Kaj je s temi moškimi?
Navajo, 01.11.2024 ob 21:52
Ajajaj drage damice… Živite v fantazmi, deluziji… Ker ste iz svojih mladostnih dni med leti 18-27 navajene, da se fantje s polnimi jajčki nenehno sučejo okoli vas in vam delijo komplimente ne pomeni, da bo to večno trajalo. Po 30tem imamo svoje življenje, ki je polno in smo si ga izoblikovali po svojem okusu in ste nam le še za postranski užitek. Ne razumete, da mi kvalitetni moški nismo ostali na nivoju 20 letnikov in 20 letnic tako kot ve drage damice in luzerski tipi.
Center življenja smo si mi sami in naši načrti ter naš notranji mir in ne neka ženska, ona je le dodatek ali okras.
Ko boste vedele, če sploh doprinesete karkoli pozitivnega v izpolnjeno življenje moškega po 30em razen standardne drame in živciranja boste storile že ogromen korak naprej v vašem osebnostnem razvoju.
P.S. Vaše zgrešene fantazme o kavalirstvu in patriarhatu so nesmiselne vendar jih razumem, ker ve ne razumete vašega SMV-ja. Naj vam pomagam s grafom.
No prvi nek normalen komentar. A govoriš, kot da so vsi taki, ko jih je zares (pre)malo Večina jih je izgubljenih, ubogih ali poročenih v bednih zakonih, zelo malo srečnih.
p.s. vse si totalno zgrešeno razumel.
aha750, 01.11.2024 ob 22:01
Lepotica168, 01.11.2024 ob 21:53
aha750, 01.11.2024 ob 21:48
Lepotica168, 01.11.2024 ob 21:45
samski cinik, 01.11.2024 ob 21:26
Ja, naše skisane prinecke ugotavljajo, da so nevidne za moške, pa če se na trepalnice mečejo. Zdaj ste pred isto dilemo, kot povprečen mozoljast 18 letnik, ki se sprašuje, kako naj ogovori punco. Jah nič, treba bo moške osvajat. pa ne samo fiktivno. pa ne samo namigovat. Izven tega bo suša, ampak to vam je že jasno. Moški za pecanje niso zainteresirani.
No a lahko že slišimo kako to osvajanje zgleda? Vas bomo tudi v trgovini začele spraševati, če rabite pomoč, nič bat.
Ti kar ostani lepo samska, bo najbolje za vse.
Če bi to doživeli, bi verjetno vedeli, kako to izgleda. Samo delujete vsi kot neki mamini sinčki, ki doma čakajo, da jih ženska osvoji. Kot tale biser zgoraj, ki misli, da rabi vrhunsko opremo, da bo kaj naredil, da si nohta ne zlomi.
In kaj znaš ti postoriti s svojimi lakiranimi kremplji? Razen tipkati blesarije po tipkovnici?
Misliš kot naprimer zamenjati gumo brez vulkanizerske opreme? Rabiš tečaj? Ni prav znastvena fantastika.
Letanje za babjimi kiklami ima svoj smisel, dokler se osebnostno ne oblikuješ, potem pa to nekako neha biti zanimivo. Ko si mlad, noriš za tistim seksom in misliš, da je tvoja naloga se dokazovat vrstnicam, da boš čimveč tega deležen. Ampak leta minejo, nisi več mlad, seksa rabiš vedno manj in ženske primerljive starosti so ti vedno manj privlačne. Zadovoljstvo vedno bolj iščeš v drugih stvareh. To, kar ženske opisujejo, da hočejo, to je sprejemljivo, ko je moški z žensko 20 let poročen. Noben samski moški si ne išče ženske, da se bosta stiskala in hodila skup v trgovino, kje ste pa to slišali? Moški zrelih let iščejo žensko, če so finančno prešibki za samostojno življenje, ali pa iščejo veliko mlajšo žensko, če so finančno moški. Marsikdo pa ne išče nič, pa tudi tisti občasen seks rabi vedno manj.Ženske boste morale vklopit kakšne druge atribute, d amoške prepričate v nasprotno, ker z leti ste vedno manj privlačne in posledično moške seks z vami vedno manj mika.
aha750, 01.11.2024 ob 22:05
No, pa razloži postopek, kako ti brez opreme to opraviš. Me prav zanima.
4šravfe odšravfaš majstor, na 4ih gumah. Rabiš le pravi izvijač namenjen za to in dvigalko.
Imaš veliko youtube posnetkov, kjer kakšen oče svoje hčerke uči. Malo poglej in probaj, ne bo škodilo tvoji samozavesti.
Ahja262, 01.11.2024 ob 14:04
Spoznala sem precej mlajšega moškega. Kot, da bi bil ustvarjen zame. Izpolnjuje vse moje pogoje in še več. Še sama ne morem verjet, da takšen moški sploh obstaja. Naklonjenost je obojestranska. Kadar sva skupaj se čuti ta kemija.
Ampak kaj, ko je on tako nepripravljen kaj narediti v tej smeri. Jaz čakam na njegov prvi korak… da me povabi vsaj na kakšno kavico. Vem, da je bil v preteklosti razočaran. Tudi sam mi je povedal, da sploh ne ve, če se bo še kdaj vezal. Kaj je z vami moškimi, da ste tako slepi in pustite, da pretekla razočaranja vplivajo na vašo sedanjost?
Čakaj, babše: kdo pa pravi, da TI izpolnjujeß NJEGOVE pogoje???
A misliš, da če si ti našla material za svoje daddy issues, da je pa zdaj kar vse že odločeno???
Pa kdo je vam, babam, rekel, da ve lahko postavljate kake pogoje???
Lepotica168, 01.11.2024 ob 22:14
4šravfe odšravfaš majstor, na 4ih gumah. Rabiš le pravi izvijač namenjen za to in dvigalko.
Imaš veliko youtube posnetkov, kjer kakšen oče svoje hčerke uči. Malo poglej in probaj, ne bo škodilo tvoji samozavesti.
Govorimo o menjavi GUME, ne kolesa. Za menjavo gume je treba še kaj več: sneti pnevmatiko s platišča, zamenjati ventil, namestiti novo pnevmatiko in nato še centrirati kolo. Kako narediš to z lakiranimi nohti brez orodja?
Avtorica še vedno ni dobila iskrenega odgovora kaj je z moškimi, da si ne upajo naredit prvega koraka. Pa ne nabijat z nekim Meetoo gibanjem, itd.
A ni to žalostno, da se dva človeka, ki sta si morda usojena, ne znata opogumit in naredit prvi korak. Ne pravim, da bi ga moral narediti nujno moški, ampak lepo pa je, pa tudi nekaj pove o moškem. Mislim, da si vsaka želi odločnega, takega, ki ve kaj hoče in gre za tem.
Zanimame900, 02.11.2024 ob 19:02
Avtorica še vedno ni dobila iskrenega odgovora kaj je z moškimi, da si ne upajo naredit prvega koraka. Pa ne nabijat z nekim Meetoo gibanjem, itd.
A ni to žalostno, da se dva človeka, ki sta si morda usojena, ne znata opogumit in naredit prvi korak. Ne pravim, da bi ga moral narediti nujno moški, ampak lepo pa je, pa tudi nekaj pove o moškem. Mislim, da si vsaka želi odločnega, takega, ki ve kaj hoče in gre za tem.
Kaj pa če on hoče nekaj drugega, oz drugo…
en iz bifeja, 02.11.2024 ob 22:07
Babe so preresno vzele nakladanja fukfehtarjev na raznih portalih. Sej ne rečem. vem, da je moški spol vedno bolj patetičen in da je internet poln slinavcev, ki pišejo hvalospeve še tako zabluzeni povprečnici. Potem babe dobijo neko lažno utvaro o neki zaželjenosti še v pozna srednja leta.
Sem ena takih v poznih srednjih letih in ti dam prav. Splet je poln slinavcev, ki ženske zavajajo in cistega dolgcasa. Mislijo, da so vsemogoci in samozadostni.
Ampak…zenske iscemo nekaj popolnoma drugacnega kot moski…in imamo vrednote kot so spostovanje, iskrenost, zaupanje, predanost… Moski se pa skrivate za svojimi pravljicami, ki nam jih tvezite. Ko pa vam zenska prizna, da se za vas zanima, pogrnete na celi crti. Ne zavedate se, da ste, ali pa nekoc boste, tudi vi v poznih srednjih letih….morda si boste takrat zazeleli enakih stvari kot me zenske zdaj.
Takrat, dragi moji moski, v poznih srednjih letih, bo prepozno in nobena vas ne bo hotela. Ostali boste sami in betezni.
Me zenske, bomo takrat ze znale preziveti tudi brez vas, moski v poznih srednjih letih.
Vse se placa, vse se vraca…
Anonimno126, 03.11.2024 ob 00:47
Sem ena takih v poznih srednjih letih in ti dam prav. Splet je poln slinavcev, ki ženske zavajajo in cistega dolgcasa. Mislijo, da so vsemogoci in samozadostni.
Ampak…zenske iscemo nekaj popolnoma drugacnega kot moski…in imamo vrednote kot so spostovanje, iskrenost, zaupanje, predanost… Moski se pa skrivate za svojimi pravljicami, ki nam jih tvezite. Ko pa vam zenska prizna, da se za vas zanima, pogrnete na celi crti. Ne zavedate se, da ste, ali pa nekoc boste, tudi vi v poznih srednjih letih….morda si boste takrat zazeleli enakih stvari kot me zenske zdaj.
Takrat, dragi moji moski, v poznih srednjih letih, bo prepozno in nobena vas ne bo hotela. Ostali boste sami in betezni.
Me zenske, bomo takrat ze znale preziveti tudi brez vas, moski v poznih srednjih letih.
Vse se placa, vse se vraca…
Ja, ve iščete spoštovanje, iskrenost, zaupanje, predanost, nudite pa partnerju tega ne. In tudi moški bodo preživeli brez žensk, brez skrbi, ve boste pa enako na stara leta samske in betežne.
kislice, 03.11.2024 ob 04:29
Ja, ve iščete spoštovanje, iskrenost, zaupanje, predanost, nudite pa partnerju tega ne. In tudi moški bodo preživeli brez žensk, brez skrbi, ve boste pa enako na stara leta samske in betežne.
Ne vem od kot tebi taksne izkusnje, da zenske le iscemo in ne damo/pokazemo nastetih vrednot. Ce si imel taksno izkusnjo, mi je zal zate.
Zase lahko recem, da v odnosu z moskim, ki me je zanimal, sem vedno pokazala pravo sebe, tudi z izpostavljenimi vrednotami. Še vec….popolnoma iskrena sem bila do njih. Vedno so se moski moje iskrenosti in direktnosti pa tudi strasti ( in to ne samo v spolnem pomenu) ustrasili…pa ne izgledam ravno tako zelo slabo.
V iskrenosti, lastni ali tuji, je moc…in moc prevec boli.
Anonimno126, 03.11.2024 ob 06:23
Ne vem od kot tebi taksne izkusnje, da zenske le iscemo in ne damo/pokazemo nastetih vrednot. Ce si imel taksno izkusnjo, mi je zal zate.
Zase lahko recem, da v odnosu z moskim, ki me je zanimal, sem vedno pokazala pravo sebe, tudi z izpostavljenimi vrednotami. Še vec….popolnoma iskrena sem bila do njih. Vedno so se moski moje iskrenosti in direktnosti pa tudi strasti ( in to ne samo v spolnem pomenu) ustrasili…pa ne izgledam ravno tako zelo slabo.
V iskrenosti, lastni ali tuji, je moc…in moc prevec boli.
Ne verjamem, da so se česa ustrašili, samo odbijalo jih je nekaj. Zakaj je treba vsakega moškega, ki noče imeti opravka z določeno žensko, označiti za strahopetca? Morda si samo iskreno pokazala, da jih hočeš nadzorovat in komandirat. Direktnost največkrat pomeni neotesanost in nesramnost. Večina ljudi, ki razglašajo, da so direktni, so v resnici nesramneži, ki pa ne prenašajo enake direktnosti do sebe. Strastnost? To lahko pomeni tudi strastno zagovarjanje svojega prav in nagnjenost k prepirom …
A lahko tudi za vse moške rečemo, da so samski samo zato, ker so premočni in se jih ženske zato bojijo? Zakaj ne?
Predvsem si polna sama sebe. Očitno ne ponujaš ničesar kar bi si kdor koli od teh dedcev želel dovolj da bi prenašal tisto kar še ponujaš pa nočejo. Mulci se ujamejo na seks, ne glede na karakter in ostalo sranje, ki ste ga ženske polne. Ko si malo starejši pa raje gledaš na celo sliko. Zmeraj manj dedcev bo za hlapca za tisti vedno bolj redek in vedno slabši seks.