Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je s temi moškimi?

Kaj je s temi moškimi?

Spoznala sem precej mlajšega moškega. Kot, da bi bil ustvarjen zame. Izpolnjuje vse moje pogoje in še več. Še sama ne morem verjet, da takšen moški sploh obstaja. Naklonjenost je obojestranska. Kadar sva skupaj se čuti ta kemija.

Ampak kaj, ko je on tako nepripravljen kaj narediti v tej smeri. Jaz čakam na njegov prvi korak… da me povabi vsaj na kakšno kavico.  Vem, da je bil v preteklosti razočaran. Tudi sam mi je povedal, da sploh ne ve, če se bo še kdaj vezal. Kaj je z vami moškimi, da ste tako slepi in pustite, da pretekla razočaranja vplivajo na vašo sedanjost?

Ni vezano samo na moške. Tudi ženske s(m)o takšne. Zakaj pa ga ti ne povabiš ven?

Ker se bojim zavrnitve. Vem, tudi jaz bi se lahko opogumila.

Ne zapletajta se. Dve boječki ne bo nč dobr..

Mar niste včeraj pisale da ne potrebujete moških?

Kaj zdaj jih ali ne?

Ja bos morala stvari vzeti v svoje roke. 😜

Odgovor na objavo uporabnika
34453445, 01.11.2024 ob 14:08

Mar niste včeraj pisale da ne potrebujete moških?

Kaj zdaj jih ali ne?

Nekateri ste čisto nepotrebni in odveč.
Oni, ki so za ponucat, že vejo, kje nas najdejo, nič bat

Zakaj? Ker ga izbiraš po seznamu. Ker izpolnjuje pogoje.

Poglej film He’s just not that into you.

zgolj ribari na tak način.. tebe zrcali, da misliš, da podobno razmišlja, da ima podobne vrednote itd itn.. to da je bil kao razočaran izrablja kot priročen izgovor, da ne bi šel v vezo, za fuk pa je na voljo..

Skoči na njega,se bo že zbudil.

No, saj tam je tudi en primer moškega, ki po daljši vztrajnosti ženske, ugotovi, da on pa that into her. Mislim, da so nekateri moški res boječje (zaradi pretekluh izkušenj itd.) in nič ne naredijo, kljub temu da imajo žensko dobesedno na dosegu roke.

Ahja262, 01.11.2024 ob 14:24

No, saj tam je tudi en primer moškega, ki po daljši vztrajnosti ženske, ugotovi, da on pa that into her. Mislim, da so nekateri moški res boječje (zaradi pretekluh izkušenj itd.) in nič ne naredijo, kljub temu da imajo žensko dobesedno na dosegu roke.

Odgovor je za Ha!

Zartrose, 01.11.2024 ob 14:17

zgolj ribari na tak način.. tebe zrcali, da misliš, da podobno razmišlja, da ima podobne vrednote itd itn.. to da je bil kao razočaran izrablja kot priročen izgovor, da ne bi šel v vezo, za fuk pa je na voljo..

Na kaj takega pa še pomislila nisem. Res mi ne deluje tak tip človeka, ki bi se takole igral s čustvi drugih.

mi prideš plesen v kotu sanirat, sem poškodovana, pa ne zmorem stopit na stol, ne bi rada še kake dodatne poškodbe staknila, potem sem gotova.. in prekleto sem naveličana praznih moških besed, ko mislijo da mi bodo z njimi zlezli v hlačice.. dejanj pa nikjer. Hja.. 😁.. pač meni niso možgani največji spolni organ, da bi padla na prazne besedice.. jaz v celoti sem 😁

Anonimno 6658, 01.11.2024 ob 14:10

Ja bos morala stvari vzeti v svoje roke. 😜

Meni je najbolj neprivlačna stvar pri ženski, da ona naredi prvi korak.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

za 34453445

In zakaj bi te tip moral osvajat? Zato ker si se ti odločila, da je on zate, njegovo mnenje o tebi pa ni pomembno? Ne vem, zakaj si babe domišljate, da bi se tip moral začeti zanimati za vas, samo zato, ker ste se ve tako zamislile?

Tomaz.Gorec, 01.11.2024 ob 14:34

Meni je najbolj neprivlačna stvar pri ženski, da ona naredi prvi korak.

Tomaž ti to deluje vsiljivo, ti pohodi ego, je to del samoobrambe “morebitno zavedanje, da nisi alfa kategorija”(seveda kakšni si, sam eventuelno vprašam) js menim, da je bolj od načina. Sama raje vidim, da moški naredi prvi korak, a če ga ni in mam vseeno željo po kontaktu, mi ni problem. Če seveda čutim, da trza. Vsiljivo vsekakor ne.

Zartrose, 01.11.2024 ob 14:34

mi prideš plesen v kotu sanirat, sem poškodovana, pa ne zmorem stopit na stol, ne bi rada še kake dodatne poškodbe staknila, potem sem gotova.. in prekleto sem naveličana praznih moških besed, ko mislijo da mi bodo z njimi zlezli v hlačice.. dejanj pa nikjer. Hja.. 😁.. pač meni niso možgani največji spolni organ, da bi padla na prazne besedice.. jaz v celoti sem 😁

Ti verjetno oddajaš bolj vibe za pofuk in odfuk, zato se takšni okoli tebe sučejo. Pošteni gledamo in se trudimo za nam vredne. Mim grede za naskok je pa skoraj vsaka dobra. Tako je to. Žensko, ki mi oddaja vibe, da ima v sebi več kot na sebi pičkico, ne drznem nespoštljivo…

Hvala 🙌 tudi jaz tako razmišljam. Tisti prvi korak mora priti s strani moškega, potem se pa ženske itak ne moremo zadrževat in vzamemo stvari v svoje roke 😀

Samo tale moj očitno ne razmišlja tako.

Danes so taki časi, da mora ženska obvezno narediti prvi korak, ker moški je lahko hitro obtožen spolnega nadlegovanja. V tej dobi histeričnega feminizma se ni za igrati s tem.

Samo povem, 01.11.2024 ob 14:46

Ti verjetno oddajaš bolj vibe za pofuk in odfuk, zato se takšni okoli tebe sučejo. Pošteni gledamo in se trudimo za nam vredne. Mim grede za naskok je pa skoraj vsaka dobra. Tako je to. Žensko, ki mi oddaja vibe, da ima v sebi več kot na sebi pičkico, ne drznem nespoštljivo…

prav nič takega vibra ne dajem, samo če bi mene položili, bi jim večji ugled naredila. pa to ne govorim za realo-to govorim za jeben mon! V reali me taki fukfehtarji ne upajo ogovorit, me sami okej.

Ahja262, 01.11.2024 ob 14:49

Hvala 🙌 tudi jaz tako razmišljam. Tisti prvi korak mora priti s strani moškega, potem se pa ženske itak ne moremo zadrževat in vzamemo stvari v svoje roke 😀

Samo tale moj očitno ne razmišlja tako.

Časi se spreminjajo. Ni vedno za vse moški prvi. Jaz sen svojega prva ogovorilam poročena sva 25 let. Zakaj bi moral nujno on?

Zartrose, 01.11.2024 ob 14:50

prav nič takega vibra ne dajem, samo če bi mene položili, bi jim večji ugled naredila. pa to ne govorim za realo-to govorim za jeben mon! V reali me taki fukfehtarji ne upajo ogovorit, me sami okej.

Ne cvili. Sama pišeš, hlačice, zasebna sporočila… Pišeš seksualno… Če je tvoj svet mon. Bo že držalo. Drugače pa ne jamraj. Zacvilila si, ker sem iskreno povedal, zakaj se neiskreno medijo okoli tebe. Ker ne želijo nič resnega, le praznenje.

New Report

Close