Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kaj je pred 29 leti napisala Alenka Puhar

Kaj je pred 29 leti napisala Alenka Puhar

Jest sm žal bil zraven.

Ti pa:

a) nisi bila zraven
b) tud če bi bila itak ne bi vedla zakaj gre

Prav interesantna si. Nimaš pojma o ničemer, ničesar ne razumeš, vtakneš se pa čist v vsako debato in jo zasmetiš.

Teb neki manjka, pa ne vem kaj. Samo po mojem ti tega tud komunizem ne bo dal.

ampak tedej, odgovoru mi pa še vedno nisi!!!!:))))))

nič bat, men nič ne manjka!!!:)kje pa na tem forumu vidiš kakšno debato???:)

Teb manjka glih čist vse.

Kaj mislite, če bi naprimer na en planet naselil vse levičarje na drugega pa vse desničarje in bi prišel čez pet let (levičarji seveda plansko pet letko).Kdo bi si ustvaril boljše pogoje za življenje ?

Res je!Saj so samo levičarska natolcevanja, laži in prevare

hehehe, a ti je spet dolgčas, nepravi Svetnik!!!

Res je. Na vas, ki ste želeli fevdalizem, se je kar malo pozabilo.

Saj lahko bolj na kratko poveš: “O vsem me je poučil župnik”.

Bumči, če se ne motim sem ti že povedal, da za razliko od tebe, jaz nisem hodil k župniku na kokakolo in twix.

Si pa v bistvu ratal že kar dolgočasen. Čisto vsakič, ko se ti štrena zavozla in ne veš kako bi zmanipuliral dalje, privlečeš ven fajmoštre pa cerkev.

In ko boom in ostali levaki nimajo argumentov privlečejo na dan Cerkev in pljuvajo po njej. s tem pokažete svojo inteligenco, ups neinteligenco.

Kdor ne obvlada programa in ne razume materie, ta sogovornike zavaja, menjava teme in postavlja kontra vprašanja. To so znana metodična načela iz ruske policijske (NKVD-jevske) Akademije Dzeržinski.

Nisem imel namena manipulirat s tabo. Glede na tvoje izkušnje s prejšnjim sistemom (ki jih,kot razumem, sploh nimaš), je to očitno dovolj dobro uspelo že drugim. Tu ni več kaj manipulirat.

Je težko priznati da ima prav, ne?

Bumči ne razumeš al se samo delaš?

Z mano ne moreš manipulirat, manipuliral bi z dejstvi pa se ti vedno mal zaštrika. Pol se pa al potuhneš al pa rkc ven privlečeš.

Kar se pa mene tiče… rečva tkole: Žal sem na lastni koži izkusil, kako zgleda združevanje dela in sredstev. In mi ni blo čist nič všeč.

O fevdalizmu pa iz prve roke ne vem nič povedat, predvidevam pa da ti tud ne. Bo treba prababi počakat, da bo povedala kako je blo, ko so grad zažgal.

Tudi meni marsikaj ni bilo všeč. Veliko več pa je tistega, kar mi danes ni všeč. Recimo: včasih je vse vodila ena partija, danes jih je več in dnevno ne veš kateremu partijcu (iz katere partije) se ne smeš zamerit. In opažam, da so največji partijci tisti, ki najbolj pljuvajo po partiji.

Priznam pa, da ravno najboljšega odnosa s tistim, kar sem napisal, nisem pokazal. Ampak zakaj bi ga, če ga tudi ti nisi pripravljen kazati do tistih, ki drugače razmišljajo od tebe. Recimo:

A, BTW, kje sem se pa po tvoje zaštrikal? Če kdaj ne odgovorim je predvsem zato, ker mi zmanjka časa ali pozabim (ali nme preberem). Ostaja pa kar nekaj mojih neodgovorjenih postov.

Zanimivo, jest pa dons z nobeno partijo nimam čist nobenega opravka. Razen po televiziji. Pa čeprav jih je tolk.

V službi sploh ne vem kdo je v kateri, če sploh kdo je.

Očitno si ti malo bližje korita, tam pa zna bit to bolj pomembno…

New Report

Close