Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je s temi moškimi?

Kaj je s temi moškimi?

Babnice ste zelo domišljave danes. Mislite, da vam mora biti vsak na razpolago samo zato, ker ste si tako zamislile.

Ali pa tista stara baba, ki si domišlja, da bi jo vsak rad naskočil, ker se sama sebi zdi taka nagrada za moški svet. Potem pa naj bi bili moški narcisi.

Odgovor na objavo uporabnika
Samo povem, 01.11.2024 ob 14:54

Zartrose, 01.11.2024 ob 14:50

Samo povem, 01.11.2024 ob 14:46

Zartrose, 01.11.2024 ob 14:34

34453445, 01.11.2024 ob 14:08

Mar niste včeraj pisale da ne potrebujete moških?

Kaj zdaj jih ali ne?

mi prideš plesen v kotu sanirat, sem poškodovana, pa ne zmorem stopit na stol, ne bi rada še kake dodatne poškodbe staknila, potem sem gotova.. in prekleto sem naveličana praznih moških besed, ko mislijo da mi bodo z njimi zlezli v hlačice.. dejanj pa nikjer. Hja.. 😁.. pač meni niso možgani največji spolni organ, da bi padla na prazne besedice.. jaz v celoti sem 😁

Ti verjetno oddajaš bolj vibe za pofuk in odfuk, zato se takšni okoli tebe sučejo. Pošteni gledamo in se trudimo za nam vredne. Mim grede za naskok je pa skoraj vsaka dobra. Tako je to. Žensko, ki mi oddaja vibe, da ima v sebi več kot na sebi pičkico, ne drznem nespoštljivo…

prav nič takega vibra ne dajem, samo če bi mene položili, bi jim večji ugled naredila. pa to ne govorim za realo-to govorim za jeben mon! V reali me taki fukfehtarji ne upajo ogovorit, me sami okej.

Ne cvili. Sama pišeš, hlačice, zasebna sporočila… Pišeš seksualno… Če je tvoj svet mon. Bo že držalo. Drugače pa ne jamraj. Zacvilila si, ker sem iskreno povedal, zakaj se neiskreno medijo okoli tebe. Ker ne želijo nič resnega, le praznenje.

Dobro si jo. Res dobro. Zdaj spet obrača…. Phahahahaha…

prej cviliš ti, glede na zapisano. daleč od poštenega. Kera bi pa hotla zagega nsilneža kot si se pokazal tule.. poštena že ne.

Zartrose z veseljem bi ti zrihtal tisti, kot na steni pa ne morem.

Res bi ti brez heca in brez skritih namenov ali namer.

A vam ni lespe brez moskih?

Mihac, 01.11.2024 ob 15:05

A vam ni lespe brez moskih?

S prijetnimi ljudmi je vedno fajn, z neprijetnimi pač nikoli. Za oba spola velja.
Kar se pa osvajanja tiče, najbrž prvi pristopi tisti, ki je odločnejši. Ne nujno moški, čeprav bi nam ženskam to po nekih zakonih narave moralo imponirati. Moški bi  naj vodili, me sledile. Čeprav so neke silne analize pokazale, da v večini primerov ženska da prvi signal, moški pa naredi prvi korak.

Ahja262, 01.11.2024 ob 14:07

Ker se bojim zavrnitve. Vem, tudi jaz bi se lahko opogumila.

Oprosti, a moški je tisti, ki rabi narediti prvi korak in se opogumiti. Ti rabiš le biti le odprta, prijazna in ga ljubeče gledati. Ali kaj boš tudi vse ostalo v življenju naredila namesto njega?

Ma ne, 01.11.2024 ob 15:21

Oprosti, a moški je tisti, ki rabi narediti prvi korak in se opogumiti. Ti rabiš le biti le odprta, prijazna in ga ljubeče gledati. Ali kaj boš tudi vse ostalo v življenju naredila namesto njega?

A res? Kje pa to piše? V bibliji? V kakšnem zakoniku? Po eni strani se imate za emancipirane, po drugi bi pa neko tradicijo iz srednjega veka.

Pa dobro eno je staro dobro moški prvi, dame majo prednost in te geste..

Ampak, a živi zase a za moškega, greste v vezo zase al za partnerja.. le kaj vse vo naredila zanj.. jaooooooo!

ženske ste p…. Ne malo žensk mi je reklo, da one ne bi nikoli imele moških prascev, one iščejo iskrene moške in blablabla. Na koncu se pofuka z vsakih, ki jih ogovori.

Pa ga ti povabi. Ampak ne verjamem da je tako idealen. Nihče ni idealen, le ti ga tako vidiš, ker si čist zaljubljena Domnevam da ni tako mlad, ima otroke, je ločen ?

Zato so izumili flirtanje, da ne pride do nelagodja, ampak da se osvajamo s sproščeno, igrivo energijo, rečete stvar dvoumno, napol v jokeu…, pri flirtanju boste začutili, če vam vrača s podobno energijo in če ne bo, boste vedeli na čem ste, ne da bi bil kdorkoli užaljen ali prizadet, če bo, boste pa pač eskaliral flirt do točke, kjer vas bo objel in kušnil, to je njegova naloga, ne vaša, vi mu lahko pa nabildate samozavest in ga pa pripeljete do tam, če je bolj plašne sorte.

Ahja262, 01.11.2024 ob 14:28

Zartrose, 01.11.2024 ob 14:17

zgolj ribari na tak način.. tebe zrcali, da misliš, da podobno razmišlja, da ima podobne vrednote itd itn.. to da je bil kao razočaran izrablja kot priročen izgovor, da ne bi šel v vezo, za fuk pa je na voljo..

Na kaj takega pa še pomislila nisem. Res mi ne deluje tak tip človeka, ki bi se takole igral s čustvi drugih.

Oh j, verjemi, zato se ti zdi tako popoln , kar omenja Zartrose. Zrcaljenje , taki moški premišljeno delujejo, da boš ti res mislila da je to sorodna duša, duša dvojčica, on izve kaj ti rada imaš, potem pa to omenja kot da sam rad to dela. Tako ženske nasedejo. Tipično primer takega zrcaljenja je bilo osvajanje med  Ane Roš in Urbanom, velike poteze, besede. Mene je zmotilo da se ti zdi tako idealen. Nihče ni idealen

Nekateri pa naredijo izjemni vtis, ampak so v resnici največji manipulatorji. Povej kje si ga spoznala, na Tinderju ? Korak pa ne naredi ker se igra s teboj ter kalkulira vsako svojo potezo.

Me je presenetilo tole, mi je popolnoma novo, ampak če pomislim, to zelo drži. Zdaj razumem, da sem tudi sama enkrat padla na tako fino.

Nisva se spoznala na Tinderju, ampak kar v realnem življenju. Ne bi o podrobnostih,  ker ne želim, da se kdorkoli prepozna.

Nisva stara znanca,  mogoče sva se do zdaj videla 5x, imava skupne prijatelje.

Mogoče sem res naivna in sem nasedla na to njegovo prijaznost… kaj pa vem. Meni se zdi iskren.

Ste mi pa nekateri res odprli oči. Sama sicer nikoli na prvo žogo ne pomislim, da bo nekdo manipuliral z mano ali pa imel slabe namene. Pač ne živim v takem okolju, kjer bi to bila praksa.

Ahja262, 01.11.2024 ob 14:49

Tomaz.Gorec, 01.11.2024 ob 14:34

Anonimno 6658, 01.11.2024 ob 14:10

Ja bos morala stvari vzeti v svoje roke. 😜

Meni je najbolj neprivlačna stvar pri ženski, da ona naredi prvi korak.

Hvala 🙌 tudi jaz tako razmišljam. Tisti prvi korak mora priti s strani moškega, potem se pa ženske itak ne moremo zadrževat in vzamemo stvari v svoje roke 😀

Samo tale moj očitno ne razmišlja tako.

@Ahja262

Če čutim da je moški zainteresiran, vendar ne ve, ali bo sprejet, dam jaz prvi korak . Nima nobenih težav s tem.  Tudi možu sem jasno nakazala da mi je všeč , da želim več, in biti z njim , ker sem ga ocenila , da je preveč neroden, bila sem tudi precej  mlajša od njega in on je imel zavore. Ampak ker sem čutila, da je zanesljiv, dobro sem se ob njem počutila, sem naredila prvi korak in mu povedala da želim biti z njim. Ni mi krona dol padla. Komunikacija prej je pa najbolj pomembna. Med nama je potekala gladko, nikoli nisva imela iger, kdo bo prej koga poklical, ko mi je napisal SMS , sem mu takoj odgovorila. Nisem se šla igric , koliko ur mora čakati da mu odgovorim. To mi je otrocje. Odgovorila sem takoj, on tudi meni . Le tisti prvi korak si ni upal narediti, sem ga jaz. Ampak ker sem čutila da je to prav. Vse je odvisno od tvojih občutkov. Jo midva sva skupaj že četrt stoletja, poročena pa več kot 20 let, tako da sem pravilno reagirala.

Ahja262, 01.11.2024 ob 16:59

Nisva se spoznala na Tinderju, ampak kar v realnem življenju. Ne bi o podrobnostih,  ker ne želim, da se kdorkoli prepozna.

Nisva stara znanca,  mogoče sva se do zdaj videla 5x, imava skupne prijatelje.

Mogoče sem res naivna in sem nasedla na to njegovo prijaznost… kaj pa vem. Meni se zdi iskren.

Ste mi pa nekateri res odprli oči. Sama sicer nikoli na prvo žogo ne pomislim, da bo nekdo manipuliral z mano ali pa imel slabe namene. Pač ne živim v takem okolju, kjer bi to bila praksa.

Velja tudi obratno. Kako naj ve da se ne igraš z njim oz ne poskušaš manipulirat. Ženske to igro obvladate v popolnosti.

Zakaj toliko bab omenja čustveno manipuliranje? Zato, ker se tega same poslužujejo in sklepajo po sebi.

Drugače pa že od gibanja me too vemo, da moško osvajanje lahko pripelje do tožbe zaradi spolnega nasilja. Tako da dedcem to odsvetujem.

Tole pa sploh ne drži. Razlogi zakaj moški ne sredi prvega koraka, so različni. Strah, trema, nesamozavest, nezainteresiranost.

Spoznala sem precej mlajšega moškega

Tukaj je težava. Mlajši moški in starejša ženska nikoli ni dobra kombinacija

Tako je153, 01.11.2024 ob 14:50

Danes so taki časi, da mora ženska obvezno narediti prvi korak, ker moški je lahko hitro obtožen spolnega nadlegovanja. V tej dobi histeričnega feminizma se ni za igrati s tem.

To ni res, to je neka fama z youtuba, v real lajfu ni nobena Slovenka jezna, če jo normalno,  s sprošščeno, igrivo energijo ogovoriš, ravno nasprotno, vesele so, kar je čisto človeško, vsaki paše bit opažena in zaželjena in tudi če te kera skensla, ker ima pač tipa ali karkoli, te na mehko.

Glede prvega koraka, v razvoju odnosa je več teh prvih korakov in tudi meni se ne zdi primerno, da bi ključnega naredila ženska, da bi ona mene objela in kušnla, da pa recimo ona da prvo pobudo, da se sploh začneva bolj intenzivno pogovarjat ali družit, ali pa da greva nekam skupaj ipd., to pa nič hudega.

Ampak ženska itak niti ne rabi nekih eksplicitnih korakov delat, če začuti, da je tip zainteresiran, in če je boječka, ga ona navigira čez cel postopek, da on misli, da je on njo zapecal, dejansko je pa ona ves čas vlekla niti. Veliko je takih parov, kjer je on bodisi socially awkward, ali ima pa nek strah pred osvajanjem žensk, in je morala ona celo situacijo zorkestrirat.

To se pravi, tip se prijazno pogovarja s tabo, ti si pa kr neko privlačnost domišljaš. To je to kar cel čas pravim. Jaz imam iste ptlrobleme cel lajf. Najbolj vztrajne so z mano v postelji pristale, pol yem pa bil prasec pa ne vem kaj.

Koliko sta stara? Ta pravi moški naredi prvi korak. Ne pa da malo bi, malo ne bi.

V ZDA, če žensko narobe pogledaš, pristaneš na sodišču zaradi spolnega nasilja. To počasi prihaja tudi k nam. Ne splača se.

Nič ne bo in delal prvega koraka. Prve korake se dela če hočeš položit 20 let mlaǰšo. Mlada punca res še ne ve vsega kar je treba in moraš ti njej povedat kaj ona hoče. Vse od a do ž. Tak je.

Tu imamo opravka s staro babo, do katere je mlajši prijazen. Ona bo morala vse kirake nardit, če bo kaj hotela. On pa verjetno razmišlja kako nizko je padel, da ga starejša peca.

New Report

Close