Najdi forum

Splash Forum Koronavirus kaj je s tem lock downom?

kaj je s tem lock downom?

Kdaj bodo odločili? Spet šola na daljavo? Pa je bilo rečeno , da se iz šol ne širi navzven in da bo šola normalno delovala. Spet bodo gor plačali otroci. Dva tedna na daljevo? 🙂 Ne me basat. Če bo manj kot en mesec, bo še dobro.

Kaj od gospodarstva se zapre?

Kako se iz šol ne širi navzven? Kdo ti je pa to rekel?

Kako se iz šol ne širi navzven? Kdo ti je pa to rekel?
[/quote]

Jaz sicer ne vem, kdo je predhodnici kaj rekel, a dejstvo je, da so v dobrih 4 mesecih brez šole
okužbe strmo naraščale. Torej, s šolami niso imele nobene veze. Moralo bi se vsaj malo, če že ne občutno zmanjšati- če bi bile šole krivci.

od 1.-12.4. bo lockdown

Pomeni,da bo tako kot je bilo v črni fazi?

[/quote]

Pa kaj so nori? Pri nas na šoli nobenega primera kovida, za Lj.govorim…

A res nihče ne ve,Jako bo vse 1.4. ?kot v črni fazi?

[/quote]

Nekje sem brala, da se prične s 1.4., drugje, da že s ponedeljkom. Je bil mišljen 29.3.?
Upajmo, da bodo uskladili stvari. Zapiranje šol je brez veze. Okužb je malo, ponekod nič. Otroci so že tako s tem ogromno izgubili. Tudi takrat jeseni je bilo rečeno najprej 14 dni, potem je bilo 4 mesece. Ne verjamem nič.

Nekje sem brala, da se prične s 1.4., drugje, da že s ponedeljkom. Je bil mišljen 29.3.?
Upajmo, da bodo uskladili stvari. Zapiranje šol je brez veze. Okužb je malo, ponekod nič. Otroci so že tako s tem ogromno izgubili. Tudi takrat jeseni je bilo rečeno najprej 14 dni, potem je bilo 4 mesece. Ne verjamem nič.
[/quote]

Zvečer morajo točno povedat na TVD. Bodo spravili skupaj? No, saj imajo čas do 1.4., lahko še marsikaj spremenijo)

[/quote]

Piše tako, da vsi ukrepi veljajo od 1. 4. razen prehajanje meje , ki pa velja od 29. 3.
Pomeni, da bodo imeli šolarji velikonočne počitnice kot po veliki večini evropskih držav…
Šala mala….

Jaz sicer ne vem, kdo je predhodnici kaj rekel, a dejstvo je, da so v dobrih 4 mesecih brez šole
okužbe strmo naraščale. Torej, s šolami niso imele nobene veze. Moralo bi se vsaj malo, če že ne občutno zmanjšati- če bi bile šole krivci.
[/quote]

Covid sledilnik si poglej, lepo je prikazano, kako so okužbe v šolah naraščale, odkar so šole odprli.

Covid sledilnik si poglej, lepo je prikazano, kako so okužbe v šolah naraščale, odkar so šole odprli.
[/quote]
Se strinjam, da pa okužb v šolah ni zabeleženih je pa zato ker niso testirali otrok. Si klical dr. da otrok smrka, kašlja, ja, naj bo doma dokler znaki ne izginejo. A v razredu vsaj šedva ki smrkata in hodita v šolo ker samo malo smrkata.

Piše tako, da vsi ukrepi veljajo od 1. 4. razen prehajanje meje , ki pa velja od 29. 3.
Pomeni, da bodo imeli šolarji velikonočne počitnice kot po veliki večini evropskih držav…
Šala mala….
[/quote]

Katere meje? Državne, ali regionalne?

Napovedano je 14 dni zaprtja, če bomo vse dosledno izvajali. 12.4. bo rečeno, da nismo in se bo podaljšalo, pa naslednjič spet. Jasna stvar.

[/quote]

LAŽEŠ.Pri nas ne v vrtcu ne v šoli nobenih okužb, Lj. Ne vem in ne razumem zakaj bodo spet zapirali? Drugega kot da so lažnjivi psihopati, ki se grebejo za denar, si ne zaslužijo.

Kako dobro se bodo ukrepi izvajali, ne bo pomembno. Ta lock bo najmanj 1 mesec (z veliko sreče).

LAŽEŠ.Pri nas ne v vrtcu ne v šoli nobenih okužb, Lj. Ne vem in ne razumem zakaj bodo spet zapirali? Drugega kot da so lažnjivi psihopati, ki se grebejo za denar, si ne zaslužijo.
[/quote]

Še zdaj ne veš, pa si bila že večkrat opozorjena, da se piše lažniv… ti si res ena trola; ena neumna trola.

New Report

Close