Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je s tem Robijem ( BB )

Kaj je s tem Robijem ( BB )

To je vse res kar si napisala, nanaša se pa na to, ker je vedno pameten kot 100 mater.

ja kej drugega mu neb pripisala
a ni nobenga iz kopra k, bi kej vedu

men deluje k en faleran, večni študent

Tiste ki še niste videle:
video o Jagodi in bivšemu. Jo je prevaral z eno 200 – kilsko!!!
Zadnjič pa je govorila da je en bivši mel rajš pse kot njo ;-))))))))))))))))
Očitno pa ni tko dobra, kot si misli da je:-)))))))))))))))))

Ma ja, požrl je vse znanje tega sveta. Škoda ker v oddaji ne pokažejo vsega…

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

AnaM napisal:

> Robi je rekel, da dela v oglaševanju.
> Baje lima plakate.

Sem prepričana, da jih lima kar s svojim jezikom.(((((((((((((

Saj je že to dovolj, da si lahko včasih ,,sramoto,, narediš.

hhhhhiiiiiii napisal:

> ne mogoče hoče da jo deporterajo v J Afriko, k ljubimcu

Za drugam itak ni, in še močno ji bo žal, ker se je z belim kruhom skregala.

kaj pa zdej delajo a že spijo

Ne, štejejo kdo je imel kolk partnerjev. 🙂

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

o hudo , pa sigurn bodo vsi po resnic povedal
le Jagoda jih ne more preštet – joj sem žleht

Končano OŠ, pa nedokončano trgovsko.

No ja, za Jagodo se je nekako že na začetku zdelo, da bo poskrbela za zabavo. Saj človek sploh ne ve, kaj naj reče? Naivna in nevedna.

Robiju je zvezda že itak zatonila.

Ampak tale Nina je pa res polna talentov. Ima projekte… Zakaj pa potem ponuja joške, da bi si pridobila priljubljenost ljudstva? Ona je ista kot Jagoda. Le da je eni 19 let in se ji nekako lahko oprosti ampak ona se razglaša za zrelo žensko.

Ej, sorry res, vem, da se sliši kar ostro ampak ne morem si pomagat.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ostro? Še preblago 🙂

ena napisal:

> Ostro? Še preblago 🙂
>

Besede si mi vzela iz ust.

Bogi varnostniki, če se bo to res zgodilo. Bojo ja pruh dobil. Boljš bi blo, če bi kakega nakladalca prpelal s seboj. Sorry, sej vem, da je nesramno, in v RL nimam čist nč proti debeluškam (tud jst nimam manekenske postave), sam tale Nina mi gre pa total na nerve.

Ne, mene motijo nejna druga merila. Če bi bila Nina samska ali pa “poročena” brez otroka, me sploh ne bo tolk motila, pač, življenje zajema z veliko žlico. Ne vem no, mene njena različica emancipirane poligamije glih ne prepriča. Zgleda, da sem v teh pogledih precej različna od nje.

Najbolj pa me zmotilo to, da se s tem ponaša in to veselo prodaja na BB, za 75.000 EUR. Za moje pojme to ni kaj tako posebnega.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

kopiram komentarje iz RR:

“Jaz spremlam vsak večer če lahko BB,pa mi grejo punce kr vse po vrsti naživce,najmanj pa Suzana pa Sonja,moški pa ne vemRobi mi je nekam čuden.Ko bo konc BB bo Jgoda jokala kot dež,sem slišala da je nekje v Kranju začela z njenm,u striptizam,pa so jo vrgl ven ko je tak čudna.Sam dret se zna,pa šuntat,pa pravjo kako je Sonja dvolična,kaka je pa ona sama.GROZA!!!!!Za bruhat je,pa kako se vleče po Robiju,ja halo kot da bi bila stara 13 let se obnaša,mogoče jo pa zunej noben ne mara,pa se mora zdaj mal poseksat pa pocartlat.Hudo a ne.”

Pogovor: Nina Tina
“sex je najbolj pomemben, šele ko je ta perfekten so navrsto ostale lastnosti če sex ni perfekten pol tudi zveza nima prihodnosti, v tem stilu zdej teče debata….”

“A kera slučajo posluša kaj nina zdejle govori
podn od podna:
da bi enkrat prav rada enga tipa 10x okrog prsta ovila, da bi ji podplate lizal..ona bi ga pa 10x prevarala…da bi ga res mela čist podrejenga, da ne bi vedu še kaj naj ji nardi….da bi to enmu “jebaču” nardila

zdej se je pa še andrej oglasu, da je njemu to mem, ker bi se postavu v vlogo tega človeka in ne bi delal nekej kar ne bi hotel da se to njemu zgodi

tina pa pravi da šteka oba”

“ja jz poslušam kako bi Nina po mizi udarla pa se malo maščevala.. jezus kristus”

“Nina, pravi da nikoli ni zaigrala orgazma in Tina tudi ne, ampak obe bi ga lahko “u nulo”. Tina nadaljuje, da so tipi krivi, ko njej ne pride, ne „ti si me slabo poseksal“, vendar če vidi, da se tip trudi, potem zaigraš orgazem in je konec. Sama sicer tega ni dostikrat storila.
Nina pravi, da njej orgazem ni point ampak sam seks! Tina je bila zaljubljena v osebo, s katero je bil slabši seks. Nina dodaja, da je seks je prva in glavna stvar. Pravi, da mora biti seks perfekten in šele potem pridejo ostale vrline in če to ni kul, ti dela alarm v glavi!”

V GLAVNEM: tele babe so za kozlat (brez heca)!
Najbrž je beseda babe celo žalitev za babe, saj primerki noter dosegajo stopnjo zrelosti adolescentnih smrkljev.

Jaz se pa sprašujem kaj je z Jasmino. Podira prepričanje o tem, da so striptizete samo to in nič več. V kar nas ves čas prepričujejo ona in njej podobne.

A se vam zdi normalno, da 19 let staro dekle, zaljubljeno, najprej navali z fafanjem na njegov organ, medtem ko on skoraj spi? Meni to deluje bolj profesionalno.

Včeraj jo pa vidim v slovenskih novicah, kako oblizuje črn vibrator…. Pa me nihče več ne prepriča, da je zgolj striptizeta. Se vidi da ima kilometrino…..

New Report

Close