Kaj je Primorci, ste ga preveč žural? Obala se spet zapira zaradi porasta okužb.
Primorci so se preveč sprostili in so ga dobro zažurali v zadnjih tednih, tako so se znašli na pragu črne faze, zato se z jutrišnjim dnem zapirajo trgovine in nekatere storitvene dejavnosti.
Obalno-Kraška regija je trenutno daleč najslabša regija v Sloveniji in edina regija, ki se še nahaja v rdečem območju, vse ostale regije so že ali oranžne ali pa celo rumene.
še vedno verjamete v vse to, da so ga žurali, da ase ne držijo, da so protesti.
kaj pa če so enostvno vse te regije že šle čez to, pa bo še primorka. in ko so bile ostale v rdeči, se je pisalo zidanice in skrivna druženja so kriva pa nepravilna uporaba mask oz. anitimaskerji blablbalalb b
zamimivo. po ostalih regijah so se KONČNO disciplinirali, na zdaj ga pa primorckki biksarjo.
[hashtag=not]#not[/hashtag], [hashtag=sarkazemoff]#sarkazemoff[/hashtag]
ZBUDTE TE SE to je virus in vse poteka popolnoma isto kot vsa leta prej in kot bo tudi v prihodnje. tko da ….. a lahko začnemo naprej žvet ….
mi pripravljamo upor, ker to kar so zdaj naredili je ukazal Janša z naslednjimi besedami:
Zaprite mi primorsko, ker so mi štrajkali, pokažite jim, da sem jaz šef Slovenije……pa ne mormo to delat Janez no, ljudje nas imajo že poln kufer….kar sem reku sm reku, itak tam volijo samo levičarsko bando, vsaj malo se jim lahko maščujem, prekleta banda rdečkarska,tam je tu veliko čefurjev, ki sem jih že pred leti izbrisal, pa se mi skoz maščujejo, SEM REKU ZAPRET TO BANDO, drugi teden jih dajte na črno…..ja kako naj pa to naredimo?…..tako kot vedno, povečajte št. pozitivnih……ja, ampak oni so že zdaj v resnici v rumeni fazi……kaj me briga, saj oni ne vedo koliko je dejansko pozitivnih, sm reku drigi teden v črno, pa šole jim tudi zaprite, prekleta banda rdeča, da si upajo proti meni protestirat!!!!!
Janez, tole se ne bo končalo dobro, še malo premisli…….nimam kaj mislit, moram jih zapret, banda levičarska!!!!! uuufffffff govoril sem!
Okupacija Primorske s strani Celincev se je začela takoj z odprtjem obcinske meje. Druženja, grupiranja brez maske. Hranjenje v skupinah na prostem. Horde kolon ta vikend po Obalnih krajih. Slike na, Regional Obala povejo vse.
Dosegli ste samo to, da so vam spet zaprli pot do morja, ker se ne znate obnašat!
Prejšnji vikend sem bil na obali, vsi primorci so bili brez mask, družili so se in drenjali, veliko jih je kašljalo.
Očitno Primorci res ne znajo spoštovat ukrepov, brez njih bi bili že v rumenem. 😤
[/quote]Celinci so okupirali v dveh tednih celotno Primorsko in se ne znajo obnašat v času epidemije. Niso se sprehajale horde Primorcev, ampak horde pobezljanih Celincev iz notranjosti. O spoštovanju do soljudi ne duha ne sluha. Popolnoma nič se niste naučili kako zajeziti virus. Sramota.
Celinci so okupirali v dveh tednih celotno Primorsko in se ne znajo obnašat v času epidemije. Niso se sprehajale horde Primorcev, ampak horde pobezljanih Celincev iz notranjosti. O spoštovanju do soljudi ne duha ne sluha. Popolnoma nič se niste naučili kako zajeziti virus. Sramota.
[/quote]
Celinci so prišli iz veliko manj okužene celine v skoraj črno območje primorja. Kdo je od koga fasal in kam nesel.? Ne seri. Tisti, ki so šli dol, bodo okužbe posejali nazaj po celini in bo spet povsod cirkus. Kar bo pa še manjkalo, bodo pa smučarji dodali.
Celinci so prišli iz veliko manj okužene celine v skoraj črno območje primorja. Kdo je od koga fasal in kam nesel.? Ne seri. Tisti, ki so šli dol, bodo okužbe posejali nazaj po celini in bo spet povsod cirkus. Kar bo pa še manjkalo, bodo pa smučarji dodali.
[/quote]A kdo pameten bi šel v okuženo območje? A vendarle je obala nabito polna izletnikov.
Problem na Primorskem je Angleška različica virusa, ki je bila po vsej verjetnosti prinesena iz Furlanije Julijske krajine. Poleg tega, da dnevno veliko ljudi prehaja meje z Italijo, je v Kopru še Luka kamor se zgrinjajo šoferji tovornjakov iz cele Evrope. Kdo sploh kontrolira šoferje? Ni razlogov za veselje niti v ostalih regijah, ker se stanje povsod hitro slabša. Vprašanje časa (teden, dva) kdaj bodo tudi ostale regije sledile Obalno Kraški.