzrok? A ti ni privlačen več ali si preprosto brez želje? Glede na letnico bi sedaj moralo biti najlepše 🙂
Kaj pa je vzrok? A ti ni privlačen več ali si preprosto brez želje? Glede na letnico bi sedaj moralo biti najlepše :)[/quote]
Saj ji je, samo ne s partnerjem….. 😛
Kaj pa je vzrok? A ti ni privlačen več ali si preprosto brez želje? Glede na letnico bi sedaj moralo biti najlepše :)[/quote]
Saj ji je, samo ne s partnerjem….. :P[/quote]
Moje mnenje je, da smo ženske bolj pri volji za sex in obvladujemo moškega. Če imamo me željo jo ima tudi on, sicer pa je njegovo delo oteženo. Govorim za 30 +, pod 30 se najbrž šele učijo.
Saj ji je, samo ne s partnerjem….. :P[/quote]
Moje mnenje je, da smo ženske bolj pri volji za sex in obvladujemo moškega. Če imamo me željo jo ima tudi on, sicer pa je njegovo delo oteženo. Govorim za 30 +, pod 30 se najbrž šele učijo.[/quote]
Maš kar prav. Meni je všeč, ko se pod mano raztaplja. Sem malo domina.
Moje mnenje je, da smo ženske bolj pri volji za sex in obvladujemo moškega. Če imamo me željo jo ima tudi on, sicer pa je njegovo delo oteženo. Govorim za 30 +, pod 30 se najbrž šele učijo.[/quote]
Maš kar prav. Meni je všeč, ko se pod mano raztaplja. Sem malo domina.[/quote]
Ja, lepo, meni je sicer všeč tudi, ko se raztapljam pod njim 🙂
Moški, vabilo za komentiranje velja tudi vam. Tako lahko postanemo samo še boljše. Seveda pišite o tem, kaj se vam zdi pomembno pri seksu z žensko 🙂
Meni je najbolj pomembno poljubljanje.Mogoce bo kdo rekel,da to ni seks ampak vseeno.Zame je to bolj intimno kot sam koitus.Ko sem v vezi in so seveda prisotna custva me nikoli ne “boli glava” ali kaj podobnega.:)Nimam zavor in predsodkov in si enako zelim in prickujem od partnerja.
Kar se tice let,pa po mojih izkusnjah,nimajo veliko veze s tem kak je kdo v postelji.
Se zelo strinjam, mi je prav všeč, da je še nekomu pomembno poljubljanje. Je vsekakor zelo pomembno, lahko tudi najbolj pomembno. Lepo, lepo
Forum je zaprt za komentiranje.