Kaj je s temi moškimi?
Ahja262, 01.11.2024 ob 14:04
Spoznala sem precej mlajšega moškega. Kot, da bi bil ustvarjen zame. Izpolnjuje vse moje pogoje in še več. Še sama ne morem verjet, da takšen moški sploh obstaja. Naklonjenost je obojestranska. Kadar sva skupaj se čuti ta kemija.
Ampak kaj, ko je on tako nepripravljen kaj narediti v tej smeri. Jaz čakam na njegov prvi korak… da me povabi vsaj na kakšno kavico. Vem, da je bil v preteklosti razočaran. Tudi sam mi je povedal, da sploh ne ve, če se bo še kdaj vezal. Kaj je z vami moškimi, da ste tako slepi in pustite, da pretekla razočaranja vplivajo na vašo sedanjost?
Verjetno mu samo nisi všeč….
Samo povem, 01.11.2024 ob 14:54
Zartrose, 01.11.2024 ob 14:50
Samo povem, 01.11.2024 ob 14:46
Zartrose, 01.11.2024 ob 14:34
34453445, 01.11.2024 ob 14:08
Mar niste včeraj pisale da ne potrebujete moških?
Kaj zdaj jih ali ne?
mi prideš plesen v kotu sanirat, sem poškodovana, pa ne zmorem stopit na stol, ne bi rada še kake dodatne poškodbe staknila, potem sem gotova.. in prekleto sem naveličana praznih moških besed, ko mislijo da mi bodo z njimi zlezli v hlačice.. dejanj pa nikjer. Hja.. 😁.. pač meni niso možgani največji spolni organ, da bi padla na prazne besedice.. jaz v celoti sem 😁
Ti verjetno oddajaš bolj vibe za pofuk in odfuk, zato se takšni okoli tebe sučejo. Pošteni gledamo in se trudimo za nam vredne. Mim grede za naskok je pa skoraj vsaka dobra. Tako je to. Žensko, ki mi oddaja vibe, da ima v sebi več kot na sebi pičkico, ne drznem nespoštljivo…
prav nič takega vibra ne dajem, samo če bi mene položili, bi jim večji ugled naredila. pa to ne govorim za realo-to govorim za jeben mon! V reali me taki fukfehtarji ne upajo ogovorit, me sami okej.
Ne cvili. Sama pišeš, hlačice, zasebna sporočila… Pišeš seksualno… Če je tvoj svet mon. Bo že držalo. Drugače pa ne jamraj. Zacvilila si, ker sem iskreno povedal, zakaj se neiskreno medijo okoli tebe. Ker ne želijo nič resnega, le praznenje.
C,c,c,c, Zartrose, Zartrose…
maneken38, 01.11.2024 ob 20:24
Ja, ženska, borit se boš morala, mi kvalitetni mamo radi pogumne ženske, ne pa take, ki samo čakajo. Jaz mam rad, da je ženska zagreta zame in to pokaže, me peca itd.
Jaz pa tega ne razumem kako naj bi to izgledalo, če je sotuacija obrnjena. Ženske dobivamo darilca, rože, bombonjere, fantje so gentlemani okoli nas. Navajeni so, da pristopijo, povabijo na pijačo itd.
Pričakuješ potem tak tretma od ženske? Ker pecanje nastopi po prvem pristopu moškega, mar ni to grozno obupano iz strani ženske?
To, da je dec prvi pristopil, je veljalo za stare čase patriarhata. Danes, ko se imate babe vse nekaj za emancipirane in feministično večvredne, se tudi to spreminja. Ne morete hkrati zanikati patriarhata in zahtevati patriarhalnega tretmana, ko gre za vaše koristi. Se bo treba odločit za eno ali drugo.
je tako, 01.11.2024 ob 20:56
To, da je dec prvi pristopil, je veljalo za stare čase patriarhata. Danes, ko se imate babe vse nekaj za emancipirane in feministično večvredne, se tudi to spreminja. Ne morete hkrati zanikati patriarhata in zahtevati patriarhalnega tretmana, ko gre za vaše koristi. Se bo treba odločit za eno ali drugo.
No ja v patrihatu so za ženske poskrbeli od a-ž, danes še pristopiti ne znajo več, kje da bi žarnico znali zamenjati.
Manekeni so očitno že huje kot ženske, ki pričakujemo nek gentlemaski tretma, tako da o kakšnem patrihatu ti tožiš ne bi vedela. Me pa zanima kaj se potem pričakuje od ženske v tem primeru. Ali ste tudi tu že huje od žensk, da še sami ne veste, ker je vaše razpoloženje odvisno od vaših hormonov in plodnih dni, kot je naše?
No, takoj feminajzarsko podcenjevanje: danes ne znajo niti žarnice zamenjat. Kdo pa jih menja? Babe? Kolikor vidim, še vedno veliko večino tehničnih del opravijo moški. Ko pridem na avtomobilski ali katerikoli drugi servis, še vedno vidim samo moške v delavnicah. Enako na gradbiščih. Obrtniki, ki pridejo opravit storitev na dom so moški. Tako da malo manj domišljavosti.
je tako, 01.11.2024 ob 21:11
No, takoj feminajzarsko podcenjevanje: danes ne znajo niti žarnice zamenjat. Kdo pa jih menja? Babe? Kolikor vidim, še vedno veliko večino tehničnih del opravijo moški. Ko pridem na avtomobilski ali katerikoli drugi servis, še vedno vidim samo moške v delavnicah. Enako na gradbiščih. Obrtniki, ki pridejo opravit storitev na dom so moški. Tako da malo manj domišljavosti.
Ja mišek dragi jaz jih sama menjam, zraven mene pri mehaniku je pa več moških, kot žensk, toliko o tem kaj znate sami narediti. Še zimskih gum ne znate sami zamenjati, ne ti meni feministično razmišljanje, ko verjetno s svojimi urejenimi dolgimi nohtki več stvari popravim, kakor ti.
Še vedno pa ne vem kako naj bi ženska “osvojila moškega” se boš zjasnil ali ne?
anonimno8409, 01.11.2024 ob 16:45
Ahja262, 01.11.2024 ob 14:07
Ker se bojim zavrnitve. Vem, tudi jaz bi se lahko opogumila.
Zato so izumili flirtanje, da ne pride do nelagodja, ampak da se osvajamo s sproščeno, igrivo energijo, rečete stvar dvoumno, napol v jokeu…, pri flirtanju boste začutili, če vam vrača s podobno energijo in če ne bo, boste vedeli na čem ste, ne da bi bil kdorkoli užaljen ali prizadet, če bo, boste pa pač eskaliral flirt do točke, kjer vas bo objel in kušnil, to je njegova naloga, ne vaša, vi mu lahko pa nabildate samozavest in ga pa pripeljete do tam, če je bolj plašne sorte.
Tole je res…midva sva v fazi trenutno takšnega flirtanja, sam ne vem kje sem falila…ker ma sam se ogromno dvoumnih izjav, kao v hecu….a oči mu žarijo…Cakam tist kafe. Krneki.
Ehh kdo bi vas razumel.
“Še zimskih gum ne znate zamenjati” Evo, še ena tipična kokošja izjava. Za menjavo gum potrebuješ vulkanizersko orodje. A bo zdaj vsak kupoval stroj za centriranje, da bo gume doma menjal? Kaj se napihuješ nekaj, ko pojma nimaš o osnovah. Ti znaš več od mene? Kaj pa, točno? Gobec nesramen vrtet, to edino.
Ja, naše skisane prinecke ugotavljajo, da so nevidne za moške, pa če se na trepalnice mečejo. Zdaj ste pred isto dilemo, kot povprečen mozoljast 18 letnik, ki se sprašuje, kako naj ogovori punco. Jah nič, treba bo moške osvajat. pa ne samo fiktivno. pa ne samo namigovat. Izven tega bo suša, ampak to vam je že jasno. Moški za pecanje niso zainteresirani.
Lepotica168, 01.11.2024 ob 21:18
Ja mišek dragi jaz jih sama menjam, zraven mene pri mehaniku je pa več moških, kot žensk, toliko o tem kaj znate sami narediti. Še zimskih gum ne znate sami zamenjati, ne ti meni feministično razmišljanje, ko verjetno s svojimi urejenimi dolgimi nohtki več stvari popravim, kakor ti.
Še vedno pa ne vem kako naj bi ženska “osvojila moškega” se boš zjasnil ali ne?
Ma Daj ne blebetaj. V pretežno ženskem kolektivu ma kaj bi brez moških rok, ki znajo marsikaj popraviti, postoriti. Direkt slikaš se lahko s tistimi dolgimi nohtki.
je tako, 01.11.2024 ob 21:26
“Še zimskih gum ne znate zamenjati” Evo, še ena tipična kokošja izjava. Za menjavo gum potrebuješ vulkanizersko orodje. A bo zdaj vsak kupoval stroj za centriranje, da bo gume doma menjal? Kaj se napihuješ nekaj, ko pojma nimaš o osnovah. Ti znaš več od mene? Kaj pa, točno? Gobec nesramen vrtet, to edino.
Ti pa si moški leta res, paziš, da si ne boš nohtka odlomil in ne bo treba prijeti za kaj, da bo kakšno mišico potrebno napeti, ojoj groza res. Verjetno se norčuješ tudi o tistih, k kaj rabijo dvigniti v fitnessu, ker je še ena kila zate preveč… A vrečke iz trgovine lahko neseš ali rabiš žensko, da ti pri tem pomaga?
samski cinik, 01.11.2024 ob 21:26
Ja, naše skisane prinecke ugotavljajo, da so nevidne za moške, pa če se na trepalnice mečejo. Zdaj ste pred isto dilemo, kot povprečen mozoljast 18 letnik, ki se sprašuje, kako naj ogovori punco. Jah nič, treba bo moške osvajat. pa ne samo fiktivno. pa ne samo namigovat. Izven tega bo suša, ampak to vam je že jasno. Moški za pecanje niso zainteresirani.
No a lahko že slišimo kako to osvajanje zgleda? Vas bomo tudi v trgovini začele spraševati, če rabite pomoč, nič bat.
Ajajaj drage damice… Živite v fantazmi, deluziji… Ker ste iz svojih mladostnih dni med leti 18-27 navajene, da se fantje s polnimi jajčki nenehno sučejo okoli vas in vam delijo komplimente ne pomeni, da bo to večno trajalo. Po 30tem imamo svoje življenje, ki je polno in smo si ga izoblikovali po svojem okusu in ste nam le še za postranski užitek. Ne razumete, da mi kvalitetni moški nismo ostali na nivoju 20 letnikov in 20 letnic tako kot ve drage damice in luzerski tipi.
Center življenja smo si mi sami in naši načrti ter naš notranji mir in ne neka ženska, ona je le dodatek ali okras.
Ko boste vedele, če sploh doprinesete karkoli pozitivnega v izpolnjeno življenje moškega po 30em razen standardne drame in živciranja boste storile že ogromen korak naprej v vašem osebnostnem razvoju.
P.S. Vaše zgrešene fantazme o kavalirstvu in patriarhatu so nesmiselne vendar jih razumem, ker ve ne razumete vašega SMV-ja. Naj vam pomagam s grafom.
aha750, 01.11.2024 ob 21:48
Ti kar ostani lepo samska, bo najbolje za vse.
Če bi to doživeli, bi verjetno vedeli, kako to izgleda. Samo delujete vsi kot neki mamini sinčki, ki doma čakajo, da jih ženska osvoji. Kot tale biser zgoraj, ki misli, da rabi vrhunsko opremo, da bo kaj naredil, da si nohta ne zlomi.
Lepotica168, 01.11.2024 ob 21:53
Če bi to doživeli, bi verjetno vedeli, kako to izgleda. Samo delujete vsi kot neki mamini sinčki, ki doma čakajo, da jih ženska osvoji. Kot tale biser zgoraj, ki misli, da rabi vrhunsko opremo, da bo kaj naredil, da si nohta ne zlomi.
In kaj znaš ti postoriti s svojimi lakiranimi kremplji? Razen tipkati blesarije po tipkovnici?