Kaj je pred 29 leti napisala Alenka Puhar
Bumči ne razumeš al se samo delaš?
Z mano ne moreš manipulirat, manipuliral bi z dejstvi pa se ti vedno mal zaštrika. Pol se pa al potuhneš al pa rkc ven privlečeš.
Kar se pa mene tiče… rečva tkole: Žal sem na lastni koži izkusil, kako zgleda združevanje dela in sredstev. In mi ni blo čist nič všeč.
O fevdalizmu pa iz prve roke ne vem nič povedat, predvidevam pa da ti tud ne. Bo treba prababi počakat, da bo povedala kako je blo, ko so grad zažgal.
Tudi meni marsikaj ni bilo všeč. Veliko več pa je tistega, kar mi danes ni všeč. Recimo: včasih je vse vodila ena partija, danes jih je več in dnevno ne veš kateremu partijcu (iz katere partije) se ne smeš zamerit. In opažam, da so največji partijci tisti, ki najbolj pljuvajo po partiji.
Priznam pa, da ravno najboljšega odnosa s tistim, kar sem napisal, nisem pokazal. Ampak zakaj bi ga, če ga tudi ti nisi pripravljen kazati do tistih, ki drugače razmišljajo od tebe. Recimo:
A, BTW, kje sem se pa po tvoje zaštrikal? Če kdaj ne odgovorim je predvsem zato, ker mi zmanjka časa ali pozabim (ali nme preberem). Ostaja pa kar nekaj mojih neodgovorjenih postov.