Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je s tem Robijem ( BB )

Kaj je s tem Robijem ( BB )

hahaha :))
Uff, Nina bi rada nekoga sukala okoli prsta k budalo. In ga vsaj 10 x prevarala. Lizal bi ji podplate …. Zakaj ne? …
To so res besede zrele ženske 🙂

Ona je umetnica. Samostojno dela, ima gibljiv delavnik. :)) Ona dela projekte, ma ful talentov. :))

2x mama, cune bodo počakale. Drugač pa zbobnaj bando skup, pa ti pridemo pomagat. :))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz tudi 2 pladnja mufinov.Kuhinjo imam pa kot da bi bomba treščila.

Sej rada likam, sam tale glup BB me je potegnu.

Saj je že zmešana. Zgrizla bo vse pohištvo in ne vem kaj vse še zaradi Sonje. Izjava leta :))

:)) Upam, da si vsaj zase pekla. Jaz sem eni naredila uslugo. 🙂 Sem bila cel dan pekačica…

Ej, po mojem si bo Andrej premislil in ne bo hotel slovenke za ženo… :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tudi meni 🙂

Saj ni glup. Je zelo poučen, ker so notri samo zelo zrele in pametne osebe 🙂

Ni glup. Je psihološka zadeva primerna s pedagoškega vidika. :)) :)) :))

LP

Žogica Nogica napisal:

> Nina pravi, da ona ima ful enih talentov, mož je pa samo
> računalničar…
>
> :))
>

Njen največji talent je seveda – skok čez plot 100 na uro.)))))))))))))))

Sej ni nor,zdej ko vidi,kakšne kure smo.:)))

Ja, je zrela za psihiatra.
Je menda izjavila, da če bo izglasovana za ven, da ne bo šla, jo bodo morali varnostniki ven ODNESTI!
Pa jamra, da jo bo folk “poslal” domov, k otroku!!!!!!!!!!!
Ja, kam pa???? U kurbišče, u JA????????’

Sej sem hotla to rečt, pa sem rajši tebi prepustila definicijo.:))) Jaz sem ovca.

Vzdevek ima taprav.
JAGODE smo imeli včasih v štalah.

Robi je rekel, da dela v oglaševanju.
Baje lima plakate.

Pa Šeke tudi. Saj če bi imela to ime, ne bi daleč falila.

Včeraj je rekla, da, če Slovenija izglasuje, da ostane notri, se bo prvi topli dan sončila topless. :))

LP

Drugo tako ni sposoben delat, je pa pisalo na njihovi strani, da nima baje niti šole končane. sicer pa, saj ni to toliko pomembno.

:))

Za posrat!

:))

kako šolo pa ima tale Jasmina,

Žogica Nogica napisal:

> :)) Upam, da si vsaj zase pekla. Jaz sem eni naredila uslugo.
> 🙂 Sem bila cel dan pekačica…
>
> Ej, po mojem si bo Andrej premislil in ne bo hotel slovenke za
> ženo… :))
>
> LP
>

Andrej bo, ko pride ven tekel na prvi možni avion za Avstralijo.

ne mogoče hoče da jo deporterajo v J Afriko, k ljubimcu

No, jaz tukaj protestiram! :)) Ampak resno – poznam visoko izobražene ljudi, ki so v realnem svetu teleta – dobesedno (primer – ženska z doktoratom ni sposobna olupit krompir za eno kosilo). Pa “male ljudi” z SŠ, so pa sposobni vraga in pol…

LP

Jaz pa nisem ovca. Ovca bi bila, če bi to gledala zato, ker gledajo vsi. Ampak jaz gledam zato, ker me zanima. :))

LP

Če je “ta zgornji” to slišu, bo še spet dolg, fajn scalo……………….

New Report

Close