kaj je s tem lock downom?
Pomeni,da bo tako kot je bilo v črni fazi?
[/quote]
Nekje sem brala, da se prične s 1.4., drugje, da že s ponedeljkom. Je bil mišljen 29.3.?
Upajmo, da bodo uskladili stvari. Zapiranje šol je brez veze. Okužb je malo, ponekod nič. Otroci so že tako s tem ogromno izgubili. Tudi takrat jeseni je bilo rečeno najprej 14 dni, potem je bilo 4 mesece. Ne verjamem nič.
Nekje sem brala, da se prične s 1.4., drugje, da že s ponedeljkom. Je bil mišljen 29.3.?
Upajmo, da bodo uskladili stvari. Zapiranje šol je brez veze. Okužb je malo, ponekod nič. Otroci so že tako s tem ogromno izgubili. Tudi takrat jeseni je bilo rečeno najprej 14 dni, potem je bilo 4 mesece. Ne verjamem nič.
[/quote]
Zvečer morajo točno povedat na TVD. Bodo spravili skupaj? No, saj imajo čas do 1.4., lahko še marsikaj spremenijo)
[/quote]
Piše tako, da vsi ukrepi veljajo od 1. 4. razen prehajanje meje , ki pa velja od 29. 3.
Pomeni, da bodo imeli šolarji velikonočne počitnice kot po veliki večini evropskih držav…
Šala mala….
Jaz sicer ne vem, kdo je predhodnici kaj rekel, a dejstvo je, da so v dobrih 4 mesecih brez šole
okužbe strmo naraščale. Torej, s šolami niso imele nobene veze. Moralo bi se vsaj malo, če že ne občutno zmanjšati- če bi bile šole krivci.
[/quote]
Covid sledilnik si poglej, lepo je prikazano, kako so okužbe v šolah naraščale, odkar so šole odprli.
Covid sledilnik si poglej, lepo je prikazano, kako so okužbe v šolah naraščale, odkar so šole odprli.
[/quote]
Se strinjam, da pa okužb v šolah ni zabeleženih je pa zato ker niso testirali otrok. Si klical dr. da otrok smrka, kašlja, ja, naj bo doma dokler znaki ne izginejo. A v razredu vsaj šedva ki smrkata in hodita v šolo ker samo malo smrkata.