Kaj je s temi cepci, na Hrvaškem ti grejo zažigat hrvaško zastavo?
http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/317038
A bi radi, da oni hodijo k nam zažigat našo???
Ja, res bedasto. Ampak to je mularija, sicer nevzgojena in razpuščena, pa vendar. Se je dogajalo in se verjetno še bo. Tudi hrvati niso izjema pri takšnih dejanjih.
Se spomnim, ko so v avtokampu Straško (pred cca 22 leti) pred trgovino sedeli trije nemci in zažigali jugo denar. Sem bla stara 15 let in me je kar prikovalo ob tla.
Primitivnost pač nima meja!
Upam, da bodo mulca zaprli vsaj za eno leto, če že ne za celotno kazen (tri leta) – v opomin somišljenikom.
Mularija, objestna!!! In potem se pritožujejo, ko jih domačini kresnejo parkrat po nosu! Najprej provocirajo na vse načine, potem jokajo pri slovenskih oblasteh!
Le kaj delajo na Hrvaškem, če ne spoštujejo države!
A tebi ni jasna razlika, da grem jaz nekam zaćigat zastavo te države, v katero grem? Ali tukaj v besu zažigam zastavo neke iks države, ker sem iz iks razloga jezna na to državo? Ti si tako obremenjen s sovraštvom do Srbov, da ne štekaš razlike. Niso prišli Srbi žurat v Slovenijo in zraven zažigat zastavo.
Kakšna je razlika zažigat zastavo doma ali na obisku. Sem mislila da je oboje primitivizem.Aha, se pravi da v tem je razlika? Doma lahko tujo, na tujem pa ne.A slovensko bi pa lahko zažgal na hrvaškem pa če tudi je slovenec. Pismo, pa meni ni čist nič jasno. Pol se pa čudim da ob praznikih zastave ne visijo.Sem mislila da tega civiliziran folk ne dela. No vidiš, zdaj vem kakšna je razlika.